Şimdi Ara

3g veya usb tablet tavsiyesi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avea jett ile kullanabileceğim 1000 tl ye kadar tablet tavsiyesi lütfen..

• ne teknosa ne media markt kaldi bir tane adam gibi cevap alamadim kimse net bilmiyor.. arkadaslar avea gs mobile sim kartini kullanarak net e baglanabilecegim bir tablet tavsiyesi verecek arkadas yok mu, herkes wifi ile mi baglaniyor anlamadim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus un 3g uyumlu tableti var.. Ama hangi modemleri tanıyor bilmiyorum araştırman lazım sitesine falan bak müşteri hizmetlerini ara.... 3g modemleri çin li tabletlerin hemen hepsi tanıyor.. Beğendiğin tabletin teknik servisini arayıp... Modemin marka modelini söylersin uyup uymadığını onlar sana söyler

• quote:

Orijinalden alıntı: YılbaşıÖzel

Nexus un 3g uyumlu tableti var.. Ama hangi modemleri tanıyor bilmiyorum araştırman lazım sitesine falan bak müşteri hizmetlerini ara.... 3g modemleri çin li tabletlerin hemen hepsi tanıyor.. Beğendiğin tabletin teknik servisini arayıp... Modemin marka modelini söylersin uyup uymadığını onlar sana söyler

modem takmak şart mı, sim kartı direk takayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift_rk

quote:

Orijinalden alıntı: YılbaşıÖzel

Nexus un 3g uyumlu tableti var.. Ama hangi modemleri tanıyor bilmiyorum araştırman lazım sitesine falan bak müşteri hizmetlerini ara.... 3g modemleri çin li tabletlerin hemen hepsi tanıyor.. Beğendiğin tabletin teknik servisini arayıp... Modemin marka modelini söylersin uyup uymadığını onlar sana söyler

modem takmak şart mı, sim kartı direk takayım ?

Sim kartı için.. Reedpad in modellerine bakmanız lazım..
  • reedpad ürünlerinden uzak durun. problemli ve sıkıntılı bir markadır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

reedpad ürünlerinden uzak durun. problemli ve sıkıntılı bir markadır .

Çin markaların hepsinde uzak durmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.