Şimdi Ara

3dfx VOODOO2 Anahtarlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir donanım hastası olarak içimdeki 3dfx aşkı hala büyüktür, benim gibi arkadaşlar da olabilir diye düşünerek Amerika'dan 3dfx Voodoo2 çipleri bulup bir ünite getirtmeye ve anahtarlık yapmaya karar verdim. Almayı düşünenler için Sadece Çipler (kutulu olarak) tanesi 3 YTL, anahtarlık olarak da (kutulu olarak) tanesi 5 YTL dir. Anahtarlık yaptıktan sonra cebe yada herhangi bir yere takılma sorunu çıkarmasınlar diye çiplerin bacaklarını temizliyorum. İstanbul'da oturuyorum, hafta içi çalıştığım için biryerde buluşup teslim edebilmem sorun olacaktır, o yüzden Aras Kargo ile, karşı ödemeli olarak, Türkiye'de istediğiniz yere gönderebilirim. Aldıktan sonra memnun kalmazsanız paranızı iade ederim, sorun olmaz. Resimler aşağıda;

Anahtarlık Makro;

Çip Makro;

Saygılarımla...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fikir tebrikler. Hayırlı satışlar
  • islemcimi saticagima anahtarlik yaparim derlerdi demek bole bisi oluyormus :D
  • Bende bozuk bir anakartın kuzey ve güney köprülerini söküp yapmıştım, hala kullanıyorum. Uygun bir zamanda 200mmx den anahtarlık yapacağım. :)

Ama 3dfx in yeri başka.
  • İkista ve Ben. 1'er tane aldık
  • O çipi bu hallerde görmek beni üzdü Voodoo büyücüsü olan devasa kutusunu hatırlayan varmı bu kartın ahh ah?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski agp kartları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.