Şimdi Ara

4.0 iPhone 3G'yi 4.2.1'e yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yurt dışından bir iPhone 3G sahibiyim. Telefonun yazılımları şu şekilde:

Firmware: 4.0
    Baseband: 05.13.04

Sorum şu. Bu telefonu 4.2.1'e yükseltip sorunsuzca unlock & jailbreak yapmam için ne gerekiyor? Ya da yapabiliyor muyum?

Teşekkürler.

• Yapabilirsin ancak Unlock için 06.15.00 iPad Baseband'ı yüklemen gerekiyor, ve bu baseband da GPS'te sorun çıkartıyor. Benim cihaz bu şekilde ve GPS çalışmıyor. Dev Team'den bir çözüm bekliyoruz...
  • benimde 3gs var 05.13.04 baseband ama yurtiçi. 4.2 guncellediğimde sorun yaşarmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

benimde 3gs var 05.13.04 baseband ama yurtiçi. 4.2 guncellediğimde sorun yaşarmıyım?

Yurtiçi telefona sorun yok istediğin gibi kurabilirsin. Versiyon düşürmek istersen sonradan shsh kaydını şimdiden al.

@Faux Carnival

İlle de 4.2.1 yüklemek istiyorum dersen iPad baseband kullanarak unlock yapmak zorunda kalacaksın. Ama basebandini sabit tutup 4.1 custom firmware yüklersen şimdiki yaptığın gibi ultrasn0w ile kolayca unlock yaparsın.
    4.2.1de baseband kontrolü var yani eski baseband ile 4.2.1 çalıştıramazsın o yüzden en fazla 4.1 yüklersin.

iPad basebandin de dezavantajları daha sonra iTunes üzerinden güncelleme yapamamak (çünkü yabancı baseband var) ve gps'den feragat etmek.

• 4.1 de yeterlidir. Baseband'imi değiştirmeden nasıl 4.1 yüklerim skinny? Bu arada işlem Windows'ta yapılacak.
  • sn0wbreeze'in son versiyonunu edinin. 4.1'in orjinal firmwareini indirin ve sn0wbreeze üzerinden "Baseband Preservation Mode" seçerek kendi firmwareinizi oluşturun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

sn0wbreeze'in son versiyonunu edinin. 4.1'in orjinal firmwareini indirin ve sn0wbreeze üzerinden "Baseband Preservation Mode" seçerek kendi firmwareinizi oluşturun.

Kendi firmware'imi niye oluşturuyorum ki? Ben sadece update etmek istiyorum cihazı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Direk update edersen baseband yükselir de o yüzden.
    cfw hazırlaman orjinal fw içindeki baseband dosyalarını düzenler ki cfw yüklendiği sırada baseband yükselmesin unlock için uğraşma. Gerisi orjinal fw ile aynı zaten. Zaten update etmek istediğin fw'nin orjinali lazım.
  • Sn0wbreeze 2.1'de Baseband Preservation Mode'u bulamadım. 2.2'yi ise hiçbir yerde bulamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.