Şimdi Ara

3GS Facebook Yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum 5 Senelik Cihaz Amma Velakin Ben Buna Facebook Falan Yüklemek İstediğimde iOs 7 ve üzeri cihaz uyarısı veriyor yokmu bi alternatifi

• Safari üzerinden girseniz olmaz mı? Malum artık yavaş yavaş piyasadan kaldırmaya çalışıyorlar böyle yaparak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye ios 6 varsa sormuyormu size desteklenen surum yuklensinmi ? Diye

• quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

Niye ios 6 varsa sormuyormu size desteklenen surum yuklensinmi ? Diye

HAYIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

Safari üzerinden girseniz olmaz mı? Malum artık yavaş yavaş piyasadan kaldırmaya çalışıyorlar böyle yaparak.

Neden Safari Cihaza Reset Atmadan Önce Vardı Cihazı İkinci El Diye Komple Sıfırladım

• Facebook'u daha önce indirdiniz mi? İndirmediyseniz sürüm yükseltmeyi ister. Bilgisayara girip facebook'u indirin telefonda bulut işareti çıkacak tıklayıp önceki sürümü indirir. Bende böyle çalışıyordu. Umarım sende de çalışır. Çalışmazsa geçmiş olsun. Jb ile halledelir mi bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gsden bahsediyosun facebook nryine senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uc browser yükleyin, tarayıcının ana sayfada facebook - Twitter ve youtube ikonları var.
    Facebook ve twitter'a gayet hızlı ve sorunsuz girebilirsiniz. Ayrıca youtube ikonundan girerseniz istediğniz video'yu indirebiliyorsunuz.
    Uc browser safari'den daha hızlı ve daha az data harcıyor.. 3G internet kullanalar için çok iyi..

• eski .ipa istiyorsanız pm atmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allame12

3gsden bahsediyosun facebook nryine senin

Sende Galiba 6+ Var Galiba Bilader Hayırdır Nedir Bu Aşağılama 3GSi Bulamayanlar Var

• Üstad Alakası Yok Hayatımda İlk Defa iPhone Aldım Sırf Meraktan Ama Alacağıma Aldığıma Pişman Oldum Ama Resetten Önce Vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Uc browser yükleyin, tarayıcının ana sayfada facebook - Twitter ve youtube ikonları var.
    Facebook ve twitter'a gayet hızlı ve sorunsuz girebilirsiniz. Ayrıca youtube ikonundan girerseniz istediğniz video'yu indirebiliyorsunuz.
    Uc browser safari'den daha hızlı ve daha az data harcıyor.. 3G internet kullanalar için çok iyi..

Usta 10-15 Uygulama Çıkıyor Yada Ben Bulamadım iOsun Acemisiyim

• Bandirmali92 kullanıcısına yanıt
    iPhone için olanı

3GS Facebook Yükleyemiyorum 3GS Facebook Yükleyemiyorum

• Bandirmali92 kullanıcısına yanıt
    Bu da tarayıcı üzerinden youtube girince video indirme fonksiyonu sağda olan ok'la indiriyorsun,
    Yine tarayıcı menüsünden video kosöründen indirdiğin video'ları seyrediyorsun..

3GS Facebook Yükleyemiyorum

• Hocam daha önceden eski sürüm yüklü değilse eski versiyonu indiremiyorsunuz malesef. Onun yerine cihazı Jailbreak yapıp çeşitli ipa marketlerinden eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandirmali92

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Uc browser yükleyin, tarayıcının ana sayfada facebook - Twitter ve youtube ikonları var.

Usta 10-15 Uygulama Çıkıyor Yada Ben Bulamadım iOsun Acemisiyim

https://www.youtube.com/watch?v=a9iaGuej6Rc sizin için nasıl yükleyeceğinize dair video buldum.

• hocam hiç uğraşma telefonu bilgisayara bağla itunes üzerinden uygulamayı yükle hata alıcaksın sonra telefon üzerinden tekrar yüklemeyi dene eski sürüm indirilsinmi diye sorucak ordan indir ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

Hocam daha önceden eski sürüm yüklü değilse eski versiyonu indiremiyorsunuz malesef. Onun yerine cihazı Jailbreak yapıp çeşitli ipa marketlerinden eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Hocam Jailbreakta İyi Değil Diyorlar Ne Yapacağımı Şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bandirmali92

quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

Hocam daha önceden eski sürüm yüklü değilse eski versiyonu indiremiyorsunuz malesef. Onun yerine cihazı Jailbreak yapıp çeşitli ipa marketlerinden eski sürümleri yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Hocam Jailbreakta İyi Değil Diyorlar Ne Yapacağımı Şaşırdım

Jailbreak kötü birşey değil,öyle cihazınızı pert etmez merak etmeyin. En kötü senaryo çok abes tweakler yüklersiniz cihaz kilitlenir ve bilgisayarınızdan restore atmak zorunda kalırsınız. Bu yüzden cihazınız yedeklendiği sürece endişe etmenize gerek yok. Dediğiniz appler için sadece Appsync yüklemeniz yeterli zaten performansa falan da etkisi olmaz onun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.