Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende amerikadan almayı düşünüyorum ama türkiyede de fiyat amerika fiyatına yakın olursa burdan alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 23 Mayıs 2008; 18:53:33 >
  • Ağustoza kadar beklenir mi yahu
  • 2. nesil iPhone'dan benim nacizan ebeklentim daha uzun dayanan kalite bi batarya, RDS özellikli radyo, GPS A+, makul MP kamera

yeter bana wallahi, fazlasında gözüm yok
  • bi de daya iyi bir hoparlör dediğini duyar gibi oldum
    quote:

Orjinalden alıntı: Ascentarium

2. nesil iPhone'dan benim nacizan ebeklentim daha uzun dayanan kalite bi batarya, RDS özellikli radyo, GPS A+, makul MP kamera

yeter bana wallahi, fazlasında gözüm yok

• Çok ilginç. Internette her yerde 3G gelecek deniyor, fakat Apple'dan ses seda yok...

quote:

Orjinalden alıntı: tomeytos

teknosalarda ipod touch'ın satış fiyatını göz önüne alın fiyatı gerçekten enteresan olacak...

Aynen katılıyorum. iPod Touch'ın Türkiye'deki fiyatını görünce şok oldum. iPhone'un fiyatı kesinlikle ondan daha fazla olacaktır, değil mi? Ama yine de Operatör olayı yüzünden Vodafone belki kampanya ile ucuza verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 23 Mayıs 2008; 19:58:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Çok ilginç. Internette her yerde 3G gelecek deniyor, fakat Apple'dan ses seda yok...

quote:

teknosalarda ipod touch'ın satış fiyatını göz önüne alın fiyatı gerçekten enteresan olacak...

Aynen katılıyorum. iPod Touch'ın Türkiye'deki fiyatını görünce şok oldum. iPhone'un fiyatı kesinlikle ondan daha fazla olacaktır, değil mi? Ama yine de Operatör olayı yüzünden Vodafone belki kampanya ile ucuza verebilir.

Apple hiçbir ürünü hakkında doğru yada yanlış bilgi vermez...9 Haziran'a kadar bu böyle gidecektir..Yani işin ilginç bir tarafı yok....

iPod Touch ile iPhone'un fiyatını fazla kıyaslama yapmamalıyız...Çünkü birini Tr'e Bilkom-Koç getirirken diğerini Vodafone getirecek...Ancak yine fiyatının 1000-1250 arası değişeceğine inanıyorum sözleşme hariç...

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

Çok ilginç. Internette her yerde 3G gelecek deniyor, fakat Apple'dan ses seda yok...

quote:

Apple hiçbir ürünü hakkında doğru yada yanlış bilgi vermez...9 Haziran'a kadar bu böyle gidecektir..Yani işin ilginç bir tarafı yok....

iPod Touch ile iPhone'un fiyatını fazla kıyaslama yapmamalıyız...Çünkü birini Tr'e Bilkom-Koç getirirken diğerini Vodafone getirecek...Ancak yine fiyatının 1000-1250 arası değişeceğine inanıyorum sözleşme hariç...

Yeni iphone fiyatının mı 1000-1250 ytl olacağını düşünüyorsunuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

quote:

Yeni iphone fiyatının mı 1000-1250 ytl olacağını düşünüyorsunuz?

Almanya fiyatı 599 euro 16gb (sözleşme hariç) Tr'de de aynı fiyattan gireceğini düşünürsek +kdv'i de eklersek 1270 ytl gibi bir fiyat açığa çıkıyor...Bu fiyatta +50,-50 oynama olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 23 Mayıs 2008; 21:55:30 >

• yeni çıkacak iphonelarda acaba wifi anteninin yerini değiştirdiler mi malum avuç içine denk geldiği için iphonelarda o sorun yaşanıyordu.ipod touchta wifi anteni üstte olduğu için sorun olmuyordu fakat iphonelarda böyle bir sorun var sanırım.ben de ipod touchı satıp iphone a geçiyorum umarım ona bir çözüm bulmuşlardır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

yeni çıkacak iphonelarda acaba wifi anteninin yerini değiştirdiler mi malum avuç içine denk geldiği için iphonelarda o sorun yaşanıyordu.ipod touchta wifi anteni üstte olduğu için sorun olmuyordu fakat iphonelarda böyle bir sorun var sanırım.ben de ipod touchı satıp iphone a geçiyorum umarım ona bir çözüm bulmuşlardır :)

bunlar yeni ürünün ayrıntıları olduğundan 9'undan önce ortaya çıkmayacaktır...Bekleyeceğiz artık...
  • arkadaşlar bu sensör sayısının 2 den 3 e çıakrılması neyi etkiler nasıl bi değişiklik olur??
  • batarya sorununu cozsunler wifi de iyilestirme yapsinlar baska bisi istemiyorum.bu mesaji touchtan atiyorum touchi wifi kalitesinden dolayi tercih ettim.ins iphone da iyilestirmeye giderler bu konuda
  • quote:

batarya sorununu cozsunler wifi de iyilestirme yapsinlar baska bisi istemiyorum.bu mesaji touchtan atiyorum touchi wifi kalitesinden dolayi tercih ettim.ins iphone da iyilestirmeye giderler bu konuda

Batarya konusunda umutsuzum...Apple kolay kolay bataryada güçlendirmeye giden bir firma değildir öyle büyük bir değişiklik beklemiyorum bataryada ama Steve bu ne yapacağı belli olmaz...
  • peki bir şey sormak istiyorum ben bu ipod ve iphone u özellikle wifi için istiyorum.touchın wifisinden oldukça memnundum ancak satıyorum şu anda ve telefonumu da satıp 2sinin bir arada olduğu yani hem ipodtouchın olduğu hem de telefon özelliğinin olduğu iphone a geçmek istiyorum.wifi konusunda hayal kırıklığına uğrar mıyım bir de ne kadar bir süre beklemeliyim hemen alayım gibi bir amacım yok benim düşüncem yeni iphone bir açıklansın 9unda vodefone tr piyasasına girsin diyorum bi otursun her şey ondan sonra bir karar vereyim diyorum.siz ne yapmamı tavsiye edersiniz bu durumda ?
  • quote:

peki bir şey sormak istiyorum ben bu ipod ve iphone u özellikle wifi için istiyorum.touchın wifisinden oldukça memnundum ancak satıyorum şu anda ve telefonumu da satıp 2sinin bir arada olduğu yani hem ipodtouchın olduğu hem de telefon özelliğinin olduğu iphone a geçmek istiyorum.wifi konusunda hayal kırıklığına uğrar mıyım bir de ne kadar bir süre beklemeliyim hemen alayım gibi bir amacım yok benim düşüncem yeni iphone bir açıklansın 9unda vodefone tr piyasasına girsin diyorum bi otursun her şey ondan sonra bir karar vereyim diyorum.siz ne yapmamı tavsiye edersiniz bu durumda ?

wifi konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim ben gayet yeterli.

alma meselesine gelincede garantiyi şart koşmuosan benim gibi türkiyeden hiçbir elektronik malzeme alınmaz. yurtdışından getiricem ben.

9 unda çıksıın bakalım neymiş ne değilmiş. ona göre al bence. bende öyle yapmayı planlıyorum

benim kötümser olduğum konu bu iphone a tek bi 3G koyarlar 6 7 ay sonra gene böyle piyasadan çekip gpslisini çift kameralısını fln koyarlar diye endişeleniyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

wifi konusunda hiçbir sıkıntı çekmedim ben gayet yeterli.

alma meselesine gelincede garantiyi şart koşmuosan benim gibi türkiyeden hiçbir elektronik malzeme alınmaz. yurtdışından getiricem ben.

9 unda çıksıın bakalım neymiş ne değilmiş. ona göre al bence. bende öyle yapmayı planlıyorum

benim kötümser olduğum konu bu iphone a tek bi 3G koyarlar 6 7 ay sonra gene böyle piyasadan çekip gpslisini çift kameralısını fln koyarlar diye endişeleniyorum

Yok merak etmeyin Apple 6-7 ayda bir ürün güncellemesine gitmez...Senede bir kere ürünlerini günceller...
  • Bence Apple bunu yapmaz.En az 1 yıl piyasada olur çıkardığı makine.Oyüzden ben rahatım o konuda.

Dediğimiz gibi sadece 3g ile gelirse bizler gibi Apple da bunu çok iyi biliyor.Kimse Almaz
  • ya elektronik ürün firamlarının satış politikası böyle.

şu anki iphone a koysalardı 3G gps fln da herkes alsa olmuodu sanki

bence bu çıkandada şuanki teknoloji ile yapılabilecek ama yapmadıkları bikaç bişey olucak ki 3.nesil iphone satsın...
  • Arkadaşlar olacakları ben yazayım. Pek çok insan dileklerini öngürüleri söylemiş.

1-Radyo hayal. Unutusun gitsin. Podcast varken Radyo, hiç bir iPod veya iPhone versiyonunda olmayacak.
    2-Hoporlorler aynı kalır. Kesin.
    3-Kasa değişir.
    4-2. kamera mutlaka olur.
    5-Çektiğiniz fotografları Google Maps ile eşitleyebilceksiniz. (bunun bir adı vardı yahu?
    6-3g, 3g...
    7-Böyle bir yanılgı var. Ürünün adı 3g iPhone değil, ''iPhone'' olur.
    8-GPS olabilir.
    9-İşlemci ve pil biraz daha güçlenebilir.
    10-Sürpriz birşey kesin katılır.
    11- Sunumun zaten çok büyük bir bölümü donanım ile değil, yazılım üzerine olur. sONUÇTA BU YAZILIM GELİŞTİRİCİLERİ KONFERANSI. Ayrıca emin olun (9 haziranda engadget ve macworld'ten takip edin mutlaka)1 saat ballandıra ballandıra jobs App Store demosu yapacak. Bi srü ıvır zıvır yazılımı test edicek, şovunu yapacak. bu yzden donanımsal pek bir gelişme beklemeyin. Yazılım kaynaklı bir gelişmeye ise hazır olun.

• quote:

5-Çektiğiniz fotografları Google Maps ile eşitleyebilceksiniz. (bunun bir adı vardı yahu?

Google tracker olması lasım zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi énigma -- 24 Mayıs 2008; 15:27:28 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.