Şimdi Ara

3G özellikli GSM-PDA tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye çıkacak görüntülü görüşmeyi destekleyen ve ajandası çok iyi olan GSM-PDA almak istiyorum.
    wi-fi ve edge olmasını tercih ederim.

önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• teşekkürler hemen bakıyorum

Peki P990i nasıldır? oldukça ucuzladı.

Ancak kilitleniyor dediler. Bu forumu taradım"p990i ve kilitlenme" diye pek bir sonuca ulaşamadım. P990i kullanıcı arkadaşlarımdan cevap rica ediyorum, acaba makina kilitleniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 29 Eylül 2007; 21:15:10 >
  • P990i bir harika, şu ana kadar kullandığım en güzel pc. Ona telefon demek hakaret olur yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: OdeN

P990i bir harika, şu ana kadar kullandığım en güzel pc. Ona telefon demek hakaret olur yahu

evet, düşen fiyatıyla p990 da seçenekler arasına dahil edilebilir. ancak üzerindeki sistemin pek öyle stabil ve hızlı çalıştığı söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Eylül 2007; 21:26:29 >
  • p990i sisteminin stabil olmaması sözünüzü, kilitlenme var olarak algılıyorum. yanlışmı anladım?

yazılım güncellemesi ile bu sorunlar aşılamazmı ya da aşılamadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 29 Eylül 2007; 21:29:49 >
  • Bence alınabilecek en iyi telefon p990i.
    Şiddetle tavsiye ederim.
    p990i=minipc
    Onunla herşeyi yapabilirsiniz.
    Sizi yarı yolda bırakmaz imzamda dediğim gibi
    3G-GSM-PDA-Dokunmatik.
    Müzik-video-internet-kamera ve dahası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden samsung i600 dediğim konusundaki soru işaretleri için bu link açıklayıcı olacaktır.

www.cebimdekipc.com
    ( önce siteye üye olun, ardından aşağıdaki linke tıklayın)
    http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?t=6143

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Eylül 2007; 21:29:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmax

p990i sisteminin stabil olmaması sözünüzü, kilitlenme var olarak algılıyorum. yanlışmı anladım?

yazılım güncellemesi ile bu sorunlar aşılamazmı ya da aşılamadı mı?

bunu yukardaki arkadaş ve p990 konu başlığında dile getirirseniz daha sağlıklı cevaplar alacağınızdan süphem yok, ben kullanmadığım için fazla yorum yapmak istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 29 Eylül 2007; 21:31:51 >
  • face1tr, yazınız okudum gayet güzel bir inceleme olmuş. yalnız kalemle yazı yazmaya da alışığım. o da olsa iyi olurmuş.

ersel şu kilitlenme konusunda aydınlatırsan sevinirim.
  • quote:

face1tr, yazınız okudum gayet güzel bir inceleme olmuş. yalnız kalemle yazı yazmaya da alışığım. o da olsa iyi olurmuş.

i600 deki jog dial(tekerlek) ve basması kolay tam qwerty klavye birleşince dokunmatik ekranın hiçbir espirisi kalmıyor. ben bi yıl boyunca tam klavyeyi e61 ile tecrübe ediyorum, kaldıki e61 de i600 de olduğu gibi jog dial yok.., i600 deki kullanım kolaylığını varın siz düşünün.

madem wi-fi özelliği olan bi cihaz istiyorsunuz, o zaman alacağınız cihaz bunun hakkını versin, şimdi gidip e60 yada n80 alsanız bu cihazdaki wi-fi özelliğinden ne derece faydalanabileceksiniz. iyi hoş borsa yada haber sitelerini takip etmek için kulllanılabilir, ancak metin girişinin kaçınılmaz olduğu sitelerde mesela bu forum gibi büyük zorluklar yaşarsınız. son bi aydır istanbuldaydım, eve daha yeni döndüm. istanbulda olduğum son bi ay içinde foruma attığım tüm msjları, tüm internetteki sörf işlerimi e61 ile gerçekleştirdim. ve şimdi linkteki cihazı beklemeye koyuldum, gelince ilk alanlardan biri olacam sanırım.

http://www.cebimdekipc.com/forum/showthread.php?p=56488#post56488

• quote:

face1tr, yazınız okudum gayet güzel bir inceleme olmuş. yalnız kalemle yazı yazmaya da alışığım. o da olsa iyi olurmuş.

4 Ay önce aldım ben p990i'yi.
    Son 2 aydır kullanıyorum.
    Bundan önce p910i vardı ve çok memnundum.
    Memnun değildim bakın, çok memnundum.
    Sonra tabi telefona çok alıştım.Herhangi bir takılma yok.
    Problemsiz bir telefondu ve bu yüzden sony p serisine alıştım.
    P990i aldıktan sonra bir süre 512 hafıza kartı kullandım ve yetmedi.
    2 gb aldım ve fıstık gibi istediğim herşeyi yüklüyorum.
    Program vs müzik video foto ve dahası.
    Herhangi bir takılma söz konusu değil.
    Programları kolay ve rahatlıkla açıyor.
    Kilitlenme olayı ilk sürümlerde oluyordu.
    Ve ben bir kaç tane p990i ye format attım netten güncelledim yani.
    Ve şu anda ne ben nede diğer p990i kullanıcıları sorun yaşamıyor.
    Çünkü bazı hatalar ele alınmış ve çözülmüş.
    Eğer cihazı son sürüm olup takılan varsa yazsın buraya ben böyle birşeyle karşılaşmadım

• Ersel,
    Bir teknoloji marketinde çalışan arkadaş 990ların çok kilitlendiğine dair şikayetler aldıklarını almamamı önerdi. ancak makina dizayn ve özellikler olarak benim çok hoşuma gidiyor.
    bir de 3g özelliğinin eskidiği yerine daha hızlı 3.5G denebilecek bir sistemin geldiğini söyledi. (pratikte fark yaratı mı bilemem)

face1tr (kusura bakmayın isminizi bilmiyorum)
    gösterdiğiniz makina sanırım uçuk bir fiyatla gelir. şuan mpx220 kullanıyorum windows mobile sistemine alışığım, önce de accompli 8 kullandım bir süre, onun da stylus ile yazı yazılması özelliğine alışmıştım.

samsung da aklıma yattı. stylus olmaması bir tek eksiklik. ona da gerek olmadığını yazmışınız.
    teşekkürler.
  • samsung i600 bahsettiğiniz 3,5G yani hsdpa özelliğine sahiptir. p990 3G yani umts şebekelerini destekler ki buda hsdpa dan önceki yani eski teknolojidir.
  • quote:

Ersel,
    Bir teknoloji marketinde çalışan arkadaş 990ların çok kilitlendiğine dair şikayetler aldıklarını almamamı önerdi. ancak makina dizayn ve özellikler olarak benim çok hoşuma gidiyor.
    bir de 3g özelliğinin eskidiği yerine daha hızlı 3.5G denebilecek bir sistemin geldiğini söyledi. (pratikte fark yaratı mı bilemem)

face1tr (kusura bakmayın isminizi bilmiyorum)
    gösterdiğiniz makina sanırım uçuk bir fiyatla gelir. şuan mpx220 kullanıyorum windows mobile sistemine alışığım, önce de accompli 8 kullandım bir süre, onun da stylus ile yazı yazılması özelliğine alışmıştım.

samsung da aklıma yattı. stylus olmaması bir tek eksiklik. ona da gerek olmadığını yazmışınız.
    teşekkürler.

3ün 5in hesabını yapmamak lazım şimdi.
    Eğer öyle düşünürsen sen 2 sene sonra çıkıcak telefonları beklemek zorunda kalırsın.
    Zaten bu telefonu kullanmaya başladınmı herşeyi güzel olduğu için 2 sene en az 2 sene kullanırsın.
    Benim cihazda takılma resetleme donma vs gerçekten hiç başıma gelmedi çok ciddiyim.

• hatta bu aralar almayacaksanız, Samsung i780 modelinide bekleyebilirsiniz. yılbaşından sonra piyasalarda olur kanımca.
    dokunmatik ekran ve stylus un muhteşem bileşimi :p

3G özellikli GSM-PDA tavsiyesi

http://www.gsmarena.com/samsung_i780-2124.php

• Benim nedense yıllardır bu üstüne karman çorman tuşlar bulunan dokunmatikler hoşuma gitmedi.
  • Sonyericsson P1i den kimse söz etmemiş yaf 3.2 mp kamera+gps+3g+wifi+dokunmatik ekran+Yüksek ram ve rom+ bahsettiklerinizin hepsinden de ufak boyut.. tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

Sonyericsson P1i den kimse söz etmemiş yaf 3.2 mp kamera+gps+3g+wifi+dokunmatik ekran+Yüksek ram ve rom+ bahsettiklerinizin hepsinden de ufak boyut.. tavsiye ederim..

he vallahi yaw, sen dedinde aklıma geldi şimdi... p1 de çok güçlü bi alternatif.. hatta direkt p1 al tam olsun arkasındaki destek ve altyapı sağlam.., şimdi samsung i600 alsan ben dahil kimse sorunlarına proplemlerine cvp veremez.., i600 kullanıcısı çok az ülkemizde. ama p1 in şimdiden kullanıcı kitlesi oluşmaya başladı.

• teşekkürler arkadaşlar,
    P1!i dün araştırdım, açıkçası boyut dışında çok büyük bir artısı varmış gibi gelmedi P990i'ye karşılık.
    sanki p990inin öncelikle telefon görünümünde olması kullanımını kolaylaştırırmış gibi geldi.
    mesela edge yok. foto makinasının mp'i önemsiz, zaten iyi fotograf makinam var, o konuyla ilgiliyim.

iki soru
    1-gprs ile edge arasındaki fark sadece hızmı? yoksa ücretlendirmede bir avantaj yaratıyormu edge?
    2-p990i'nin işlemci hızı, ram'i nedir?
    tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 29 Eylül 2007; 23:54:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.