Şimdi Ara

3G SINIRSIZ İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell sınırsız 15 gb vınn kullanıyorum yetmiyor bana 128 kbps de çile çekiyorum yurt dışında sınırsız internet paketleri varmış abd de, ingiltere de . Verizon 3G , sprint 3g, att 3g var amerikada internetleri sınırsız yabancı forumardan baktım hızı da iyi bu paketlerden alsam ki abd de akrabam var yardımcı olur :D turkiyede kullanabilirmiyim yurt dışı için ek ücret ödemeye razıyım aylık 200 tl ayırırım arkadaşlar git adsl al dicekler ona hiç girmeyelim işimi görse alırdım 60 tl ye superonline net ama 3g sınırsız internet lazım 3 mbps üstü yardımcı olursanız sevinirim .

• 60 tane TRCELL sınırsız alsan daha mı ekonomik olur ne
  • düşünmedim değil pardus sisteminde 10 tane vınn ı bağlarım die düşündüm ama çok zor
  • İstediğin tarifeyi bulabildin mi bilmiyorum ama ttnetin 3g mobil tarifesi var şuan. Fiyatı 19tl. Tarife 4gb kotalı fakat kota aşımından kaynaklanacak ücretin üst limiti 99 tl olduğu söyleniyor. Ayrıca herhangi bir hız düşümünden de bahsedilmiyor. Yani aylık 99 tl verdiğin sürece sınırsız olarak 3g hızında mobil internet kullanılabilir sanırım.

http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/3g-4gb-tarifesi.aspx
  • Kafan güzelmiş.Amerika'daki 3G interneti Türkiye'de kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mostwanted2607

İstediğin tarifeyi bulabildin mi bilmiyorum ama ttnetin 3g mobil tarifesi var şuan. Fiyatı 19tl. Tarife 4gb kotalı fakat kota aşımından kaynaklanacak ücretin üst limiti 99 tl olduğu söyleniyor. Ayrıca herhangi bir hız düşümünden de bahsedilmiyor. Yani aylık 99 tl verdiğin sürece sınırsız olarak 3g hızında mobil internet kullanılabilir sanırım.

http://www.ttnetmobil.com.tr/3g-ile-baglan/3g-4gb-tarifesi.aspx

Taahütname içersinde 199tl oldugu belirtilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerika 4g ye gecmemismiydi?

• mostwanted +++ adamsın aldım vınnı kullanıyorum hız düşümü yok 99 tl maximum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandemir4

mostwanted +++ adamsın aldım vınnı kullanıyorum hız düşümü yok 99 tl maximum

Dostum memnun musun internet hızından, ben de almayı düşünüyorum. Bir de gerçekten hız düşmesi olmuyor mu? Artı faturada süpriz yaşanıyor mu?

• Kullanan var mı bu tarifeyi arkadaşlar. Hız düşümú oluyor mu? 4 gb den sonrasını merak ediyorum ona göre kullanacağım

• sınırsız olsa ne olacak hepsinde hız berbat sanki anlaşıp 1 mbps'te tutuyorlar.
  • Bu tarifede hız dûşümünden bahsedilmemis. Bulunduğum bölgede Avea iyi çekiyor. Ttnet alt yapısı olmadığından el mahkum böyle işlere giriyoruz

• Bu tarifede üst limit ücret uygulaması var ama hız düşümü yazmıyor hiçbir yerde. Müşteri hizmetleri desen hiçbirşey bilmiyorlar

• Herkez merak ediyor soyliyim nasil hallettimi aylik 120 TL ye sinirsiz internet yaptirdim kota falan yok torrent bile aciyorum istegim yerden :) 1 MB gördüğüm oluyor ama genelde 850 KB/sn dolaylarında vinnla giriyorum isteyene numarasini veririm

• Valla kota falan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: erhandemir4

Valla kota falan yok

99TL tamam kota yoksa tabi. Taahhütü diyelim 2-3 ay sonra bozdum ne kadar öderim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir nedenden dolayı taahhüt süresi boyunca, aboneliğin sona erdirilmesi, tarife üyeliğinin iptal edilmesi ya da 12 aylık taahhütün bozulması durumunda; o güne kadar faydalanılan toplam indirim miktarı ile kalan ay tarife bedelleri toplamlarından müşteri lehine olanı cezai bedel olarak son faturaya yansıtılacaktır.

Bir insan iptal ettirdiği hizmetin gelecek faturalarını neden öder. Eğer ödeyecek ise neden iptal ettiriri?
  • Gerçekten kota aşımından sonra hız düşümü/ İnternete kapanması ile ilgili bir madde göremedim. Bu szöleşmeye göre 99TL faturaya çek çekebilldiğin kadar anlamı çıkıyor. Kesin bir bit var bu işte diyorum göremedim..

19TL Faturasına aylık 6.6 TL de (Hat açım+ Telsiz ruhsatı+ telsiz kullanım bedelide eklenecek) Bununla beraber mi 99TL yoksa 99+6.6 ücret..

Uplaoda hızını test edebilen varmı ? 2-3Mbit lere bulurmu ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 25 Şubat 2015; 11:33:48 >
  • erhandemir4 kullanıcısına yanıt
    Yani adsl ye göre 8Mbit hızında download yapıyorsunuz.. upload hızını test etmeniz mümkünmü?

Sppedtest apmanız mümkünmüdür?

birde 99+6.6 =106TL fatura olamsı lazım Nasıl 120 oldu?

** Mobil İnternet kullanımız için TTNET Mobil Data Hattı aktivasyonundan doğan toplam Hat açılış vergisi (44 TL) ve Telsiz Ruhsatname Ücreti (17,95 TL) 12 ay taksitle TTNET Mobil 3G Mobil İnternet faturanıza yansıtılacaktır. Ayrıca telsiz kullanım ücreti her ay faturanıza 1,50 TL olarak yansıtılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 25 Şubat 2015; 11:39:55 >
  • Elimde Avea JET var. Bunu HG655d modeme taktım tanımadı. Upload iyi ise bu tarifeye geçmeyi ciddi ciddi düşünür oldum. Hali hazırda 8Mbit/1Mbit AKKsiz hizmeti 105 TL alıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.