Şimdi Ara

3Dmark03 10964 With 6600Gt + Zalman Fatal1ty UPDATE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zalman fatal1yt i alalı 2 gün oldu ve 2 gündür Leadtek 6600GT Extreme kartımı kasıyom sonuç bu bi ara 10960 aldım ama yanlışlıkla kayıt ettirmedim ve bi dahada o puanı göremedim şu an 10846 aldı, zaten hızları arttırmama rağmen puan düşüyo yanlız futuremarkın sitesinde de puanı gösterirken hızlar ayarladığımdan düşük gözüküyo, örneğin 640/1370 de test ettiğimde 652/1370 olarak gözüküyo test sonuçları .
    11000 alamadı gitti beee

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4427027

Bu arada Fatal1ty den daha fazlasını bekliyodum ama sanki hüsrana uğradım yada ben fazlasını beklemekle hayal kuruyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocker -- 29 Kasım 2005, 13:29:08 >

• Az kaldı 11000 alacak bu kart vallaaaaaaaaaaaaaaaaa .Şuan ki skor 10964 ........

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4436374

3Dmark03 10964 With 6600Gt + Zalman Fatal1ty UPDATE

• ali bu ne hırs
  • Fatalıty taktığında eskisine göre kac ''C'' fark etti?
  • Aaah ah bende de o işlemci olsaydı keşke. Ben MSI 6600GT AGP ye 610@1250 de Fatal1ty FS7 ile artifactsiz max 10093 alabiliyorum 5v modunda. Gerçi beniki AGP olduğundan RAMlerin üzerine o küçük kırmızı şeytanlardan koyamadım. Zamanım olursa inş onlarıda koyup daha ciddi denemelerim de olucak. Belki Ramlerde bu sayede biraz daha iyi gidebilim.

http://service.futuremark.com/compare?2k3=4411227

3d Mark gerçek değerleri gösteremiyorsa oc'yi startupa kaydet sistemi yeniden başlat. O zaman tanıyor çoğunlukla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 29 Kasım 2005, 15:21:05 >
  • @BeyazBüyü

Sorma kardeşim valla arada bir esiyo böle tutamıyom kendimiiiiiiiiii , ya sen nerelerdesin bakimmmm kayboldun vallaaaaa

@ZiWRO

Açılışta 45 dereceydi şimdi 35 derece, loadda 70 i geçiyodu şimdi 48 falan .Tabi 12v ile çalıştırıyorum kartı 7v de daha farklı olacaktır sıcaklık açısından artış olurrr heralde.....
  • Ulen bende kasacam şimdi kartı en son 10500 civarı bişeydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

@BeyazBüyü

Sorma kardeşim valla arada bir esiyo böle tutamıyom kendimiiiiiiiiii , ya sen nerelerdesin bakimmmm kayboldun vallaaaaa

@ZiWRO

Açılışta 45 dereceydi şimdi 35 derece, loadda 70 i geçiyodu şimdi 48 falan .Tabi 12v ile çalıştırıyorum kartı 7v de daha farklı olacaktır sıcaklık açısından artış olurrr heralde.....

Daha ne bekliyorsun ki soğutucudan load'da 22c fark ettirmiş

• idare eder kötü bir puan deil..
  • quote:

Sıcaklık olarak tatmin oldum ama karta daha da fazla puan aldıracağını sanmıştım (hayal etmiştim ) onun içinde 77ytl bayıldım soğutucuya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Toki

quote:

Sıcaklık olarak tatmin oldum ama karta daha da fazla puan aldıracağını sanmıştım (hayal etmiştim ) onun içinde 77ytl bayıldım soğutucuya

Kartın potansiyeli düşükse hiç bişey yapamazsın
  • Ya zaten 12V de çalışırken ısınma ile ilgili bir problemin olması imkansız. Nerdeyse kartı uçuracak kadar çok hava üflüyor. Ama pek de sessiz değil 12V de. Ben AGP de kullanıyorum 3 cm kadar ekran kartının dışına doğru çıkıntı var. Yukarı çok şiddetli hava üflüyor. Zaten yük altında çalıştırken blok hiç ısınmıyor. Ben şunu anladım: Fatal1ty 6600GT için fazla iyi bir soğrutucu ve sıcaklıkla ilgili problemi Fatal1ty ile aşılsa da kartın oc yetenekleri çok belirleyici.

Tabi AMD 64 sahipleri ve PCiE versiyona sahip olanlar gerçekten 11k ya yaklaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PohPohPerisi -- 29 Kasım 2005, 15:57:41 >
  • güzel skorlar dostum tebrikler...

zamanında Palit 6600GT kullanmı$tım ve 9k yı zor görüyordum...Kar$ıla$tırdığımda skorlar gayet iyi...
  • bu fatality hangi soğutucu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

bu fatality hangi soğutucu

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=FS-V7
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

bu fatality hangi soğutucu

http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=FS-V7

bende dedim 7700 ümü takmışlar ekran kartına
    bunun fataliti olmayan modelden pek farkı yok zannedersem.çok pahallı bence

• yaw beyler 6600gt nin hızını nasıl sabitleybiliriz. ben 1150 550 de çalışmasını istiyorum hızı sabit tutacağım program var mı? bios mu lazım nasıl olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

yaw beyler 6600gt nin hızını nasıl sabitleybiliriz. ben 1150 550 de çalışmasını istiyorum hızı sabit tutacağım program var mı? bios mu lazım nasıl olacak?

yılmazım rivatuner sana yardımcı olur istediğin saat hızına ayarlayıp save et. sonrada startup
    seçeneğini seç olsun bitsin..sen istemedikçe değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Kasım 2005, 21:28:46 >
  • yau 600/1180de 10250 aldık 640/1340 ta uçması laım diilmi bu kartın..bence hızında biraaz fire var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

yaw beyler 6600gt nin hızını nasıl sabitleybiliriz. ben 1150 550 de çalışmasını istiyorum hızı sabit tutacağım program var mı? bios mu lazım nasıl olacak?

yılmazım rivatuner sana yardımcı olur istediğin saat hızına ayarlayıp save et. sonrada startup
    seçeneğini seç olsun bitsin..sen istemedikçe değişmez

o programa ısanamadım beyaz neyse çok sağol bir dalış yapayim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.