Şimdi Ara

3DS PAL + SKY3DS Kart 16 GB Micro SD ve R4 Kart 8 GB Micro SD TAKAS YOK ! ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-3ds-pal-plus-sky3ds-kart-16-gb-micro-sd-ve-r4-kart-8-gb-micro-sd-210665140/detay/

Lütfen gereksiz polemiğe girmekten kaçıcının arkadaşlar sorularınız varsa özel mesajdan sürekli müsaitim. Şehir dışına kargo ücretsizdir. Önce EFT sonra KARGO ile yollarım. (tam tersini istemeyin 73 lira için bile bu forumdan dolandırılmış biri olarak kimseye bu kadar kıymet verdiğim bir seti yollamam kasmayın yani. )

Ankarada yaşıyorum elden isterseniz Etlik öncelikli olmakla beraber Kızılay, Beşevler gibi merkezi yerlerdende teslim alabilirsiniz. Sanalpazar, Gittigidiyor komisyonunu karşılamanız durumunda açarım. Kapıde ödeme ile gönderemiyorum. Fiyat Full set için 899.90 TL.

Öğrenciye bekara indirim yok, abuk sabuk elinzide kalmış tablet, konsol, kafası gözü yarık bilgisayarlar gibi şeylerle takas yoktur. Genel olarak TAKAS İSTEMİYORUM. Parça parça satmak istemiyorum ama öyle bir niyetiniz varsa yine de bi yazın özelden belki anlaşırız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 28 Nisan 2015; 17:24:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.