up soru yukarda 27d 3y 30 a 0 yaptım gerçek sınavla zorluk farkı nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3D tyt mat simülasyon kırmızı renkli denemelerin zorluğu nedir

-
-
hocam hepsi aynı bence 3d saçmalamış kolay orta zor diye sıralamış.Ama 3dnin ilk 12 sorusu sınavdan inanılmaz üstte problemleri bi tık üstte geosu sınav seviyesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryanbabel8 -- 4 Nisan 2021; 14:50:21 > -
bencede sınava göre zorluğu nedir sence ben geçen sene gerçek sınavda 14 net yapmıştım bu denemelerde genelde böyle netler geldi 3 kere 30 üstü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sınavın üstünde bunda 30 yapan biri sınavda her şey yolunda giderse en kötü 35 yapar bence
-
hocam çok çalıştım hakkaten yorgunluk geldi artık karşılığını almak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeşil denemeler kırmızılardan zor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draganout -- 4 Nisan 2021; 23:36:49 > -
sınav üstü ama kaliteli
-
Hocam denemelerle mi arttırdınız mat ı
Geçen sene dusuktu sizin yanlis hatirlamiyorsam
Matı halletsem bende cok iyi olacak :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arttırdım tabiki geçen sene gerçek sınavda 14net yaptım bu ara 25 30 lardayım
-
hakketen öyle :)
-
Hocam 30 lara nasil ciktiniz
Benim de cikmam lazım bi turlu olmuyo
benimde fix 30 olmuyor knk geometri çok iyi olması lazım geometrisiz 30 üstü imkansız mesela bugün parafta geometrim kötü geçti 28 yaptım 30 olmadı
-
aslında geometri konularım ve 1 tane de kitap bitirdim fakat daha çok pratik yapmam gerek demekki
-
Haklısın hocam geometri sınavın kalesi resmen
Onu halletmem lazım bir an once
3d nin yeşili bile gerçekten güzel ve zorlayıcı hatta kırmızılar bana yeşilden daha basit gelmişti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X