Şimdi Ara

3gs 4s internet cekim gücü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende 3gs eşimde 4s var.ayni yerde 4s 3g hızıyla İnternet'e giriyorken bende edge hızıyla bağlanıyor. Bu durum normal mı yoksa benim telefonda mı bı gariplik var

2. Sorum ise docklarla ilgili. Müzik dinlerken dock a takip dinliyorum dolayısıyla şarj da oluyor. Fakat şarj oldugunda dinlemeye devam ediyorum. Yani şarjı doluykende Dock ta duruyo. Bu telefona zarar verir mı.tesekkurler cevaplar icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

Bende 3gs eşimde 4s var.ayni yerde 4s 3g hızıyla İnternet'e giriyorken bende edge hızıyla bağlanıyor. Bu durum normal mı yoksa benim telefonda mı bı gariplik var

2. Sorum ise docklarla ilgili. Müzik dinlerken dock a takip dinliyorum dolayısıyla şarj da oluyor. Fakat şarj oldugunda dinlemeye devam ediyorum. Yani şarjı doluykende Dock ta duruyo. Bu telefona zarar verir mı.tesekkurler cevaplar icin

Hocam ilk soruyu bilmiyorum ama 2. Soruna cevap vereyim
    Bende ayni sekilde yapiyorum bende boyle bir konu acmistim sorun olmayacagini ogrendim yani bi problem olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G butonunu kontrol edin.Normalde boyle bir farklilik olmamasi lazim cunku ayni iki cihaz bende de var.Network ayarlarini sifirlamayi da deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Dual Bant, Quad bant olayı cihazlar için geçerli mi bilmiyorum ama öyle birşey varsa o yüzden olabilir.
    Ben telefonu değilde daha çok ipod nanoyu takılı bırakıyorum dock ünitesine, 9 aydır elimde alet bunun rahat rahat 4 ayını dock üzerinde geçirdi. çıkarıp kullandıkça yine şarjı 20saat civarı gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.