Şimdi Ara

4-3-2-1 Savaşan ve Oyuna Hükmeden Taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En önemli bölgeler kesinlikle defans 4lüsü bu 4lüyü iyi kurun gerisi önemli değil.

GK :Konsantrasyonu yüksek ve iyi oyun kuran bi kaleci olması yeterli.

Sağ Stoper : Pas Dağıtan Stoperimiz hız,teknik,pas,markaj,konsantrasyon özellikleri yüksek olmalı

Sol Stoper : Sigorta görevi gören stoperimiz konsantrasyon,ön sezi,markaj,kafa,zıplama,pas,teknik özellikleri yüksek olmalı (gerektiğinde oyun kurabiliyor).

Sağ Ofansif Bek : Orta açma,teknik,pozisyon alma,konsantrasyon,hız,pas özellikleri yüksek olmalı

Sol Ofansif Bek : Orta açma,teknik,pozisyon alma,konsantrasyon,hız,pas özellikleri yüksek olmalı..Ayrıca bitiricilik ve uzaktan şutlarda yüksek olursa bu 2 bekte sezonda en az 10 gol atıyorlar.

Ortadaki Orta Saha : Savaşcı orta saha markaj,top kapma,zıplama,kafa,yaratıcılık,pas,teknik,çalışkanlık,dayanıklılık,ön sezi kesinlikle yüksek olması gereken özellikler.

Sağ ve Sol Orta Saha : 2 yönlü orta sahalarımızda ofansif özellikler ağırlıklı ama güç,markaj,top kapma,dayanıklılık özellikleride yüksek olmalı

Sağ ve Sol Açıklar : Güç,Topsuz Alan,Top Sürme,Yaratıcılık,Hız,Orta Açma,Soğuk kanlılık,Karar verme,Kararlılık bu özellikleri yüksek olursa iyi olur.

Forvet : Ben pivot olarak oynatıyorum ama siz elinizdeki forvetin özelliklerine göre istediğiniz rolü verebilirsiniz.(Hedef Adamımızdır)

http://www.mediafire.com/download/r9n3di2m5bwno3n/Yenilmez_Taktik.tac

Alternatif

http://s3.dosya.tc/server8/lLAFQ1/YenilmezTaktik.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 31 Temmuz 2013; 1:35:42 >

• Şampiyonlar liginde büyük rakiplerden çok kontra yemiyomusun bekleride hücum yapmışsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalFare

Şampiyonlar liginde büyük rakiplerden çok kontra yemiyomusun bekleride hücum yapmışsın ?

bende onu merak ettim
  • quote:

Şampiyonlar liginde büyük rakiplerden çok kontra yemiyomusun bekleride hücum yapmışsın ?

Hayır yenmiyor zaten rakibin kontra yapacak gücü kalmıyor

Defansda 1 tane pas dağıtan stoper bide arkada sigorta görevi gören stoperimiz var her türlü kesiyorlar atakları.Ayrıca ortadaki savaşcı orta sahada hemen defansa gelerek 3lüyor defansı.

Barcelonanın taktiği gibi düşün yani nasıl Barça o kadar topla oynayıp minimum seviyede kontra yiyorsa onun gibi.Ayrıca defans orta sahada kurulduğu için top rakibe geçse bile kaleye yaklaşmadan topu kapıyorlar.
  • İlk 7 haftada son sıradaydım ama taktiği uyguladıktan sonra müthiş bir atakla şampiyonluk geldi ilk sezondan.

• Hiç deneyen yok mu yav taktiği?
  • Kenardan bagırmalarda Top Çevir , Topa sahip ol felan uyguluyomusun yoksa hiç bişey yokmu boşmu orası ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kenardan bagırmalarda Top Çevir , Topa sahip ol felan uyguluyomusun yoksa hiç bişey yokmu boşmu orası ?

Hiç uygulamadım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Kenardan bagırmalarda Top Çevir , Topa sahip ol felan uyguluyomusun yoksa hiç bişey yokmu boşmu orası ?

Hiç uygulamadım daha.

Crash dump hatasımı ne verdi silip yeniden yükleyim FM yi belki düzelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Hiç uygulamadım daha.

Crash dump hatasımı ne verdi silip yeniden yükleyim FM yi belki düzelir.

Korsan oyunsa hiç uğraşma
  • Orjinal oyun almadım hayatımda yapıcak bişey yok .
  • Bende hayatımda ilk defa bu oyunu orjinal aldım oda korsan oynanmıyor diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.