Şimdi Ara

3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
0
Favori
48.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3dmark06 ile 1024@768 cözünürlük tarihe karıstı.. test def. 1280@1024 yapıyor zaten 1024@768 lik skor 3dmark06 da pek kayde alınmaz
  • ati bir driver falan çıkaracak mı acaba?çıkarması lazım yoksa 3dmark 2005e oynadı yorumları başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis returned -- 21 Ocak 2006 9:09:44 >
  • bence şu an harıl harıl o driver üzerinde çalışıyolardır.. bu hafta içinde ben 6,2 driverını bekliyorum
  • Nvidia'nın üstünlüğü driver'lardan gibi gözüküyor,bu adamlar sm 3.0'ı daha önce cıkardıkları için daha optimize halde kullanıyorlar.

@865pe

Benim monitörüm o cözünürlüğü desteklemiyor vga nasıl desteklesin
  • Bence şu an yurtdışından gelen kartları ayın 24'ünde heryerde satılacak biçimde mağazalara ulaşması için çalışıyorlar
    Kartları sormayın, malum NDA var.
    Ama nvidianın orb muhabbetlerini uzun bir süre kesecek kadar hızlı...
  • bende cpu testine sıra geldiğinde hata veriyo ve kapanıyo test.böyle olaylar genelde 03/05 de sistem stabil diilken oluyordu ama şu an tamamen stabilken böyle bir olay oluyo.nedendir??bide ekran kartı testlerinde şaşırdım kart 10fps yi geçemedi return to proxycon daçok kasıyo sistemi
  • futuremark senin kalacak evin yok be allah belanı versin

• quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

bence şu an harıl harıl o driver üzerinde çalışıyolardır.. bu hafta içinde ben 6,2 driverını bekliyorum

driverlardaki 6.1 5.12 falan yılı ve ayı simgeliyor. 6.1 2006nın 1. ayı 6.2 2006nı 2.ayı demek.bu hafta içine boşuna bekleme yani..
    peki en son nasıl 5.13 çıktı diyeceksin biliyorum herhalde beta olduğundan
  • Radeon Omega Drivers 3.8.205 driver ı deniyen var mı ben denedim puan azaladı.
    bide mesela bzde hdr ve sm3 puanı yok ya bi driverla ona çözüm bulunur mu
    illa futuremark için değil oyunlarda hdr yi açmak için fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis returned

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

bence şu an harıl harıl o driver üzerinde çalışıyolardır.. bu hafta içinde ben 6,2 driverını bekliyorum

driverlardaki 6.1 5.12 falan yılı ve ayı simgeliyor. 6.1 2006nın 1. ayı 6.2 2006nı 2.ayı demek.bu hafta içine boşuna bekleme yani..
    peki en son nasıl 5.13 çıktı diyeceksin biliyorum herhalde beta olduğundan

aferim kendin sorumuş ve cevaplamışsın maşallah

• 1646 aldım fazla bile
  • moralimi hiç bozamam indirmicem bile hıh
  • işlemcimin cpu testlerini kaldıramaması gibi bi olay varmı??3200+ yaptım genede işlemci diretiyo cpu testinde 0 fps ile başlamaktazaten daha 2. 3. karede test kapanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

işlemcimin cpu testlerini kaldıramaması gibi bi olay varmı??3200+ yaptım genede işlemci diretiyo cpu testinde 0 fps ile başlamaktazaten daha 2. 3. karede test kapanıyor

eheh 0 fps normal, fx60 bile 1.3-1.6 fps ortalama ile bitiriyor
  • nvidia üstün felan değil hala tek kartla 1800xt en iyi puanları alıyor.5k yı geçen nvidia tek kart görmedim def v ve stok soğutma ile.ama azönce arkadaşım 1800 xt stok fan ve def v ile 5k yı geçti
  • sisteme oc yapmadım daha ilk testte hata verdi.ya bende bi gariplik var yada sistemde

abdus25@
    saol içim rahatladıbende şaşırdım noluyoruz diye.asıl tetlerin bi anlamı kalmamış böyle amaizlemek istesem ekran kartı testleri 3-4 fps, işlemci 0 fps vede programada hata veriyo bu sırada
  • referans olsun diye default değerler.

sistem
    fx57
    gigabyte gaknxp 939 sli
    1gbram

3DMARK06 TESTLERİ... Hayırlı Uğurlu Olsun
  • 3d mark 05 de x1800xt 2 bin puan falan takıyordu 256mb 7800gtx e 06 da nivida hile yapmış
  • o zaman benim 1640 çok iyi be hocam
  • 9550 ne yapcak acaba satıom ben bu kartı dayanamam bu acıya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.