Bildirim
3G MODEMLE PS3'Ü İNTERNETE BAĞLAYABİLİRMİYİM?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
direkt ps3 e bağlayarak bağlantı gerçekleştiremezsin ama bilgisayara 3g modemini bağlayıp ethernet kablosuyla bilgisayardan ps3 e ağ bağlantısı çekersen ve bilgisayar üzerinden sağlamış olduğun interneti bu ağla paylaştırırsan 3g modemle ps3 üzerinden internete ulaşmış olursun tabi bu bağlantıyı yaptıktan sonra ps3 üzerinden network ayarlarınıda otamatik kablolu internet araması yapıp bağlantı sağlaman gerekiyor.bunun dışında turkcell de olan wifi standları var modemi buna bağlayarak wifi üzerinden bağlantı sağlayabiliyorsun bilgisayara gerek kalmıyor diye biliyorum yanlışta olabilir denemedim tabi senin hattında böyle bir standı varmı onuda sormak lazım ama yukarıda bahsetiğim yöntemi ben bizzat cep telefonunu modem olarak tukcell hattımla kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 4 Eylül 2010; 16:08:01 > -
direkt yapamazssın, 3g modemin çalışması için PCye yazılım yüklüyor.bu yüklemeyi PS3de yapamazsın. -
Ben bir yazı okumuştum geçen yıl bir program yüklenip PS3'e oluyordu ama unuttum gitti.Yukarıdaki arkadaşların dediği daha güvenilir tabiki de
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X