Şimdi Ara

3DMARK VANTAGE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sıze yenı sıstemım ıle yaptıgım test sonucunu paylasmak ıstedım.her turlu soru ve dusuncenızı paylasmanız benım ıcın onemlıdır.test sıstemının detayları ;

cpu:4.15ghz +0.200v verildi su an 1.568voltta sıcaklık 42c idle load 50c
    ram: 8 8 8 24 33 1t seklınde 1600mhz
    vga: her ıkı ekran kartıda ccc den oc li 775-1125 seklınde ıdle oto. fanda 50c

buda test sonucu ;

3DMARK VANTAGE

• son skor budur.

3DMARK VANTAGE
  • Değerler güzel yalnız işlemci için NB ve HT değerlerini yazarsan daha iyi olur.İşlemcimiz ve ramlerimiz aynı.Ben işlemciye 1.5v verdim 4.0'da "prime stable" olmadan kullanıyorum.Senin stabilitede durum nedir acaba?

Bu arada ramler voltaj vermeden yani 1.65'te 8-7-7-20-1T 1600mhz olarak rahatlıkla çalışıyor bir de öyle dene istersen.Ama 1.85 versem dahi cl7 yapamadım o ayrı mesele.Command rate'in 1T olmasından kaynaklanıyor tabiki.Onu da 2T yapamıyorum BIOS'ta CR ayarı olmadığı için :)
  • nb: 2440mhz
    ht:2440 mhz

bende su an cpuyu prıme 95 stabıl olmadan kullanıyorum.butun 3dmarklardan gecıyor 4.15ghz de ve oyunlarda herhangı bır reset donma vs ıle karsılasmadım.cl 7 olarak ramlerı bende kullanamadım nedendır onu bılmıyorum.adamlar yazmıs ramın ustune ama olmuyor.ben command rate ı 2 ve 1 olarak degıstırebılıyorum.2t yapsam cl7 calısır mı acaba.
  • fena deil idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

nb: 2440mhz
    ht:2440 mhz

bende su an cpuyu prıme 95 stabıl olmadan kullanıyorum.butun 3dmarklardan gecıyor 4.15ghz de ve oyunlarda herhangı bır reset donma vs ıle karsılasmadım.cl 7 olarak ramlerı bende kullanamadım nedendır onu bılmıyorum.adamlar yazmıs ramın ustune ama olmuyor.ben command rate ı 2 ve 1 olarak degıstırebılıyorum.2t yapsam cl7 calısır mı acaba.

Bendeki ramler team extreme low voltage 1600 cl7 diye geçiyor sende team extreme'i görünce aynı zannettim ama başında ocz varmış ona dikkat etmemişim.Yine de 2T ile cl7 yapma ihtimalin yüksek.

NB ve HT'yi daha yukarılara çekebilirsin en azından 2600 civarında yap,performansı artırıyor.Bu arada futurmark testlerini tamamlasa bile işlemci stabil olmayabiliyor ama bence prime 95'e de gerek yok.AOD ile yarım saat test et bence reset atmazsa veya hata vermezse günlük kullanımda ne kadar zorlarsan zorla muhtemelen sorun çıkarmaz.

• kardes ocz yanlıs olmus onu sıldım :) bendekı ramlerde senınkının aynısından.
    ewt prıme cok zorluor cpu yu ona bencede gerek yok .kım gun ıcınde o kadar cpu kullanıyor kı zaten? aod nın tam acılımı ne ındırım test edımm o zaman
  • Amd OverDrive hocam programın adı.Advanced mode'u seçip stability testte select all yapıyorsun,zamanı ayarlıyorsun ve starta basıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.