Şimdi Ara

4.3.3 update yapacağım, yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi cihazım 4.2.1 jb + gevey ile kullanıyorum. 4.3.3 ' e offical update edicem. baseband yükselecek, peki aktivasyon? yurtdışı simkartım yok, aktivasyon da gider mi?

edit 22.05.2011 :

acil demiştim tatile gideceğim için. tehlike almadan gittim geldim. şimdi update için kolları sıvadım. dediğim gibi 4.2.1 den att alınma iphone 4 cihazı 4.3.3e yükselteceğim. att kartım yok, internette SAM diye bir program öğrendim cydiadan yükledim. internetteki resimlerde programın seçenekleri ile telefonda yüklü olan programın seçenekl/-eri farklı. internette backup activation falan diyor, benim telefonda sadece restore activation var.

bu sam aktivasyon yedeğini nereye alıyor?

arkadaş gevey kullanman lazım demiş. geveyin 2 türü var sanırım. birincisi aktivasyon için, ikincisi sim lock kırmak için. bende sim lock için olan var. bu sim lock için olan aktivasyon işi görür mü?

yani soracağım şu ki, ben bu telefonu hacktivasyon dışında nasıl aktive ederim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 22 Mayıs 2011; 19:17:09 >

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim

• ap

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim
  • Sakın!!!!

Gevey kullanman lazım

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim
  • Konu biraz karışık olmuş. Şu anda Gevey kullanıyorsun sanırım. Bu durumda baseband korumak senin için pek bir önem ifade etmiyor. Şu saatten sonra yazılımsal unlock çıksa zaten bütün basebandler için çıkar. Dolayısıyla iTunes 'dan normal şekilde update yaparak basebandı ve frimware versyonunu yükseltirsin.

Daha sonra redsn0w ile jailbreak yaparsın. Telefonun hacktivated olur.

Daha sonra da SAM ile telefonu hacktivated dan wildcard activated yani sim aktivasyonu yapılmış duruma getirirsin.

Ana hatları ile izleyeceğin yol bu olabilir.

sam şarjdan çok yemez, değil mi?

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıfgı

teşekkür ederim, şimdi anladım. SAM, hackitated'ı düzeltiyor. :) azcık bir tecrübem var onlara dayanarak yapalım bakalım. yeni yeni alışıyorum. teşekkür ederim. :)

sam şarjdan çok yemez, değil mi?

birde bildiğğim kadarıyla aktivasyon ekranında kalmıyor mu? onu nasıl jailbreak yapacağım ve menüye geleceğim?

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim
  • hatırladım jailbreakte cihazın açılmasına gerek yoktu

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim
  • yaptım ama şarj çok çabuk gidiyor sanki..

BMW 6.50i 2007 367 HP
    temsili resim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.