Şimdi Ara

3x3 Anime

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yabancı forum ve imageboardlar da çok olan birşey. Nedense türk sitelerde hiç raslamadım.

Bu konuda benzer zevleri olan insanları veya sevebileceğiniz animeleri bulmak için en sevdiğiniz animeleri 3x3 formatında paylaşalım.
    Konuşma tartışma ortamı oluşsun.

Benimki bu
    3x3 Anime

Eleştiri ve önerilere açığım.

not:oluşturmak için bu siteyi kullanabilirsiniz.
    http://bighugelabs.com/mosaic.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wustafa1771 -- 29 Eylül 2017; 22:44:50 >

• 3x3 Anime
  • 3x3 Anime

GTO-Cowboy Bebop-Gintama-ef: A Tale of Melodies-Mushishi-TTGL-Monogatari Series: Second Season-Sen to Chihiro no Kamikakushi-Made in Abyss

Bu arada liste sıralaması öylesine,yani en sevdiğimden daha az sevdiğime tarzında değil ortaya karışık koydum,Made in abyss'i özellikle koymak istedim ama favori animelerim çok fazla 30-40 vardır ekleyemem :D

Steins Gate-Ergo Proxy-Monster-Ghibli yapımlarının çoğu-Initial D-Jojo Part 3-One Outs-Phantom Requiem-Texhnolyze vs vs
  • 3x3 Anime
    aklıma gelenler sığanlar bunlar
    not: steins gate unutmuşum
  • bana 3x3 yetmez. 10x10 gibi bişey anca paklar gibime geliyor. zaten bir çoğunu özel seçip izliyorum, birini koysam diğerinin hatırı kalır diye yapamam. ayırım yapmadan o anki psikolojime göre sıralamam ve izleme tercihim değişiyor.

not: made in abyss yapımcısı seni de yazdım kenara, insanın moralinin içine etmeyi iyi beceriyorsun.
  • 3x3 Anime

1 seneyi aşkın süredir telefon arkaplanım böyle. Seneden seneye değiştirmeyi planlıyorum. En sevdigim 30 anime böyleydi bi aralar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 1 Ekim 2017; 2:56:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Baya ortak var ama tale of melodies izlememistim. İlgimi çekti bu kadar ortak beğeni görünce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anime İzle
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam burası 4chan değil ki resimleri videoları döşeyesin, iki tane resim koydun mu pc'nin fanları kamyon motoruna dönüyor allah'ın belası sitede dolaşırken citizen'e selamlar

@wustafa1771 a tale of melodies aslında ikinci sezondur ondan önce izlemen gereken bir de a tale of memories var(ki ben bu iki serinin böyle ayrı tutulmasını anlamıyorum bence Code Geass R1 ve R2 veya higurashi ve kai ne kadar alakalıysa memories ve melodies de o kadar alakalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 19 Ekim 2017; 1:43:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.