Şimdi Ara

3gs 4.3.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonum 3gs 4.3.3 jailbreakli yeni aldim 3gs ve dun jailbreak yaptim fakat tekrar 4.3.3 e sifirlamak istiyorum acaba yeni jailbreak yaptigim icin shsh kaydim varmidir? Nasil bakabilirim shsh kaydim yoksa suan alabilirmiyim?

• Yokmu bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

Arkadaslar telefonum 3gs 4.3.3 jailbreakli yeni aldim 3gs ve dun jailbreak yaptim fakat tekrar 4.3.3 e sifirlamak istiyorum acaba yeni jailbreak yaptigim icin shsh kaydim varmidir? Nasil bakabilirim shsh kaydim yoksa suan alabilirmiyim?

arkadasım sen ıstedıgını bılmyıosun 4.3.3 kalcaksan restore etmen lazım ama jb ve butun hersey sılınır shsh kaydının oldugunu cyda actıgında orda ust kısımda yazar yada tinyumbrella bu program ıle bakabılırsın kolay gelsın
  • Jailbreakli telefonum ama shsh kaydim yok yeni yaptim jailbreaki bu yuzden shsh kaydi nasil alabilirim kaydim yok bunu soruyorum arkadasim soruyu iyi oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostard

Jailbreakli telefonum ama shsh kaydim yok yeni yaptim jailbreaki bu yuzden shsh kaydi nasil alabilirim kaydim yok bunu soruyorum arkadasim soruyu iyi oku

tinyumbrella ile shsh kaydı alabilirsin ayrıca cyda daha önce otomatik almıştır forumda araştır shsh kaydı almanın bir çok yöntemi var
  • Shsh kaydim yokki alayim tinyumbrealladan yeni jailbreak yaptigim icin cydia shsh mi kaydetmedi sadece 4.1 icin var gozukuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.