Şimdi Ara

3G 16gb beyaz iphone fiyat sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba birtanıdığım amerikadan iphone getirecekmiş. fiyat olarak 3G 16 gb beyaz iphone için 800 lira dedi bende şimdi biraz araştırdım bi kaç kişiye sordum yurt dışı satış fiyatı kontratsız alındığında daha fazlaymış bundan

söylediğine göre kesinlikle sahte değil kutusunda açılmamış şekilde getirecekmiş bende getir açar dener eğer dediğin gibiyse veririm parayı dedim

3G 16 gb beyaz iphoneu 800 liraya getirme ihtimali sizce nedir?

• getirtsende hattin cekecek mi?. su anda 3.1.3 unlock yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 24 Mart 2010; 23:32:31 >
  • pasaport kaydı yapılınca çekmeyecekmi ?
  • Hayır. US'deki iphone'lar simkilitli olarak satılır ve sadece AT&T hattıyla çalışır. Farklı bir hat ile telefon özelliğini kullanabilmek için jailbreak yapıp, unlock denilen simkilidini kırma işlemi yapıldıktan sonra ancak kullanılabilir hale getirilir.
  • simdi unlock olayini arastirdimda dediginiz dogru fakat suanda sadece 3gs icin unlock yokmus 2g ve 3g unlock ediliyor fw 3.1.3 te olsa
  • hayir 3g unlock edilemiyor 3.1.3 te. sadece jailbreak yapilabiliyor. 3gs ise 3.1.3 ne jailbreak ne unlock edilebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sana durumu anlatiyorum. 3.1.3 yuklu gelen bir cihazin basebandi 05.12 olur. bu basebandi unlock yapamazsin. adamin telefonunda 3.1.2 yukludur. basebandi 5.11.07 dir. custom firmware ile 3.1.3 e gecer. basebandi 5.11.07 de kalir bu sekilde. sonra yine unlock yapar. icinde 3.1.3 cikan bir iphone 3g donanimsal mudahale disinda unlock olmaz. bootloaderi 5.08 olan cihazlarda sadece baseband dusurme var. o da cok az cihazda oyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 25 Mart 2010; 13:13:12 >
  • Detaylı açıklama için teşekkür ederim ilkker o zaman yurt dışından almanın bi mantığı yok unlock çıkana kadar
    Yurtiçi temiz 2. el lere yönelmek lazım
  • yani. 800 e temiz 3g bulunur. iphone hakkinda pek bilgi sahibi olmadan yurtdisi almak is degil bence. yanlis bir yukseltme 2-3 ay telefonu rafa kaldirmaya sebep oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.