Şimdi Ara

3günde karmaşık sayılar öğrenilirmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar konuyu hiç anlamadım.en baştan çalışmaya başlasam şöyle 50 60 alcak kadar 3günde 2 3 saat çlşarak bitirebilirmiyim ne diyosunuz?

• 1 günde bile öğrenirsin ama düzün çalışırsan.

Tabi temelin iyiyse.
  • 2-3 saat ile olacak iş değil.

Çok örnek çözmen gerek çoook.
  • yarım saatte ögrenilir, ondan önceki konuları orta düzeyde biliyosan tabi.
  • Gayret edersen öğrenirsin. Kolay zaten pek fazla bişey yok
  • aynen düzgün çalışırsan 1 günde bile bitirirsin
  • trigonometri bilirsen neden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üslü sayılar da zorlanıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes kolay diyor hayırdır?
    Hangi seviye karmaşık sayılardan bahsediyorsunuz?

Adam diyor ki "3 günde karmaşık sayılar öğrenilir mi?" demek ki hiçbir şey bilmiyor. Hanginiz oturup kendi kendine konu anlatımını yapıp, anlayabilir 1 günde?
    Anlamıyorum buraya yazmaya gelince herkesin her şeyi çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

yarım saatte ögrenilir, ondan önceki konuları orta düzeyde biliyosan tabi.

yarım saat ideal zaten geneli çarpma işlemiydi galiba
  • arkadaslar ben sunu anlamadım hangi konuları iyi bilmeliyim. trigonomtrim kötü. onun dışında. ?? bide yarım saat diyen arakdaslar pek sanmıyorum yarımsaatte öğreneceğimi.trigonometriye kadarki kısımı tam anlamıyla ne kadar sürede hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

Herkes kolay diyor hayırdır?

Adam diyor ki "3 günde karmaşık sayılar öğrenilir mi?" demek ki hiçbir şey bilmiyor. Hanginiz oturup kendi kendine konu anlatımını yapıp, anlayabilir 1 günde?

hangi düzey olacak? lise düzeyi istediği belli. zaten lise karmasık sayılar dedigin i^2=-1 önermesinin dogrulugunun kabul edildip, o kabulun üstüne bir iki tane formül cıkarttıgın tırtodan bi konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurJAM -- 26 Ekim 2009; 19:22:17 >
  • 3 günde rahat öğrenirsin bence.Kolay bir konu Ama soruları ezberleyip sınava girme en az 60-70 soru çöz örnekler hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

3 günde rahat öğrenirsin bence.Kolay bir konu Ama soruları ezberleyip sınava girme en az 60-70 soru çöz örnekler hariç.

İşte olması gereken cevap.
    Merak ediyorum o çok kolay yarım saatte öğrenirsin tipinde mesaj yazanların seviyelerini. Ama konuyu dağıtıp saçma sapan laf dalaşına girmek bana göre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurJAM

quote:

Herkes kolay diyor hayırdır?

hangi düzey olacak? lise düzeyi istediği belli. zaten lise karmasık sayılar dedigin i^2=-1 önermesinin dogrulugunun kabul edildip, o kabulun üstüne bir iki tane formül cıkarttıgın tırtodan bi konu.

gercekten karmaşık sayıları 1 2 tırt formüle bağlıyosan . tuhaf yani

• evvela, Bir tane konu anlatım lı soru bankasından,

Konu iyice okunur, Çözümlü örneklerde cevaplara bakmadan, çözmeye çalışılır, yanlışsa çözümde nerde yanlış yaptığına bakılır,

Daha sonra, Varsa internetten de çözümlü sorular aynı uygulama ile çözülür, Daha sonra test kısmına gelinir 2-3 test çözülür,

çözemediklerini yarın okulda öğretmenine veya arkadaşlarına sorarsın,

Ve artık sen o konuyu ortalamanın üstü bir düzeyde biliyorsundur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 26 Ekim 2009; 19:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

evvela, Bir tane konu anlatım lı soru bankasından,

Konu iyice okunur, Çözümlü örneklerde cevaplara bakmadan, çözmeye çalışılır, yanlışsa çözümde nerde yanlış yaptığına bakılır,

Daha sonra, Varsa internetten de çözümlü sorular aynı uygulama ile çözülür, Daha sonra test kısmına gelinir 2-3 test çözülür,

+1903
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

3 günde rahat öğrenirsin bence.Kolay bir konu Ama soruları ezberleyip sınava girme en az 60-70 soru çöz örnekler hariç.

İşte olması gereken cevap.
    Merak ediyorum o çok kolay yarım saatte öğrenirsin tipinde mesaj yazanların seviyelerini. Ama konuyu dağıtıp saçma sapan laf dalaşına girmek bana göre değil.

alıntıdaki 2 mesajada +++ 1905
    düzgün bir çalışma..sağlam bir altyapı ve tabiki azim. 3 gün fazla bile gelecektir saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

evvela, Bir tane konu anlatım lı soru bankasından,

dostum en mantıklı en olabilir çalışma tarzı bu zaten . ama kendi başıma çok zor oluyo bu nasıll böyle??? ne alakası var?? gibi sorular kafama bi doldumu kopup gidiyorum.
    bide trigonometri alt yapıp yok gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snncbc -- 26 Ekim 2009; 19:32:46 >

• karmaşıktır o konu diye olmamış
  • Bu karmasık sayılar konusunu bu kadar büyüten arkadaslar üniversitede calculus diff linear istatistik vs. alırken naptılar veya alıcakları zaman napcaklar cidden merak ettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.