Şimdi Ara

3G MODEMLER ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilindiği üzere turkcel avea vodafone'nun 3g modemleri mevut bu modemlere internet paketi tanımlatıp kullanıyoruz fakat merak ettiğim şudur ; Bu 3g modemler çeşit çeşit mesela Vodafone Vodemin bi sürü çeşitleri ve fiyatları değişiyor. Aynısı turkcel vınnda'da geçerli , bu 3g modemlerin üst modelleri yani fiyatı pahalı olanlar daha yüksek hızlamı internete giriyor. Yani alt modellere göre artıları nedşr acaba ?? Teşekkür ederim

• Hızlarıdan başka bir özellik göremiyorum ben. Sanırım bazılarında sesle iletişim ve görüntülü konuşma özellikleri oluyor veya olmuyor.
    Her ne kadar operatörlerin kendi modem yazılımları izin vermesede üreticileri'nin yazılımları ile sorunsuz kullanılabiliyor.
    Piyasadaki tüm 3G modemler ZTE ve Huawei üretimi.
  • k3770 modem kullanıyorum. sitesinde hızı 3.6mpb yazyordu. cihaz 7.2mps destekliyormuş meğerse. iyi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Hızlarıdan başka bir özellik göremiyorum ben. Sanırım bazılarında sesle iletişim ve görüntülü konuşma özellikleri oluyor veya olmuyor.
    Her ne kadar operatörlerin kendi modem yazılımları izin vermesede üreticileri'nin yazılımları ile sorunsuz kullanılabiliyor.
    Piyasadaki tüm 3G modemler ZTE ve Huawei üretimi.

Aynen
  • vinn yazılımı sorunlu sürekli takılıyor açıp kapatınca pc yi deli oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

vinn yazılımı sorunlu sürekli takılıyor açıp kapatınca pc yi deli oluyorum

Diğer yazılımını deneyin. Sorunsuz çalışıyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/vinnailesi/Turkcell-3G-VINN.aspx

"Sık Sorulan Sorular"a tıkla ve en aşağıya in. Hangi modemi kullanıyorsan (ZTE veya Huawei) seç ve indir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem WiFi Hızı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.