Şimdi Ara

3v3 metası hk. (Yardımlaşma konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu 3v3 metasını bilen forum çilingirleri bize yardımcı olsun nedir ne alınır kapsamlı bir rehber istiyoruz hem gold cerceve isteyen silver kardeşlerimize de yardimi dokunsun!

Ozellikle yakin zamanda cilingir olan @Advancensar konuya bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• opları sayayım
    çilingir OP
    iplenmemek OP
    nick OP
    nazi OP
    çerçeve OP
    ünlem işareti OP

hadi kaçtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: khazix

opları sayayım
    çilingir OP
    iplenmemek OP
    nick OP
    nazi OP
    çerçeve OP
    ünlem işareti OP

hadi kaçtım

Seni çagiran olmamisti zaten

• Güncel meta takibi için size bi site olarak öneri vereyim.

YaSloom's Twisted Treeline 3v3 Tier List

Şu şekilde arat lol3v3 net sitesinde her patch'te gelen güncelleme ve nerf/buff durumuna göre meta-takım kompozisyonları güncelleniyor.

Şu an güncel Tier List şöyle.

The Tier List
    God tier: Jarvan IV, Maokai, Yasuo, Syndra, Orianna, Ziggs, Alistar, Braum↑, Wukong↑

Tier 1: Karma, Kayle↑, Lee Sin, Morgana, Lulu, Riven, Anivia, Lissandra, Nunu, Olaf, Renekton,Trundle, Lucian,Corki, Ahri, Rengar, Leona, Darius, Pantheon

Tier 2: Xin Zhao, Annie, Udyr, Zyra, Vayne, Tristana, Nidalee, Xerath, Ryze, Jax, Shyvana, Zilean↑, Fizz↑, Gragas↑, Azir, Viktor↑, Zed↑

Tier 3: Cassiopeia↓, Thresh, Skarner, Aatrox, Evelynn, Caitlyn, Quinn, Ezreal↑, Veigar, Elise, Kha’Zix, Jayce, Irelia, Nocturne, Vi, Talon, Fiora↑, Soraka↑

Tier 4: Gnar, Vel’Koz, Sion, Brand, Vladimir, Tryndamere, Diana, LeBlanc, Malphite, Amumu, Sejuani, Yorick, Malzahar, Nasus

Tier 5: Garen, Janna, Volibear, Cho’Gath, Twitch, Swain, Fiddlesticks, Zac, Nautilus, Blitzcrank, Galio, Nami, Kassadin, Jinx, Kennen, Urgot, Lux, Gangplank, Master Yi, Dr.Mundo↑, Poppy, Shaco↑

Tier 6: Hecarim, Heimerdinger, Katarina, Rammus, Teemo, Twisted Fate, Akali, Draven. Mordekaiser, Rumble, Singed, Kog’Maw, Varus, Warwick, Shen, Graves, Miss Fortune, Sivir, Taric, Ashe , Karthus, Sona

• iyi oynadıklarınızı alın dostum gerisi hikaye. ama özellikle dikkat etmen gereken late ya da early değil oyunun tümünde belirli seviyede güçlü şampiyonları seçin. j4 kha annie vs..
  • Bence jungle'la oynanması gerekilen bir harita Cho - Olaf - Renekton - Volibear - J4 - Orianna - Syndra - Annie gibi herolar iyi gidiyor.
  • Elise çünkü efendisi orada

Şaka yaptım. Tuzakları olan şampiyonlar daha önde bence Nidalee, Caitlyn, Shaco, Teemo gibi çünkü ward yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: khazix

opları sayayım
    çilingir OP
    iplenmemek OP
    nick OP
    nazi OP
    çerçeve OP
    ünlem işareti OP

hadi kaçtım

Ünlemlerimden uzak dur!

• jarvan cok iyi gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.