Şimdi Ara

3k gördüm ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun jasper boardli makinemin fişlerini duzenlerken 3 kirmizi gordum. Makinanin fisini tekrar taktigimda normale donmustu. arkadasimi bu jasper olum bunlarda 3k falan yok derken mors oldum. Suan gayette sorunsuz kullaniyorum. O anda baktigimda isinma gozukmuyordu zaten 10 dakka kullanmistim yani isinmadan oldugunu sanmiyorum.... Acaba neden kaynaklanmis olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96C8A0517 -- 14 Eylül 2011; 9:38:10 >

• Sence bu olay bu forumda daha önceleri başkalarının da başına gelmiş midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slicer

Sence bu olay bu forumda daha önceleri başkalarının da başına gelmiş midir?

illaki gelmiştir koca forumda.
  • hah işte kendin söylüyorsun aratsana forumda kardeşim aynı konudan yüzlerce oldu forumda doldu taştı ortalık
  • Peki sence bu konu hakkında başlık falan da açmışlar mıdır?
  • yav dostum konuyu uzatma zaten ilk mesajında anlamamış bodozlama dalacaksın benim gibi ki anlasın
  • Teyk it iisi hi iz ded.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

yav dostum konuyu uzatma zaten ilk mesajında anlamamış bodozlama dalacaksın benim gibi ki anlasın

Sen benim varacağım yere kestirmeden gitmişsin :) Ben biraz düşünerek idrak etmesini istemiştim :)
  • Güncel bir yardım, bilgi istedim sadece. Tartışmamızı gerektirecek bir durum yok. Burada insanları aşşalamaktan oluşan bir forum sitesi yaratmaya çalışan kişilerden başka birşey görmüyorum. kusura bakmayın sadece bu konuda altında değil başka forumlarınızdada aynı muhammeleyi görüyorum.

Sizler forum sakinlerine yaptıgınız bu davranışlarla insanın sinirini bozmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.

Ya yardımcı olursun ya olmazsın yada güzel bir dille anlatmaya çalışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozan93

Güncel bir yardım, bilgi istedim sadece. Tartışmamızı gerektirecek bir durum yok. Burada insanları aşşalamaktan oluşan bir forum sitesi yaratmaya çalışan kişilerden başka birşey görmüyorum. kusura bakmayın sadece bu konuda altında değil başka forumlarınızdada aynı muhammeleyi görüyorum.

Sizler forum sakinlerine yaptıgınız bu davranışlarla insanın sinirini bozmaktan başka birşey yapmıyorsunuz.

Mert Ozan'cığım, insanların sinirini bozmaktan bahsetmişsin ama forumda hiç arama yapmadan, bin kere sorulup cevaplanmış sorular için hiç düşünmeden pat diye açılan başlıkları tekrar tekrar görmek de bu foruma sürekli takılan insanların sinirini bozuyor olabilir, değil mi ama? :)

Ben sadece bir iki soru sorarak ilk önce bu durumun kendin farkına varmanı sağlamak istedim. Soruna zaten cevap verecektim, yine de vereyim; gördüğün 3K voltaj dalgalanmaları ile alakalı, yani önemli bir şey değil. Kronik 3K ile alakası yok, endişelenmeni gerektirecek bir durum da yok ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

Güncel bir yardım, bilgi istedim sadece. Tartışmamızı gerektirecek bir durum yok. Burada insanları aşşalamaktan oluşan bir forum sitesi yaratmaya çalışan kişilerden başka birşey görmüyorum. kusura bakmayın sadece bu konuda altında değil başka forumlarınızdada aynı muhammeleyi görüyorum.

Ben sadece bir iki soru sorarak ilk önce bu durumun kendin farkına varmanı sağlamak istedim. Soruna zaten cevap verecektim, yine de vereyim; gördüğün 3K voltaj dalgalanmaları ile alakalı, yani önemli bir şey değil. Kronik 3K ile alakası yok, endişelenmeni gerektirecek bir durum da yok ;)

İnan sadece alıntı yaptıgım yeri okudum. Amacım forumda polemiğe yol açmak değil, bilgi almak.

Ben sadece bunu istiyordum teşekkür ederim. Olay arayıp aramamak değil istenilen bilgiyi ilk ağızdan dinlemekti.

• geçenlerde oyun oynarken elektrik anlık olarak gidip geldi ve aynı şey benim de başıma geldi,yani jasper da 3k gördüm şoka girdim,ancak ufak bir araştırma sonucunda bu 3knın kalıcı bir hasar vermediğini öğrendim,makineyi açıp kapadım hiçbişey olmamış gibi devam ettim şimdiye kadarda bir sorun olmadı,seninki de öyle birşeydir,takma kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©em

geçenlerde oyun oynarken elektrik anlık olarak gidip geldi ve aynı şey benim de başıma geldi,yani jasper da 3k gördüm şoka girdim,ancak ufak bir araştırma sonucunda bu 3knın kalıcı bir hasar vermediğini öğrendim,makineyi açıp kapadım hiçbişey olmamış gibi devam ettim şimdiye kadarda bir sorun olmadı,seninki de öyle birşeydir,takma kafana

Çok teşekkür ederim. Bir an o anda kaynar sular başımdan inmiş gibi oldu. Yanımdaki arkadaşta gülme krizine girmişti tabi...
  • quote:

quote:

geçenlerde oyun oynarken elektrik anlık olarak gidip geldi ve aynı şey benim de başıma geldi,yani jasper da 3k gördüm şoka girdim,ancak ufak bir araştırma sonucunda bu 3knın kalıcı bir hasar vermediğini öğrendim,makineyi açıp kapadım hiçbişey olmamış gibi devam ettim şimdiye kadarda bir sorun olmadı,seninki de öyle birşeydir,takma kafana

Çok teşekkür ederim. Bir an o anda kaynar sular başımdan inmiş gibi oldu. Yanımdaki arkadaşta gülme krizine girmişti tabi...

bilirim o duyguyu benim de elim ayağım titremişti
    makineyi alalı daha 3 ay oldu,daha hevesimi bile alamadım,bozulsaydı ağlardım heralde

• quote:

quote:

quote:

bilirim o duyguyu benim de elim ayağım titremişti
    makineyi alalı daha 3 ay oldu,daha hevesimi bile alamadım,bozulsaydı ağlardım heralde

Sormayın ya benimde iki hafta ya oldu ya olmadı

• şunu öğren kardeşim bütün forumlarda ki en sevilmeyen şey forumda araştırmadan açılan bu yüzlerce konu başlıklarıdır ki zaten bütün forumlarda önce araştırılır sonra konu açılır aklında bulunsun bundan sonra böyle yapar ve başkalarına kızmazsın,kimsenin kimseyi aşağılamaya çalıştığı yok zaten olamazda
  • @slicer
    quote:

gördüğün 3K voltaj dalgalanmaları ile alakalı, yani önemli bir şey değil. Kronik 3K ile alakası yok, endişelenmeni gerektirecek bir durum da yok ;)

baştan şu bir satır yazıyı yazsaydın ya hem kendini heder ettin hemde adamın moralini bozdun asıl sizin yaptıgınız kirlilik
  • bu saatten sonra forum kurallarını senden öğreneceğiz tabi ya hata bizde önce sana sormalıydık değilmi,bi git kardeşim ya yazmak kolay yazın durun o zaman,forumda çöplük gibi olsun aynı konudan yüzlerce olsun dolsun taşsın sizde istediğiniz gibi at koşturun forumda
  • Bütün forum sakinlerine ilk önce arama yapmadan başlık açtığım için özür dilerim.

Amacımın bilgi almak oldugunu mesajımda da belirtmiştim fakat olayların buraya kadar geleceğini bilseydim bu forum altına hiç başlık açmazdım.

ve ayrıca sendomi arkadaşımıza ; Herkesin işi gücü var kimseyi germeye hakkın yok. Verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.