Smile adslyi kapatirip 3gye gecmeyi dusunuyorum bu sinirsiz 3gler nekadar bilgisi olan varmi acil !..
Arkadaslar ben masaustunde kullana bilcegim vınn 3g gibi diyorum en az hizi 2048 olsun + sinirsiz olsun fiyaari nekadar
Sınırsız 3g felan yok, en fazla aylık 4 gb kotası var (senelik kota gibi bi zırvalık cıkardılar 40-50 gb gibi) sanırsam ama emin degilim turkcell de miydi neydi. 3g asla surekli alınmaz, ancak tatile giderken oda gittigin bölgede 3g ceken verici varsa baglanırsın yoksa yada hızın yavaslıgından ya laptopu kırar yada intihar edersin. Gidecegin yerin google map koordinatlarını abone olacagın firma musteri hizmetlerine sor ve 3g varmı diye sor. Ama şunu unutma yazlıkda 300 metre ötemde verici olmasına karşında salon duvar bitişiğine bina yapıldıgındann 1 cizik zor cekiyordu.
uzun lafın kısası 3g de ASLA bu verici sayısı ile sınırsız olmaz. Adamlara aylık 1000 tl de desen vereceklerini sanmam
Varda 15gb i gecince yavasliyomus
bu sınırsız demek degil 15 gb kotalı demek.
Tam sınırsız 3g yok,Vodafone cepnet var ama 100 mb den sonra hızı düşüyor.96 kbpsye. Bir de Turkcell var.69tlye 15gbden sonra hızı düşen bir 3g var.128kbpsye düşüyor. Veya yine Turkcell,72000 tlye 600gb kotali 3g alabilirsiniz. Turkcelin bu tarifeleri sadece kurumsal müşterilere.
72000 tlye 600gb puahaha buna bittim yaw Arkadaş bunu alıp 20 gunde bitirirmiş download dan sonra IMDAT dermiş
beyler benim günlük indirme 20-45 gb arasi :)) smile adsl 16 mb obonesi olduğum halde sn/max=1700 kb gördüm oda netload da :( aylik 109 tl odüyorum 3g 21 mb :) belki sinirsinizi bula bilirsem alcaktim ama dün bi tanidikla konuşup telefonu kapattirip 69 tl ye sinirsiz ttnet alcam :)) 8 mb ama olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: worldwidewild
72000 tlye 600gb puahaha buna bittim yaw Arkadaş bunu alıp 20 gunde bitirirmiş download dan sonra IMDAT dermiş
Arkadas biraz sikiyo bosver .d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme