Şimdi Ara

3gs acayip yavaşladı mesajları bile 10 saniyede açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonum çok yavaşladı işimi görecek bir tabletim var fakat telefon artık baymaya başladı kandil mesajları yolluyorum mesajlar boş görünüyo gitmemiş görünüyo mesajları bile yollarken kasılıyor mesaj kutusunu açarkenki kasılmayı zaten söylemiyorum bile facebook u kesinlikle açamıyorum öylesine yavaş güncelleyerek hata mı ettim ne bilmiyorum çözüm önerisi olan varmı 6.1.3 ios yüklü ayrıca 8 gb hafızası var 700 mb boş alan var ne tavsiye edersiniz virüs mirüs olabilirmi telefonda

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

arkadaşlar telefonum çok yavaşladı işimi görecek bir tabletim var fakat telefon artık baymaya başladı kandil mesajları yolluyorum mesajlar boş görünüyo gitmemiş görünüyo mesajları bile yollarken kasılıyor mesaj kutusunu açarkenki kasılmayı zaten söylemiyorum bile facebook u kesinlikle açamıyorum öylesine yavaş güncelleyerek hata mı ettim ne bilmiyorum çözüm önerisi olan varmı 6.1.3 ios yüklü ayrıca 8 gb hafızası var 700 mb boş alan var ne tavsiye edersiniz virüs mirüs olabilirmi telefonda

Hocam shsh kaydınız varsa sürüm düşürün veya rehberi iTools ile yedekleyip restore atın lakin sadece sizde değil çoğu gs de oluyormuş bu apple cihaz politikası maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: @avatar98

quote:

arkadaşlar telefonum çok yavaşladı işimi görecek bir tabletim var fakat telefon artık baymaya başladı kandil mesajları yolluyorum mesajlar boş görünüyo gitmemiş görünüyo mesajları bile yollarken kasılıyor mesaj kutusunu açarkenki kasılmayı zaten söylemiyorum bile facebook u kesinlikle açamıyorum öylesine yavaş güncelleyerek hata mı ettim ne bilmiyorum çözüm önerisi olan varmı 6.1.3 ios yüklü ayrıca 8 gb hafızası var 700 mb boş alan var ne tavsiye edersiniz virüs mirüs olabilirmi telefonda

Hocam shsh kaydınız varsa sürüm düşürün veya rehberi iTools ile yedekleyip restore atın lakin sadece sizde değil çoğu gs de oluyormuş bu apple cihaz politikası maalesef

zaten bu apple nin mağdur edişinden dolayı tableti apple almadım şuan cihazın hali perişan takılma donma ne ararsan var oyun mevzusuna hiç girmiyorum zaten restore edicem de yedeklemeyi beceremezsem diye korkuyorum what sap aldım para verip oda kaynayıp gitmesin

• Hocam yakınınzda bir operatör bayisi felan varsa oralarda da yapıyorlar Save & Go adlı bir programlı :)

• quote:

Hocam yakınınzda bir operatör bayisi felan varsa oralarda da yapıyorlar Save & Go adlı bir programlı :)

mesela tek oyunum var zaten onu oynayabiliyorum onun kaydı da gidermi acaba giderse yandık
  • Maalesef hocam gider.

• böyle de kullanılmaz bu cihaz oyunlardan proğramlardan vazgecip restore etmem gerekecek sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşver S3 te rehberi 10 sn. de açıyor
    Seninki kaç yıllık telefon

• arkadasın dedıgı gıbı s3 kullanıp son modelle rezıl olmaktansa iphone 3gs kullanıp kral ol daha ıyı
  • s3 10 saniyede açıyorsa bizimki yine büyük başarı gösteriyor demektir
  • illaki yeni telefonmu alalım arkadaş yaw satsak 500 lira etmez tablet babalar gibi çalışıyor geçen sene bunun 2. elini 600 e aldım tabletin 0 ını 650 gaymeye aldım
  • Restore et düzelir yada jb yap uygulamaların kalıntılarını icleaner ile sil , kullmadığın dil seçeneklerini sil ve kullanmıyosan sayfayı en sola kaydırdığında çıkan arama sayfasını iptal et. Ben bu şekilde çok verimli kullanıyorum 3Gs 8 gb 23 aylık cihaz mesajlar 1-2 snde açılıyo facebook twitter falan 8-9 sn de açılıyo rahatça kullanabiliyorum cihaz ios 6.1.2 jb dediklerimi jb yapıp uygula çok rahat kullanırsın cihazı.

• Bi restore çek son kez şaha kalkar

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Restore et düzelir yada jb yap uygulamaların kalıntılarını icleaner ile sil , kullmadığın dil seçeneklerini sil ve kullanmıyosan sayfayı en sola kaydırdığında çıkan arama sayfasını iptal et. Ben bu şekilde çok verimli kullanıyorum 3Gs 8 gb 23 aylık cihaz mesajlar 1-2 snde açılıyo facebook twitter falan 8-9 sn de açılıyo rahatça kullanabiliyorum cihaz ios 6.1.2 jb dediklerimi jb yapıp uygula çok rahat kullanırsın cihazı.

eyw hocamda benim kullandığım sürüme jb çıktı mı yani sıkıtnı yok yaparım silerimde yeterki düzelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Bi restore çek son kez şaha kalkar

önce bi jb atalım sonra restore edelim bakalım oyunlar silinsin istemiyorum dostum
  • Tethered jb yapabilirsin. Dezavantajları var ama çokda önemli değiller.

• quote:

Tethered jb yapabilirsin. Dezavantajları var ama çokda önemli değiller.

birazdaha bekleyip untethered çıkıncada yapabilirim farketmez aslında ama en azından yol haritamı çizmiş oldum
  • quote:

Restore et düzelir yada jb yap uygulamaların kalıntılarını icleaner ile sil , kullmadığın dil seçeneklerini sil ve kullanmıyosan sayfayı en sola kaydırdığında çıkan arama sayfasını iptal et. Ben bu şekilde çok verimli kullanıyorum 3Gs 8 gb 23 aylık cihaz mesajlar 1-2 snde açılıyo facebook twitter falan 8-9 sn de açılıyo rahatça kullanabiliyorum cihaz ios 6.1.2 jb dediklerimi jb yapıp uygula çok rahat kullanırsın cihazı.

Hocam spotlight arama sayfasını nasıl iptal ediyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 5 Haziran 2013; 23:44:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Hocam spotlight arama sayfasını nasıl iptal ediyoruz?

Jb varsa Springtomize indir ordan kapatabilirsin. Jb yoksa ayarlardan o aramanın olduğu yeri bulup arama seçenekletindeki bütün çentikleri kaldır anlatabildim umarım

• quote:

quote:

Hocam yakınınzda bir operatör bayisi felan varsa oralarda da yapıyorlar Save & Go adlı bir programlı :)

mesela tek oyunum var zaten onu oynayabiliyorum onun kaydı da gidermi acaba giderse yandık

Hangi oyun merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.