Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende r4i gold var update etmeye çalıştım hep hata verdi ama şimdi kartın info'sunda en altta kartın sürümünü son sürüm gösteriyor!? sizce 3ds'i update etmelimiyim !?

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun!

Edit: update yapmak istediğimde verdiği hata;

• Konu güncelmi zeki abi yeni güncelleme ile çalışan kartlar eklendimi? 6.3.0 12 son versiyon
  • SuperCard DSTWO almayi dusunuyorum. ama bir sorum var. benim cogu oyunum digital ve hafiza kartinda yuklu. bu karti alirsam bir sorun yasar miyim?
  • Güncelledim.
  • ha bu 3ds yeni versiyonlarında 3ds oyunlarını kopya oynatmanın bi yolu var mıdır gateway haricinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: innsofheaven

ha bu 3ds yeni versiyonlarında 3ds oyunlarını kopya oynatmanın bi yolu var mıdır gateway haricinde?

Gateway bile düzgün değil ki? :)
  • pokemon x satan var mı yarın istanbuldan elden alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncellendi. Baya bi kart gümlemiş gene.
  • Merhabalar... Gateway acaba halen 4.3-4.5 3dslerde mi çalışıyor? benim versiyon 5.0.1 5x-6x e de gelecek diyordu en son sitesinde..

Bir bildiğiniz varmı ?

• burkak kullanıcısına yanıt
    Evet öyle biliyorum.
  • (7.1.0-14) R4iGold 3DS / RTS (r4ids.cn) – (Revision 9, A & C, D Only) – no update from 6.2.0-X
    elimdeki kart bu. dosyaları indirdim sitesinden, sonra kurdum update 'i. ancak birkaç sayfa gerideki videodaki gibi işlem yapmak gerekiyormuş. eski versiyonlu 3ds yada ds i olan bir arkadaşa kartı göndersem yardımcı olabilir mi acaba? Van da olduğum için bu işlemleri burada yaptırmak imkansız.3ds i 7.1.0-14e sürümüne güncelledim. Yardım edebilecek arkadaşlar pm den ulaşırsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

(7.1.0-14) R4iGold 3DS / RTS (r4ids.cn) – (Revision 9, A & C, D Only) – no update from 6.2.0-X
    elimdeki kart bu. dosyaları indirdim sitesinden, sonra kurdum update 'i. ancak birkaç sayfa gerideki videodaki gibi işlem yapmak gerekiyormuş. eski versiyonlu 3ds yada ds i olan bir arkadaşa kartı göndersem yardımcı olabilir mi acaba? Van da olduğum için bu işlemleri burada yaptırmak imkansız.3ds i 7.1.0-14e sürümüne güncelledim. Yardım edebilecek arkadaşlar pm den ulaşırsa sevinirim.

siteden alıntı:

http://www.r4ids.cn/r4ids-e.htm#deluxe

★ Support 3DS/3DSXL/3DSLL consoles(v4.1 to v4.5).

yani sadece v4.1 to v4.5 versiyonlu 3DS cihazlarda çalışır R4i Gold 3DS Deluxe flashcardı.

ve

http://r4ids.cn/news.htm

Deluxe Edition firmware V3.1 is released with emuNAND 7.1

yani yeni çıkan 3DS oyunları çalıştırmak için, bu emuNAND 7.1, 3DS firmware V7.1 desteği getirmiş.
    v4.1 to v4.5 versiyonlu 3DS cihazlarda böylece firmware V7.1 varmış gibi yeni oyunlarda çalışır bu emuNAND Firmware Spoofing sayesinde.

Sizde Deluxe kart yoksa ve bu varsa R4i Gold 3DS (3DS oyunları açmayan sadece DS leri açan falshcard):

R4i Gold 3DS supporting the newest 3DS V7.1.0-14 directly ! (2013-12-20)
    3DS firmware updated to V7.1.0-14 , R4i Gold 3DS supports directly the newest 3DS V7.1 without any patch updating...

buradan Updater programı indirin

http://www.r4ids.cn/r4ids-e.htm#updater

The R4i Gold 3DS Updater is enable you to update your R4i Gold 3DS card on a PC directly(no need a NDS console anymore)!
    3ds gerekmeden PC de R4i Gold 3DS card update yaparmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarzan.cheetah -- 2 Ocak 2014; 0:08:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tarzan.cheetah

quote:

Orijinalden alıntı: lacokaan

(7.1.0-14) R4iGold 3DS / RTS (r4ids.cn) – (Revision 9, A & C, D Only) – no update from 6.2.0-X

siteden alıntı:

http://www.r4ids.cn/r4ids-e.htm#deluxe

★ Support 3DS/3DSXL/3DSLL consoles(v4.1 to v4.5).

yani sadece v4.1 to v4.5 versiyonlu 3DS cihazlarda çalışır R4i Gold 3DS Deluxe flashcardı.

ve

http://r4ids.cn/news.htm

Deluxe Edition firmware V3.1 is released with emuNAND 7.1

yani yeni çıkan 3DS oyunları çalıştırmak için, bu emuNAND 7.1, 3DS firmware V7.1 desteği getirmiş.
    v4.1 to v4.5 versiyonlu 3DS cihazlarda böylece firmware V7.1 varmış gibi yeni oyunlarda çalışır bu emuNAND Firmware Spoofing sayesinde.

Sizde Deluxe kart yoksa ve bu varsa R4i Gold 3DS (3DS oyunları açmayan sadece DS leri açan falshcard):

R4i Gold 3DS supporting the newest 3DS V7.1.0-14 directly ! (2013-12-20)
    3DS firmware updated to V7.1.0-14 , R4i Gold 3DS supports directly the newest 3DS V7.1 without any patch updating...

buradan Updater programı indirin

http://www.r4ids.cn/r4ids-e.htm#updater

The R4i Gold 3DS Updater is enable you to update your R4i Gold 3DS card on a PC directly(no need a NDS console anymore)!
    3ds gerekmeden PC de R4i Gold 3DS card update yaparmış.

Hizli yanit icin tesekkur ederim. Hemen deniyecegim.
    Edit: bahsettiginiz yazilim degil donanimmis. Alip deniyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacokaan -- 2 Ocak 2014; 1:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lacokaan L kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef bu R4i Gold 3DS Updater bir USB ye takılan donanımmış.

Fiyatı burada 22$ ama stokta yok:
    http://www.gamekool.com/r4i-gold-3ds-updater-ease-the-update-procedure-p-625.html

burada daha pahalı ama stok var:
    http://www.3ds-flashcart.com/r4i-gold-updater-r4i-gold-3ds-update-device-adapter-p-263.html

http://www.spielite.de/3ds-zubehor-dslite-dsixl/661-r4i-gold-3ds-updater-.html

Neyse siz yinede eski versiyonlu 3DS yada DS i olan arkadaşlara yardım sorun kartınızı update ederler.
    Iyi forumlar.

• R4i kartım var ama güncelleyemiyorum, bu kartların internet üzerinden güncellenebileni yok mu :s yeni kart almaya razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

ha bu 3ds yeni versiyonlarında 3ds oyunlarını kopya oynatmanın bi yolu var mıdır gateway haricinde?

düzgün değil derken??? şimdi almaya gidicektim kartı okuyunca içime kurt düşürdün abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

quote:

düzgün değil derken??? şimdi almaya gidicektim kartı okuyunca içime kurt düşürdün abi

Çok pahalı + daha her oyunu çalıştırmıyor. (pokemon falan)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

quote:

Çok pahalı + daha her oyunu çalıştırmıyor. (pokemon falan)

pokemonu sevmem zaten benim için sorun değil o güncelleme çıkar 1 kaç ay sonra çözülür orası ama kartın performansı bakımından bi sorun varmı fps düşmesi felan 150 liraya buldum bence pahalı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 3 Ocak 2014; 23:55:55 >

• Arkadaşlar benim şahsi görüşüm gateway kartı almayın en azından kartın fiyatı gerçek değeri olan 10-15 dolar seviyesine düşmeden ben almam
    softmod ile alakalı bazı gelişmeler oluyor umarım kısa zamanda çözülür kart olmadan cihazı kırabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 6 Ocak 2014; 23:25:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

Arkadaşlar benim şahsi görüşüm gateway kartı almayın en azından kartın fiyatı gerçek değeri olan 10-15 dolar seviyesine düşmeden ben almam
    softmod ile alakalı bazı gelişmeler oluyor umarım kısa zamanda çözülür kart olmadan cihazı kırabiliriz.

iyide abi zarar etmezsin ki kartı alınca güncel bi oyun almaya kalksan 150 tl he bekle diyosunuz ama ne zamana kadar ben 4 aydır bekliyorum başka bir kart çıkacak diye ama çıkmadı ne hikmetzse birşey gatewaya kaldık anlıyacağın
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.