Şimdi Ara

3G'yi Kullanamıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcel'e mesaj yazdım, 3G işleminiz onaylandı falan diye mesaj da geldi.Telefonumda 3G var.

Abimin telefonunda da 3G var ve o da mesaj attı ve onaylandı.Telefonun menüsünün üstünde küçük 3G işareti çıktı.Benimkinde yok

Ama abime görüntülü arama yap dediğimde abimi arayamıyorum 3g kapsama alana dışında diyor.Abimde beni arayamıyor.

Bunun çözümü nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DüdüklüTencere* -- 18 Ağustos 2009; 19:23:54 >

• şebekenizi umts yaptınızmı
  • Umts değil arkadaşlar Çift mod a ayarlayınız ki 3g nin henüz bağlantı kurulamadığı yerlerde telefonunuz kapsama alanı dışına çıkmasın.
  • Dostum benim bildiğim hem arayan kişide hem aranacak kişide 3G sinyalini alıyor olması lazım yani ikinizden birinin ekranında 3G yazmıyor ise görüntülü konuşma yapılamıyor...

3G ye kayıt olduğunuz zaman telefon kendisini otomatik olarak çift moda ayarlıyor diye biliyorum mesela benim telefonum W910i 3G den sinyal aldığı zaman otomatik olarak 3G oluyor sinyal alamadığı zaman normal şebekeye geçiyor.
  • Bu arada Turkcell'den Vodafone'u veya tersi şeklinde görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. Bilgilerinize....
    Ben denedim oldu..Turkcell dakikası 2 kontör, Vodafone'da herhalde öyle birşeydir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler B.

Bu arada Turkcell'den Vodafone'u veya tersi şeklinde görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. Bilgilerinize....
    Ben denedim oldu..Turkcell dakikası 2 kontör, Vodafone'da herhalde öyle birşeydir...

Bende Avea'dan Turkcell'e denedim gerçekleştirdi fakat ücretlendirme konusunda bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Umts değil arkadaşlar Çift mod a ayarlayınız ki 3g nin henüz bağlantı kurulamadığı yerlerde telefonunuz kapsama alanı dışına çıkmasın.

bende e 66 var çift mod yaptımmı olmuyor umts yapınca oluyor sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.