Şimdi Ara

3g wifi router tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Yazlikta sadece vodafone 3g cektiginden bir adet data hattı ve "çoklu modem" (3g'yi wifi uzerinden birden fazla bilgisayara dağıtan modem) almaya karar verdim fakat vodafone'un elinde şu anda bu cihazdan yokmuş, normal bir usb modem ve dışarıdan bir 3g router almamı önerdiler.

    Vodafone data hattını bu şekilde kullanan var mi?
    Varsa alacağım router ile ilgili tavsiye bekliyorum , biraz araştırdım da bazı marka/modellerde uyumsuzluklar olabiliyormuş galiba.

    Teşekkürler



  • Ben yaklaşık 2 yıldır TP-Link mr 3420 kullanıyorum. İlk başlarda bazı 3G modemleri tanımada sıkıntıları olmuştu,güncellemelerini falan indirdim. Bu aralar aveanın verdiği zte mf-190 modemle sorunsuz kullanıyorum. Arada kopmalar oluyor,fakat bu kopmalar avea jeti doğrudan laptopa bağladığımda da olabiliyor. Yani modemden kaynaklandığını sanmıyorum.Tabi hangi marka modem alırsanız alın,kota aşımsız yada sınırsız bir paket kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Tesekkurler.
    Kopmalara mudahale etmek gerekiyor mu? Yoksa kendi kendine duzeliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de TP-Link MR3220 cihazı var. Bu tür kopma sorunları 3g cihaz modeline göre değişiyor bunun farkına vardım. Bu yüzden vodafone nun en eski diyebileceğim e160e modelini taktım. Yeni cihazı da satmıştım. TP-Link türkiye bu sorunuma kulak tıkadı. Verdikleri cevap "sizin 3g cihazından kaynaklanıyor, bizim router normal stabil çalışıyor" gibi saçma bir cevap vermişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.