Şimdi Ara

3D TV lerde 3D Half SBS filmler dışarı çıkmıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
6
Favori
59.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su vermis oldugum linkte 3d filmlerin listesi var IMAX VE FUSION CAMERA SYSTEM VE Silicon Imaging 3D VE Arri Alexa 3D MAKINE TEKNIGI ILE CEKILEN FILMLER EGER ORJINALLERINI ALIRSANIZ DISARI CIKAN CINSTEN E BAY DA VAR BIRAZ TUZLU AMA SANILDIGI KADAR DEGIL VESSELAM http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D_films SONRADAN 3D YE CEVRILMIS FILMLER (POST-PRODUCTION) YANLIZ RESME BIRAZ DERINLIK KAZANDIRIYOR O KADAR BI GUZELLIK YAPIYIM DEDIM SIZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basbinar -- 26 Kasım 2014; 4:39:56 >

• benim de bir kaç deneyimim var bu konuda sammy iyi bir tercih ama ilk önce avatardan bahsedeyim avatarı normal 3d filmlere göre format farklılığı olan bir film avatarı izlerken 3d ayarları yan yana seçeneği ve daha sonra sol/sağ Kısımlarını sağ/sol şeklinde yapacaksınız ama sadece avatarda yapacaksınız diğerlerinde yaparsanız format karışıklığı olur gelelim ikinci önereceğim filme Hansel ve Gretel Cadı avcıları Mükemmel bir 3d pop out effect var atılan her ok sallanan her kılınç size geliyor avatardan bile daha iyi sammy kadar kullanılmasada animasyon dışı olduğu için Hansel ve Gretel Cadı avcıları daha ilgi çekici geldi izlediğim bir çok film var sihay giyin adam lar felan ama bu 3 film sammy hansel ve avatar olarak sıralamaya koyulabilir ve mükemmel bir seri olabilir
  • techraven kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bilgiler gercekten cok yetersiz sinemada kyllanilan sistem cift projeksiyonlu ust uste bundirilmis anlik goruntunun yansimasidir evde tvden seyredilen bluray chaziniz olsa bile disari firlayan seyleri neklemiyin bu tvlerde kullanilar sistem sanal gercekliktir googleye yazin sanal gerceklik gozlugu vardi fiyati 25-39 civari bunu siparis verin cep telofonunuza sbs bir film atin kisa ve cep tel yerlestirin icine ve seyredin tvnizin yaptigini o kucuk alette yapacaktir ne yazikki hala su anki tvler sinemadaki tekneloji kadar yuksek degil illada ekrandan sinemadaki gibi firlayan fil seyretmek istiyorsaniz xcam projiksiyonlar var yurtdisindan yeni gelen onlari alin yaninda beyaz perde sistem mevcut fiyati 1300 1500civari karar sizin @techraven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus78

arkadaşlar belirtmiş bu tamamen filmin çekim tekniğiyle alakalı.
    isterlerse film boyunca görüntüler ekran dışında olur, ama nedende bu tarz efektleri pek kullanmıyolar.
    halbuki insanlar en çok ekrandan taşan efektleri seviyolar.
    aşağıda amatör bi insanın çektiği 3d görüntü var, ama benim şimdiye kadar gördüğüm en çok ekrandan çıkan görüntü.
    3d tv si planlar tv yi arkadaşlarına gösterirken mutlaka bu videoyu göstermeli.linki veriyorum

http://www.fileserve.com/file/VDVu58q

ayrıca ayı yogi filminin hemen başında bir sahne var, oda oldukça iyi masadaki yemekler ekrandan oldukça dışarı çıkıyo.
    aslında en iyisi böyle ekrandan çıkan sahneleri birleştirip bir demo filmi hazırlamak.

Selam yunus78; Gerçekten sadece dışarı çıkan 3d ler tatmin ediyor. 3D TV benim için bu çekimler yoksa bir çöp. Bu tür filmler bulabildiniz mi acaba? Mümkünse indirme likleri olmassa film isimleri verebilirmisiniz.

• arkadaşlar merhaba ben 3 d film indiriyorum ancak 3 dosya halinde iniyor nasıl tv de oynatıcam bunu hbs olaraak mı indirmem gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.