Şimdi Ara

3G Sınırsız İnternet Turkcell-Avea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3g de sınırsız internet işini sadece türkiyede gördüm ben verdikleri hız zaten mobil internet için pc den girmek için değil ki 96 kbps hız mobil kullanım için yetiyor yanlız şunu söylemeden geçmicem paket fiyatları çok uçuk sınırsız demiş adam 15 gb internet 89,90 TL​ yahu bi fiyatı kim verir allah aşkına yapmayın ya ttnet dururken metronet dururken 89 tl kim verir hadi onuda geçtim 4 gb sınırsız 40 lira yahu 40 lira niye versin adam senin internetine 40 tl verecek olan 23 tl daha ekler sınırsız ttnet alır fiyatların düşürülmesi lazım ama ilgilenen yokki

her iki operatördede hemen hemen aynı fiyatlar sadece aveada faturasızda sınırsız internet yok

10 gb internet paketi yapmışlar 49 lira insaf yaw 49 lira kim verir o paketi ona vereceğim paraya yazık bi kere gider tahaddütsüz 63 tl sınırsız akk 50 gb galiba öyleydi ttnet alırım burda isyanım fiyatların çok uçuk olması düşürülürse çok iyi olur :D

• Evet asırı fiyat ilegal kullanın yazık verilen paraya operator zengin olcak diye yapılan tuzaklara dusmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

3g de sınırsız internet işini sadece türkiyede gördüm ben verdikleri hız zaten mobil internet için pc den girmek için değil ki 96 kbps hız mobil kullanım için yetiyor yanlız şunu söylemeden geçmicem paket fiyatları çok uçuk sınırsız demiş adam 15 gb internet 89,90 TL​ yahu bi fiyatı kim verir allah aşkına yapmayın ya ttnet dururken metronet dururken 89 tl kim verir hadi onuda geçtim 4 gb sınırsız 40 lira yahu 40 lira niye versin adam senin internetine 40 tl verecek olan 23 tl daha ekler sınırsız ttnet alır fiyatların düşürülmesi lazım ama ilgilenen yokki

her iki operatördede hemen hemen aynı fiyatlar sadece aveada faturasızda sınırsız internet yok

10 gb internet paketi yapmışlar 49 lira insaf yaw 49 lira kim verir o paketi ona vereceğim paraya yazık bi kere gider tahaddütsüz 63 tl sınırsız akk 50 gb galiba öyleydi ttnet alırım burda isyanım fiyatların çok uçuk olması düşürülürse çok iyi olur :D

3G çıktığından beri söylüyorum ben; 3G evde, işyerinde ve kablosuz internet bulamadığınız yerlerde kullanmak için üretilmiş bir şeydir. Hangi akla hizmet bilmiyorum insanlar TT Net ve diğerlerinin verdiği ADSL hizmetini ve kablo TV (http://www.turksatkablo.com.tr/) üzerinden verilen uydu net hizmetini kapattırıp 3G kullanmaya kalkıyorlar.

Şahsen ben TT Net abonesiyken ev telefonuma faks cihazı bağlayarak home office çalışıyordum, hala da öyle yapıyorum. Bütün telefon görüşmelerimi cep telefonum üzerinden yapıyorum. Evimde kablo tv olduğundan teledünya ve uydu net abonesiyim.

Uydu Net'in hızı ADSL'den daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone Sınırsız WhatsApp
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.