Bildirim
3GS Facebook Yükleyemiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Safari üzerinden girseniz olmaz mı? Malum artık yavaş yavaş piyasadan kaldırmaya çalışıyorlar böyle yaparak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye ios 6 varsa sormuyormu size desteklenen surum yuklensinmi ? Diye
quote:
Orijinalden alıntı: papadoc.
Niye ios 6 varsa sormuyormu size desteklenen surum yuklensinmi ? Diye
HAYIR -
quote:
Orijinalden alıntı: LaHeL
Safari üzerinden girseniz olmaz mı? Malum artık yavaş yavaş piyasadan kaldırmaya çalışıyorlar böyle yaparak.
Neden SafariCihaza Reset Atmadan Önce Vardı Cihazı İkinci El Diye Komple Sıfırladım
-
Facebook'u daha önce indirdiniz mi? İndirmediyseniz sürüm yükseltmeyi ister. Bilgisayara girip facebook'u indirin telefonda bulut işareti çıkacak tıklayıp önceki sürümü indirir. Bende böyle çalışıyordu. Umarım sende de çalışır. Çalışmazsa geçmiş olsun. Jb ile halledelir mi bilmem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3gsden bahsediyosun facebook nryine senin
Uc browser yükleyin, tarayıcının ana sayfada facebook - Twitter ve youtube ikonları var.
Facebook ve twitter'a gayet hızlı ve sorunsuz girebilirsiniz. Ayrıca youtube ikonundan girerseniz istediğniz video'yu indirebiliyorsunuz.
Uc browser safari'den daha hızlı ve daha az data harcıyor.. 3G internet kullanalar için çok iyi..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
eski .ipa istiyorsanız pm atmanız yeterli -
quote:
Orijinalden alıntı: Allame12
3gsden bahsediyosun facebook nryine senin
Sende Galiba 6+ Var Galiba Bilader Hayırdır Nedir Bu Aşağılama 3GSi Bulamayanlar Var
-
Üstad Alakası Yok Hayatımda İlk Defa iPhone Aldım Sırf Meraktan Ama Alacağıma Aldığıma Pişman Oldum Ama Resetten Önce Vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Uc browser yükleyin, tarayıcının ana sayfada facebook - Twitter ve youtube ikonları var.
Facebook ve twitter'a gayet hızlı ve sorunsuz girebilirsiniz. Ayrıca youtube ikonundan girerseniz istediğniz video'yu indirebiliyorsunuz.
Uc browser safari'den daha hızlı ve daha az data harcıyor.. 3G internet kullanalar için çok iyi..
Usta 10-15 Uygulama Çıkıyor Yada Ben Bulamadım iOsun Acemisiyim
-
-
-
Hocam daha önceden eski sürüm yüklü değilse eski versiyonu indiremiyorsunuz malesef. Onun yerine cihazı Jailbreak yapıp çeşitli ipa marketlerinden eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Bandirmali92
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Usta 10-15 Uygulama Çıkıyor Yada Ben Bulamadım iOsun Acemisiyim
https://www.youtube.com/watch?v=a9iaGuej6Rc sizin için nasıl yükleyeceğinize dair video buldum.
-
hocam hiç uğraşma telefonu bilgisayara bağla itunes üzerinden uygulamayı yükle hata alıcaksın sonra telefon üzerinden tekrar yüklemeyi dene eski sürüm indirilsinmi diye sorucak ordan indir .... -
quote:
Orijinalden alıntı: Erodion
Hocam daha önceden eski sürüm yüklü değilse eski versiyonu indiremiyorsunuz malesef. Onun yerine cihazı Jailbreak yapıp çeşitli ipa marketlerinden eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Hocam Jailbreakta İyi Değil Diyorlar Ne Yapacağımı Şaşırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: Bandirmali92
quote:
Orijinalden alıntı: Erodion
Hocam Jailbreakta İyi Değil Diyorlar Ne Yapacağımı Şaşırdım
Jailbreak kötü birşey değil,öyle cihazınızı pert etmez merak etmeyin. En kötü senaryo çok abes tweakler yüklersiniz cihaz kilitlenir ve bilgisayarınızdan restore atmak zorunda kalırsınız. Bu yüzden cihazınız yedeklendiği sürece endişe etmenize gerek yok. Dediğiniz appler için sadece Appsync yüklemeniz yeterli zaten performansa falan da etkisi olmaz onun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X