Şimdi Ara

4.19 Patch Notları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Orijinalden alıntı: Coleyenema

Hiç bir assassinde silence, stun gibi bi CC'nin olması oyun için iyi değil. Oynaması zevkli olcak diye düşünmek yerine biraz olaya geniş açıdan bak, sen ADC gibi karşıdaki kırılganlara tek atarken adam sağa sola yürümekten başka bişey yapamıyorsa orda bi sorun var demektir.

Hard CC'si olan tek assassin şu an Fizz. Onunki de hem skillshot hem de 3sn sonra patlıyor, yani ultisini yesen bile bu 3sn boyunca karşılık verebiliyorsun.

leblanc laning aşamasında hala güçlü w süresi ve pasifine gelen buff daha iyi tek atsın diye değil silence yokken kaçamadığı için geldi şu an lblanc mainim olarak en büyük sıkıntım ahri lux gibi herolar ahrinin e sinin cdsi çokta uzun değil adama q w yapıyorum direk e yi çakıp kule altına çekiyor benim bu adamı haraslamak için q w yapmam gerekiyor bide çimende ward yoksa jung atlarsa iyice mala dönüyoruz evet dengeli olması için gerekliydi eskiden karşıma kassadin gelince oyundan soğuyordum ama şuan gap closer olan herolar silence yemediği için rahatça lbyi halledebiliyor w gibi mükemmel bi kaçış mekaniği + ultiside var ama eskisi gibi iş görmüyor lee sin kovalıyor q yedik önceden hemen q e yapınca silence yeyip tekrar q basamıyor arkasından snare yeyip q menzilinden çıkıyorduk şimdi öyle bir şansımız olmuyor şuan lbyi ctlemek aşırı kolay kısaca alın bi syndra dağıtın target silence olmayacaksa en azından e slowu kalksın çarpınca 0.50 yada 1sn silence + arkasından kısa bi snare atsın skillshot olur en azından.

Şu söylediklerin tamamen ofsayt gibi görünüyor bana.

Eğer karşındaki sana karşı güçlüyse harasslamak zorunda değilsin ki. Fırsatları değerlendirerek oyna. Ahri E'yi kaçırırsa harassla mesela. Veya Q-E yapmaya çalış. Veya 6'ya kadar harasslama.

2 tane kaçma skilli var, hatta her 2sinin de 2. kullanımı düşünürsek yapabileceğin bi yığın kaçma playi varken kaçmak için silencea bağımlı olmak garip geliyor bana.

Sen diyorsun ki "Bende DFG bile olmadan tek atmaya yetecek burst de olsun 2 tane kaçma skilli de olsun, silence da olsun, snare de olsun, slow da olsun böylece Lee Sin'den veya başkasından kaçayım, bazen de birine tek atayım ama adam bana silencetan cevap bile veremesin."

Bana kalırsa şu an LeBlanc olması gerektiği durumda. Oynaması kolay, etkili olması zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

quote:

Hiç bir assassinde silence, stun gibi bi CC'nin olması oyun için iyi değil. Oynaması zevkli olcak diye düşünmek yerine biraz olaya geniş açıdan bak, sen ADC gibi karşıdaki kırılganlara tek atarken adam sağa sola yürümekten başka bişey yapamıyorsa orda bi sorun var demektir.

Hard CC'si olan tek assassin şu an Fizz. Onunki de hem skillshot hem de 3sn sonra patlıyor, yani ultisini yesen bile bu 3sn boyunca karşılık verebiliyorsun.

leblanc laning aşamasında hala güçlü w süresi ve pasifine gelen buff daha iyi tek atsın diye değil silence yokken kaçamadığı için geldi şu an lblanc mainim olarak en büyük sıkıntım ahri lux gibi herolar ahrinin e sinin cdsi çokta uzun değil adama q w yapıyorum direk e yi çakıp kule altına çekiyor benim bu adamı haraslamak için q w yapmam gerekiyor bide çimende ward yoksa jung atlarsa iyice mala dönüyoruz evet dengeli olması için gerekliydi eskiden karşıma kassadin gelince oyundan soğuyordum ama şuan gap closer olan herolar silence yemediği için rahatça lbyi halledebiliyor w gibi mükemmel bi kaçış mekaniği + ultiside var ama eskisi gibi iş görmüyor lee sin kovalıyor q yedik önceden hemen q e yapınca silence yeyip tekrar q basamıyor arkasından snare yeyip q menzilinden çıkıyorduk şimdi öyle bir şansımız olmuyor şuan lbyi ctlemek aşırı kolay kısaca alın bi syndra dağıtın target silence olmayacaksa en azından e slowu kalksın çarpınca 0.50 yada 1sn silence + arkasından kısa bi snare atsın skillshot olur en azından.

Şu söylediklerin tamamen ofsayt gibi görünüyor bana.

Eğer karşındaki sana karşı güçlüyse harasslamak zorunda değilsin ki. Fırsatları değerlendirerek oyna. Ahri E'yi kaçırırsa harassla mesela. Veya Q-E yapmaya çalış. Veya 6'ya kadar harasslama.

2 tane kaçma skilli var, hatta her 2sinin de 2. kullanımı düşünürsek yapabileceğin bi yığın kaçma playi varken kaçmak için silencea bağımlı olmak garip geliyor bana.

Sen diyorsun ki "Bende DFG bile olmadan tek atmaya yetecek burst de olsun 2 tane kaçma skilli de olsun, silence da olsun, snare de olsun, slow da olsun böylece Lee Sin'den veya başkasından kaçayım, bazen de birine tek atayım ama adam bana silencetan cevap bile veremesin."

Bana kalırsa şu an LeBlanc olması gerektiği durumda. Oynaması kolay, etkili olması zor.

İyi güzel tek atıyorda en kırılgan assasinlerden w ile yaklaştığında stun silence snare atın ve yok olmasını izleyin geri donemeyip snare dışında herhangi bir cc ile karşı koyamayınca silence eksikliği burada hissediliyor ad olsa iş yine değişir life steal ve basic attack faktörü var ama ap olunca spell vamp gerek ki lbde useless ve adı üstünde mage basic attack değil skillere bakar hasarı.mesela talon oynarken silence eksikliğini hissetmiyorum şuanki hali daha bile iyi aynı şey kassadin içinde geçerli ultisinin cdsi çok düşük ama lbde iş değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 5 Kasım 2014; 12:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• janna hiç etkilemez fakat luci ryze kötü olmuş zileanında turnuvalarda seçilme sebebi sup veya mid lane zilean alarak daha önce 6. seviyeye ulaşım ilk ejderi veya kuleyi düşürmek en mantıklısı mide zed talon alıyolar supa zilean daha önce 6 olacağından önce ejder daha sonra bot lane e baskı kurup kazanıyolardı

edit: adc bir tek corki kaldı nerflenmeyen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 5 Kasım 2014; 13:16:03 >

Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi
    SAMCRO
  • yeni karakter simgelerini gördükçe midem bulanıyor

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert2Ran

Ya Quinn range buffı vardı gelmemiş üzüldüm...

Onu tekrar PBE'ye eklediler, büyük ihtimal bi dahaki patch gelcek. Ben de bu patchte gelsin istiyordum

Sırada Corki var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Voli çok komik la

O yeni gelecek skin.
  • Lucian a birşey olmamış bana göre w bufflanmış. Zaten wyü hasar için değil kite için kullanıyorduk verdiği ms arttığına göre daha iyi oldu. Ulti tabiki youmu ve lonia varken 37 saniye oluyordu son seviyede. Sadece ulti nerflendi diyebiliriz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.