Şimdi Ara

4.7 ile bildiklerimizi paylaşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.7 geldi sonunda ama patch notlarını okumama rağmen çoğu şey yanlış gibi.daily cera medal görevi deniliyordu ama dün yaptın görevi bugün açılmadı.60 tane bm ile 1 tane cera alınabiliyor denmişti ama hiçbir yerde göremedim böyle birşey.

• Cera görevinde bug olabilir. benimde anlamadığım bir dünya şey var. mesela garnizonları alıyoruz. Ancak ne bm görevi var neden kayda değer bir görev var. Bu garnizonlar ne işe yarıyor ? neden alacağız bu garnizonları. Şekil olsun diyemi Bence şuan patch buglu

Ayrıca yeni haritalarda heryerde elyos var. elyos olduğuma pişmanım. güney kuzey yeni haritalarda pvp çıkıyoruz heryer elyos. sanki asmo ırkı bitmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafmaster

Cera görevinde bug olabilir. benimde anlamadığım bir dünya şey var. mesela garnizonları alıyoruz. Ancak ne bm görevi var neden kayda değer bir görev var. Bu garnizonlar ne işe yarıyor ? neden alacağız bu garnizonları. Şekil olsun diyemi Bence şuan patch buglu

Ayrıca yeni haritalarda heryerde elyos var. elyos olduğuma pişmanım. güney kuzey yeni haritalarda pvp çıkıyoruz heryer elyos. sanki asmo ırkı bitmiş gibi.

myt augment 2 kanat almış herkes, onu nereden alıyoruz biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

quote:

Cera görevinde bug olabilir. benimde anlamadığım bir dünya şey var. mesela garnizonları alıyoruz. Ancak ne bm görevi var neden kayda değer bir görev var. Bu garnizonlar ne işe yarıyor ? neden alacağız bu garnizonları. Şekil olsun diyemi Bence şuan patch buglu

arena pvp leri olduğu yerde. general itemlerinin satıldığı bölme

• quote:

quote:

quote:

arena pvp leri olduğu yerde. general itemlerinin satıldığı bölme

4-star olmak gerekiyormus daha 2-stariz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Akador daki garnizonlarında hikmetini anladım :D garnizonu aldığın zaman garnizon etrafına moblar atıyor. bu moblardan dövüş madalyası düşüyor. iyi hoş ama 5-6 mob kesiyorsun anca 1 tane düşüyor. kimse uğraşmaz saçma açıkcası. kale saatleri konusundaki düzenlemede hoş olmamış. şahsım adına kesin rütbe kasamıcam. cera madalyon dailyleride günlük değilse yeni versiyonun hiç tadı yok diyebilirim. eski versiyona göre günde 7-8 medalya kasıoduk. artık bu sayı bayağı düşecek. cera madalyalar daily olsaydı ozaman güzel olabilrdi. aklıma gelen tek mantıklı şey 65 lvl bir çar daha alcam. ondada cera görevlerini yapıp kendime itemleri postalayacam.
  • quote:

Akador daki garnizonlarında hikmetini anladım :D garnizonu aldığın zaman garnizon etrafına moblar atıyor. bu moblardan dövüş madalyası düşüyor. iyi hoş ama 5-6 mob kesiyorsun anca 1 tane düşüyor. kimse uğraşmaz saçma açıkcası. kale saatleri konusundaki düzenlemede hoş olmamış. şahsım adına kesin rütbe kasamıcam. cera madalyon dailyleride günlük değilse yeni versiyonun hiç tadı yok diyebilirim. eski versiyona göre günde 7-8 medalya kasıoduk. artık bu sayı bayağı düşecek. cera madalyalar daily olsaydı ozaman güzel olabilrdi. aklıma gelen tek mantıklı şey 65 lvl bir çar daha alcam. ondada cera görevlerini yapıp kendime itemleri postalayacam.

kale savaşlarını bende hiç sevmedim honour kasamıyoruz, tamda honoura ihtiyaç olduğu zaman.4-star takılarını gördümde çok çok ucuz ama rankla medal yok işte
    bir arkadaş 60 bm'ye 1 cera alabileceğiz diyordu heryeri gezdim de öyle birşey göremedim:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Akador daki garnizonlarında hikmetini anladım :D garnizonu aldığın zaman garnizon etrafına moblar atıyor. bu moblardan dövüş madalyası düşüyor. iyi hoş ama 5-6 mob kesiyorsun anca 1 tane düşüyor. kimse uğraşmaz saçma açıkcası. kale saatleri konusundaki düzenlemede hoş olmamış. şahsım adına kesin rütbe kasamıcam. cera madalyon dailyleride günlük değilse yeni versiyonun hiç tadı yok diyebilirim. eski versiyona göre günde 7-8 medalya kasıoduk. artık bu sayı bayağı düşecek. cera madalyalar daily olsaydı ozaman güzel olabilrdi. aklıma gelen tek mantıklı şey 65 lvl bir çar daha alcam. ondada cera görevlerini yapıp kendime itemleri postalayacam.

kale savaşlarını bende hiç sevmedim honour kasamıyoruz, tamda honoura ihtiyaç olduğu zaman.4-star takılarını gördümde çok çok ucuz ama rankla medal yok işte
    bir arkadaş 60 bm'ye 1 cera alabileceğiz diyordu heryeri gezdim de öyle birşey göremedim:(

60 bm = 1 cera versiyon 4.75 de gelecek. ayrıca 4.75 de subay mor setler gelecek. bunları almak basit olacak.

ama şuanki hali ile oyun oynancak gibi değil. dün ilk defa günü 0 cera ile kapatttım. reşhanta kalalerinden mithril geldi. eskiden 50 ap de alsam cera gelirdi. günlük dailyler de açılmıyor. böyle devam ederse oyunu bırakabilirim.

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.