Şimdi Ara

3dfx voodoo 3000 agp ve diğer ekran kartlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 3dfx voodoo 3000 agp ve diğer ekran kartlari

3dfx voodoo 3000 agp çizgili görüntü sorunu var dendi ama ben hiç deneyemedim agp 3.3v anakart istiyor çünku bulması zor yurtdışı 100 dolardan fazladır %60 vergi ve kargoyla 200 dolara almak bile çok zordur oda yaklaşık 8 bin TL edio yarısına 4 bine birakiom sisteme taktım görüntü alamadım ondan fiyatını 2 bin tl ye indirdim şuan

Gtx970 evga marka güvenlik bandı üzerinde açılmamış kullandığım bir monitorde göz kırpma yapiodu arada diğerinde yapmiodu kronik bir sorunmus 1750tl

Asus çift fanli gtx980 biraz sıcak calisio termal değişmesi lazım 2500tl

Son kullanicidan aldım tamir gordugunu vs zannetmiyorum

Asus vega64 strix 3 fanli biraz sıcak calisio termali değişmeli 5 bin tl

Buda son kullanicidan aldığım ürün tamir gordugunu sanmiyorum

Sapphire pulse 5700xt sıcaklık fena değil içi açılmamış etiketi üstünde 5500tl

Intel arc a750 içi açılmamış biraz sıcak garantisi 1 yıldan fazla olması lazım kutulu faturalı fiyat olarak 6 bin TL

Markasi Sapphire olması lazım hd5870 sorunsuz 500tl

Gtx460 2gb arada ilk açılışta artifact verebilio bios ekraninda reset atınca duzelio furmarkta sorun göremedim fiyat 400tl (nadir yapio)

Bide 6800xt var ama onu şuan satmayı dusunmuyom pek :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Voodoo resmini gönderir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drift D kullanıcısına yanıt

resim veya vide atmıyorum fiziksel kusuru görünmüyor nette 2000 küsür resim var zaten

• vega64 ve 5700xt hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim tamir durumu vs selam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 15 Ağustos 2025; 15:25:21 >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

5700xt de güvenlik bandı var halen vega64 3 fanli model furmarkta biraz sicakti90 dereceler falan termali değişmeli gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.