Şimdi Ara

3g ile fax çekmek ve almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle konum yanlış yere açıldı ise admin arkadaşlar taşıyabilirlerse sevinirim.

Bir iş yerinin bulunduğu bölgede telefon hattı bulunmadığından,
    İnternet hizmetini Avea 3g jet modem (USB) ve tp-link 3g wriless li cihaz ile ortama dağıttık.
    Sorum şu olacak bu sistemin kurulu olduğu firmaya nasıl fax alım ve gönderim hizmeti verdirebilirim?

• cep telefonuyla fax çekme denemelerim bir kaç defa olmuştu fakat karşı tarafın fax sinyali verme problemi olduğu için bunda pek başarılı olamadım. İhtiyaç olursa tekrar deneyeceğim. Bu işi 3g özellikli bir cep telefonunu usb kabloyla bilgisayara bağlayarak ardından windows faks ve tarama programını çalıştırıp ayarlarını yaparak denemiştim. Telefon veri araması gibi bir moda geçiyor faks göndermeye çalışırken. Tabi dediğim gibi aradığınız faks numarasından sinyal alınması şartıyla ancak yapılabilir.

Sizin yapmak istediğiniz şey biraz daha uğraştırabilir. Sizin fax göndermek istediğiniz arayüz 3g değilde bir wireless ağı. Buda daha farklı bir sisten kurmanızı gerektirir. Bu konuda fazla bilgim yok. Kullandığınız tp-link cihazın modelini yazarsanız cihazın desteği varmı yokmu bir araştırırız. Şahsen bende merak ettim şimdi.

• 3G/3.75G Kablosuz N Router
    TL-MR3420

Link burada...

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=218&model=TL-MR3420
  • internet üzerinden faks hizmeti veren firmalar var. bu tip bir çözüm düşünmezsen
    1 adet fct cihazı edinip cep telefonunu analog sinyale çevirebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.