Şimdi Ara

3GS 3.1.3 Unlock...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından alınmış olan 3GS telefonun içinde 3.1.3 yazılımı var. Firmware'in de muhtemelen 05.12.01 olduğunu düşünüyorum. Telefonda sadece acil aramalar için kullanılan itunes logolu meşhur ekran var.

    Her tarafı aradım ama hiçbirisi sonuç vermiyor. Bu konu hakkında net bilgilere sahip olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    Son günlerin modası Spirit'i denedim ama o program için aktivasyon gerekliymiş bu yüzden işe yaramıyor.

    Çok konular açılmış bu mevzu için ama hiçbirisinde net ve kesin bir çözüm bulamadım.



  • Bendede Rogers Hatlı Canada İphone 32GB 3GS 3.13 vardı. İçinde Rogers kart olduğu için ben Unlock yaptım. Şuan kullanıyorum. Kart olması lazım benim bildiğim. Kart bulursan yapma şansın var. Versiyon olayları filanda var. Onlarda uygunsa artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserguzel -- 19 Temmuz 2010; 9:16:01 >
  • hocam hangi sirketin hatti ile kilitli ise, o sirketin SIMCARD'i lazim sana.. onunla aktive edebilirsin
  • Bende Universal bi SIM kart var, sanirim tüm yurtdışı operatörlerin aktivasyonunu yapabiliyor en azindan AT&T leri çatır çatır yapıyor, Ankara'da olan arkadaşlara GMK Bulvarindaki ÖZGE Piknik'te bi et doner bide ayran karşılığı, laptoplarını ve cihazlarınıda getirirlerse yardimci olurum.
    Kartin maliyetini boyle cikaralim bari.. :)
  • Kocaelideyse veya yakınsan yardıcı olabilrim 3.1.3 3gs 16gb 2 hafta önce amerika chicago BestBuy dan geldi 2 adet iphone.

    2sinin de içinde AT&T hattı vardı bende de birtane var :) amerika ise seninkide %90 AT&T eğer bana yakınsan yardımcı olurum. 2dk mı almaz telefonu kullanılabilir hale getirmem ;)
  • Sagolun beyler; simcardsiz olmadigini anladik ve tanidik ile irtibata gectik.

    Tesekkurler.
  • Selam arkadaslar. Benim de sim kilidi sorunum var. Bir hafta önce Almanya'dan 3G 8Gb'lık Iphone geldi ama sim kilitli oldugu icin TR'deki sim kartları calistirmiyor. Yazılımı 3.1.3 Bu sorunu nasıl halledebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.