Avea'dan beklenenin 2-3 katı fatura gelmesi ve kota aşımı ile ilgili hiç bir mesaj gelmemesi nedeniyle vodafone'a geçtim. Bana söylenen 3g aboneliği 2gb'a kadar 15 4gb'a kadar 30 6gb'a kadar 45 liraydı. Daha sonra duracaktı sözde. İş yerimde vodafone 3g zerre kadar çekmiyor. Şikayetimi de yaptım bu konuda. Arada bir açıp düzelme var mı diye bakıyordum. Gazete bile okunmuycak kadar zayıftı çekim gücü. (Telefonda da öyle vodafone'un dağda bayırda çektiği büyük yalan). Derken faturalar geldi 26 lira daha sonraki ay 51 lira. Düpedüz soygun düzeni kurmuşlar. İtiraz da edilmiyor, girmişsiniz diyorlar. Geçirdikçe geçiriyorlar. Geçen vodafone bayisinde birisi daha itiraz ediyordu, beklenen faturanın mutlaka 2-3 katı geliyor.
3G kapsamasının sağlanması aylar sürebilir. Dolandırıcılığa karşı da kullanımınızı çok iyi takip etmeniz gerekiyor. Fırsat buldular mı sokuyorlar.
al birini vur ötekine...! hepsi aynı b...
13 ay boyunca Avea data hattı kullandım.Birgün bile faturam 1 kuruş fazla gelmedi.Şimdi Vodafone hesabını bilen vodemnet kullanıyorum.İlk hesap kesim tarihinde internete girmedim.Söyledikleri gibi fatura bile kesmediler.Söyledikleri gibi Facebook ücretsiz.Güncel fatura tutarı da şu an gayet normal.2 arkadaşım da Avea data hattını biri 1 yılı biri 2 yılı aşkındır kullanıyor ve bir kez bile fazla fatura gelmedi.
Siz nasıl kullanıyorsunuz da fazla fatura geliyor anlayabilmiş değilim.