Şimdi Ara

3DS Çıkınca Kimler Alıcak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo 3DS adlı harikayı duyurdu peki ya 3DS çıkınca forumda ilk kimler alcak ben çıkar çıkmaz değilde çıkdıkdan 1 ay sonra %70 ihtimalle alıcam o %30 luk payda gelen incelemelere bağlı durum değişmesi...

Liste:
    1-HooMie
    2-oguzhan1989
    3-ismetdai
    4-diluted
    5-Estheim
    6-Gabriel Van Helsing
    7-diluted
    8-Maximum_Carnage
    9-Orod-Dain
    10-kubillian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 7 Temmuz 2010; 22:48:28 >

• ekle usta kopya kartı çıkarsa alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

ekle usta kopya kartı çıkarsa alırım

%100 çıkıcak nintendonun bugüne kadar çıkardığı bütün konsollar elkonsolları vs. chiplendi kartlandı kırıldı
  • Çıktığında psp2 duyurulmamış olursa,kopya oyun oynatırsa,fiyatı da 500 tl'den az olursa alacam.
  • Evet psp2 çok önemli.Açıkçası psp2'de çift analog + 4'' ekran + 3DS'ten iyi grafikler olursa,ne olursa olsun psp2 alırım.Ama bu dediklerimden birisi bile olmazsa 3DS alırım seneye haziran.
  • Pspciler, nintendo oyunları size hitap etmez.Bence hiç almayın Gerçi 3DS ile birlikte 3. parti oyunları desteği daha da arttı.

Ben ikisini de kesin alacağım. Büyük ihtimalle psp2 yakın zamanda duyurulacak.Umarım o da çok orjinal fikirlerle gelir. Ki gelmeyecek bence.Daha çok grafikler üzerine yoğunlaşacak.
  • 500tlnin altında olursa ve deneme şansı bulursam neden olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liste güncellendi bu arada psp 2 ye fazla ümitlenmeyin derim adamlar 2012 ye kadar psp yeter fln dediler onun dışında psp2 de 3D olmuycakmış.
  • Bazı arkadaşlar hala grafik diyor.Nintendo grafik ile ilgilenmiyor.Asıl amaç eğlence.Bir kere alın elinize Zelda oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Bazı arkadaşlar hala grafik diyor.Nintendo grafik ile ilgilenmiyor.Asıl amaç eğlence.Bir kere alın elinize Zelda oynayın.

Aynen katılıyorum ama 3DS de hem grafikle hem eğlence ile ilgilenmişler buda çok güzel olmuş umarım bu şey Wii2 dede olurda gene grafik ve eğlence patlaması yaşarıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_ahmet

Bazı arkadaşlar hala grafik diyor.Nintendo grafik ile ilgilenmiyor.Asıl amaç eğlence.Bir kere alın elinize Zelda oynayın.

phantom hourglass'ta,bütün adaları keşfettim,sık sık balık tutarak,mini oyunlarını oynayarak hâlâ oynamaya devam ediyorum,bitirmeye kıyamıyorum + new super mario bros'u %100 bitirdim(eski bir nintendo fanboy'uyum.gamecube'ü bile oynuyorum hâlâ).Liste böyle uzar gider fakat artık N64 veya PSX gibi grafiklerle 3 boyutlu oyun oynamaktan sıkıldım.Piksel fakiri bir şekilde 3 boyutlu mario oynamak istemiyorum artık.

Alıngalık olarak algılama,sadece aradan çıkarmak için söyleyeyim dedim.3DS için şu ana dek çıkan ss'ler yeter de artar bana grafik kalitesi olarak.Yuh diyebilirsiniz ama psp'nin grafikleri bile kötü bence.Dediğim gibi pikselli 3d istemiyorum artık,sıkıldım.O yüzden 3DS ve PSP2,bir devrin sonunu(piksel piksel 3 boyutlu oyunlar)getirmeleri açısından çok önemli konsollar.(Ha gerekli maddi kaynağı bulursam ikisini birden alırım o ayrı)

• Çıktığı gibi olmasa bile, çıktıktan bir süre sonra bir aksilik olmazsa büyük ihtimalle alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 28 Haziran 2010; 18:27:11 >
  • hayatta almam kendimi oyalicam bi sürü oyuncak var evde
    bi de 3ds mi
    aman aman amaann
  • Ben walla kinect alcam 3ds de neymiş bea
  • Çıktığı hafta alacağım. Kopya kartı filanda beklemeyeceğim.
  • çıktığından bi kaç ay sonra alacağım. aletin eksilerini artılarını kullananlardan öğrenirim

hani çok negatif bi durum olmaz biliorm. olsa da alırım yine onu da biliorm. ama bi cihazı araştırmadan yorumları iyice okumadan almadım şimdiye kadar. huyum batsın napim

beyler bi de ne kadardan başlar fiyatları acaba. bi de oyunları nasıl bulunur nerelerden alırız. ne kadara gider.
  • benide ekleyin listeye..
    ben de çıkar çıkmaz olmasa da en kısa zamanda (kopya oyun kartı çıkınca yani )almayı düşünüyorum..
  • Liteı çıkınca ben :)
  • kopya kartı çıkarsa fiyatıda 500ün altında olursa alırım
  • Fiyatı 500 civarı olursa almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.