Bildirim
3DMARK skorum neden bu kadar dusuk??6600gt

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2001se 4749 mu?
2001 olduğuna eminsin değil mi?
Ne önersem ki? Nasıl bir sorun o kadar düşürebilir?
Sistemde başka bir sorun yok değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Ocak 2006 1:27:43 > -
harbiden düşükmüş ya,benim imzadaki sistem 12000 puana yakın bişi alıyodu,o ne öyle Bi gariplik var ya,umarım bilen biri yardımcı olur.GTden hoşlanmadıysan tavsiyem X800GTO falan al,GTyi de bana verirsin
-
ewet eminim :S 2001 se :S daha evelde bole bir sorunum olmustu via chip setli anakartlarda 4 in 1 i kurmadigimdan kaynaklaniyordu sanirim ama suan oda kurulu :S:S -
bi format çek,windowsun bütün tweaklarını yap,sp2 kur ,üstüne guru3d.com dan nvidia'nın 81.95 sürücüsünün modifiye edilmiş hali var ,onu çek kur ,bidaha dene derim.olmadı 6600GTyi bana verirsin,atiler daha iyidir zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
bi format çek,windowsun bütün tweaklarını yap,sp2 kur ,üstüne guru3d.com dan nvidia'nın 81.95 sürücüsünün modifiye edilmiş hali var ,onu çek kur ,bidaha dene derim.olmadı 6600GTyi bana verirsin,atiler daha iyidir zaten
cik zaten suan sp2 kurulu formatida yeni attim driver desen msi in sitesindeki en guncel driver ... :S -
2003 ve 2005 sonuçları nedir? Sistemde bir yavaşlama söz konusu mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: deathlord
quote:
bi format çek,windowsun bütün tweaklarını yap,sp2 kur ,üstüne guru3d.com dan nvidia'nın 81.95 sürücüsünün modifiye edilmiş hali var ,onu çek kur ,bidaha dene derim.olmadı 6600GTyi bana verirsin,atiler daha iyidir zaten
cik zaten suan sp2 kurulu formatida yeni attim driver desen msi in sitesindeki en guncel driver ... :S
o driverın model nosunu alabilir miyim? bide ne alakası var deme ,hatta kimse demesin ,power supply'nin marka ve modeli ne? kaç watt?
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: deathlord
quote:
cik zaten suan sp2 kurulu formatida yeni attim driver desen msi in sitesindeki en guncel driver ... :S
o driverın model nosunu alabilir miyim? bide ne alakası var deme ,hatta kimse demesin ,power supply'nin marka ve modeli ne? kaç watt?
350 w aopen simdi diger 3dmarklarla tesleri yapicam..
-
2003 skoru 5338 arkadaslar var bir sorun ama ne yardim pls -
sen karta güç kablosunu taktın dimi??? -
Güç kablosunu tak.Eğer takılı isewww.nvidia.com dan en son driveri indir kur kesin düzelir.Ben 8,5k falan alıyorum 2k3 te o kartla. -
driver dan aa ve af yi kapat sorunun bu!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 10 Ocak 2006 12:53:47 > -
quote:
Orjinalden alıntı: linkin8888
driver dan aa ve af yi kapat sorunun bu!!!
kapalı zaten en guncel driverda kurulu -
aa af yi de kapattıysan geriye bir çözüm yolu kalmıyor.kartın arızalı olablir.güç girişini taktığından emin ol. -
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
aa af yi de kapattıysan geriye bir çözüm yolu kalmıyor.kartın arızalı olablir.güç girişini taktığından emin ol.
eyw saolun sanırım kart arızalı bu gece arkadaşımın ekran kartıyla denemeye calısacam... Bu arada bayramınız mubarek olsun =) -
kart niye arızalı olsun. benchmarktan düşük puan aldığın diye niye birden ekran kartına arızalı diyorsun.
3dmark 2005 puanın kaç bu arada?
yani her 3dmark puanını beğenmeyen birey ürününü değiştirmek isterse bilgisayarcıların işi iş valla -
quote:
Orjinalden alıntı: aegean
kart niye arızalı olsun. benchmarktan düşük puan aldığın diye niye birden ekran kartına arızalı diyorsun.
3dmark 2005 puanın kaç bu arada?
yani her 3dmark puanını beğenmeyen birey ürününü değiştirmek isterse bilgisayarcıların işi iş valla
arkadaşım 2001 dende 2003 dende 5k civarı puan alıyor driver ın ayarlarının hepsi performance ayarlı aa vs açık değil başka sorun ne olabilir? bilgisayarcıların satış kadar önemli görevi teknik destektir tabiki ilgilencekler
-
AA ve AF nın kapalı oldugundan emn ol 3dmark01 ı değiştir.
Gene aynı puan ıse tek tek test et herşeyini...
Tahiminimce ekran kartı ram hatan var senin diyeceksinki o zamanda af hatası verir vermeyen zamanlarda oluyor... -
aklıma sadece kartının gt olup olmadığından emin olup olmadığını sormak geliyor düz 6600 veya le olmasın geçmişte çıktı böyle üyeler çünkü
Benzer içerikler
- m2 ssd önerisi
- keysmart kimin
- itopya indirim kodu
- gddr6 nedir
- düşey senkronizasyon nedir
- rtx 5060 laptop
- intel 15. nesil
- 9060 xt
- a16 bionic
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X