Şimdi Ara

4.18i grandcoupe disk-balata önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

disk ve balata fiyatları ters yazılmış olabilir mi ?

+ işçilik ne kadar yazıyor Borunsan ?

• Otosupermarket.com bildiğim kadarı ile resmi ate distribütörü. Arkadaşım oradan seramik ate balata ve ate disk aldı. Bir gram toz yok ve çok iyi performansı var. Ben Volvo aracıma ate seramik balata bulamadığım için sürekli ferodo kullanıyorum. İyi performansı var ama çok fena toz üretiyor. Söylediğim sitedeki seramik balatalara da bakın.

K.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayesque kullanıcısına yanıt

teseekur ederım,ferodo ses yapıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 21 Ağustos 2023; 22:56:21 >
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Hayır ferodo uzun süredir kullanıyorum ses problemi yok. K.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • korayesque kullanıcısına yanıt

toz üretmesinin bi sıkıntısı var mı acaba

www.onlineyedekparca.com
    Bmw F36 Kasa 418i Ön Fren Balata Takımı Ate Marka - OnlineYedekParca.com
    https://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-f36-kasa-418i-on-fren-balata-takimi-ate-marka

yedek parça | opel yedek parça | bmw yedek parça | volkswagen yedek parça
    Bmw 4 Serisi F36 Gran Coupe Ön Fren Balata Takımı Orjinal 34116858910 | Yedekparcabudur | 34116858910
    https://www.yedekparcabudur.com/bmw-4-serisi-f36-gran-coupe-on-fren-balata-takimi-orjinal-34116858910

orjınal ile bin tl fark var orjınal mı bilmyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 21 Ağustos 2023; 23:6:32 >

• Toz temelde kozmetik bir problem ama bir yandan da diskten aşınan metal tozu olduğunu söyleyenler var, diski çabuk yiyor olabilir, bilmiyorum. Ben olsam orijinal Ate alırdım. K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 21 Ağustos 2023; 23:24:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Otomobilin en önemli sistemi fren sistemidir. Bir otomobili ittirerek bile yürütürsünüz ama durdurmak çok daha önemlidir. Onlarca yıldır BMW sahibi olan biri olarak orijinal parça kullanın derim. Yani Borusan'dan şaşmayın. Fredo, Textar, Ate vs bunlar da yeri geliyor BMW'ye disk ve balata üretiyorlar ama BMW'nin üretim kalite standartları dahilinde üretim yapıyorlar. Atıyorum Textar'ın piyasaya sunduğu disk ile BMW için ürettiği disk arasında dağlar kadar fark var. Hepsi içinde geçerlidir. Ben bir Borusan Otomotiv Yetkili Servisi'nde 3 sene Garanti Danışmanlığı yaptım, işi içeriden öğrenmek için. Esas mesleğim dış ticaret uzmanlığı. O sanayide orijinal diye satılan disk ve balataların nelere sebep olduğunu anlatsam inanmazsınız. Fren sistemi dışında istediğiniz şeyi yan sanayi ürün olarak tercih edin ama fren sistemi için asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.