Şimdi Ara

3D Secure

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BİRAZ ÖNCE HSBC KREDİ KARTINDEN 25 KONTÖR YÜKLEDİM ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN TÜRKCELL ANA SAYFASINDAKredi Kartı ile Kontör Yükleme Servisi’nden kontör yükleyebilmeniz için kredi kartı bankanızdan Güvenli alışveriş şifresi 3D Secure şifrenizi almanız gerekir DİYOR AMA BEN ŞİFRE ALMADIM YÜKLEDİ AMA KONTÖRÜ ACABA GÜVENLİK İÇİN ALMAK GEREKMİ 3D Secure ŞİFREYİ

• quote:

Orjinalden alıntı: fast-man

MERHABA BİRAZ ÖNCE HSBC KREDİ KARTINDEN 25 KONTÖR YÜKLEDİM ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN TÜRKCELL ANA SAYFASINDAKredi Kartı ile Kontör Yükleme Servisi�nden kontör yükleyebilmeniz için kredi kartı bankanızdan Güvenli alışveriş şifresi 3D Secure şifrenizi almanız gerekir DİYOR AMA BEN ŞİFRE ALMADIM YÜKLEDİ AMA KONTÖRÜ ACABA GÜVENLİK İÇİN ALMAK GEREKMİ 3D Secure ŞİFREYİ

evet hocam alman gerekiyor...zaten başka türlüde yükleyemiyorsun...

DÜZELTME: Sen yükleyebilmişsin ama ben aynı şekilde 2 gün önce yükleyememiştim...İllaki 3d secure şifresi alman gerekiyor diyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 23 Ekim 2008; 12:23:11 >
  • o şifre olmadan nasıl yüklediğini anlayamıyorum. 1 aydır denemiyorum fakat ondan önce 2-3 ay boyunca uğraştım hiç yükleyemedim. öküz hsbc müşteri hizmetlerinden aldığım geçici 3d şifreleri hiç bir işe yaramadı. adamlara 3d şifresini her sorduğumda kartın arkasındaki 3 haneli şifre diyorlardı. ondan sonra yarım saat dert anlatıyordum.

şimdi sen tam olarak turkcell.com.tr den yükleme yaptığına emin misin. dolandırıcıların siteleri var turkcele benzeyen. orlara takılmadın değilmi?
  • bikere alıyorsun 3d secure şifresini diye biliyorum. ama bende turkcell sitesi üzerinden kontör yüklemeyi başaramadım. arızalı olduğunu bildirdim. bakıcaz edicez demişlerdi. en iyisi online banka hizmetlerinden kontör yükletmek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

o şifre olmadan nasıl yüklediğini anlayamıyorum. 1 aydır denemiyorum fakat ondan önce 2-3 ay boyunca uğraştım hiç yükleyemedim. öküz hsbc müşteri hizmetlerinden aldığım geçici 3d şifreleri hiç bir işe yaramadı. adamlara 3d şifresini her sorduğumda kartın arkasındaki 3 haneli şifre diyorlardı. ondan sonra yarım saat dert anlatıyordum.

şimdi sen tam olarak turkcell.com.tr den yükleme yaptığına emin misin. dolandırıcıların siteleri var turkcele benzeyen. orlara takılmadın değilmi?

hocam geçici almana gerek yok...gir hsbc internet şubesine, ordan kartlar bölümüne gir...sol menünün en altında güvenli sanal alış seçeneğine gir...orda hangi kart için şifre almak istiyorsan onu seçip tamam de...açılan sayfadaki aderese girip yine aynı sayfadaki bilgiler ile 3d secure şifreni oluştur...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

Orjinalden alıntı: fast-man

MERHABA BİRAZ ÖNCE HSBC KREDİ KARTINDEN 25 KONTÖR YÜKLEDİM ONLİNE İŞLEM MERKEZİNDEN TÜRKCELL ANA SAYFASINDAKredi Kartı ile Kontör Yükleme Servisi�nden kontör yükleyebilmeniz için kredi kartı bankanızdan Güvenli alışveriş şifresi 3D Secure şifrenizi almanız gerekir DİYOR AMA BEN ŞİFRE ALMADIM YÜKLEDİ AMA KONTÖRÜ ACABA GÜVENLİK İÇİN ALMAK GEREKMİ 3D Secure ŞİFREYİ

evet hocam alman gerekiyor...zaten başka türlüde yükleyemiyorsun...

DÜZELTME: Sen yükleyebilmişsin ama ben aynı şekilde 2 gün önce yükleyememiştim...İllaki 3d secure şifresi alman gerekiyor diyordu...

Ben 3d secure şifresi almayı başarabildim uzun uğraşlar sonucu ama gene yükleyemedim. Ya hsbc de sorun var, yada turkcell de.

• Gerekli açıklamayı getireyim. Hiç bir yerde sorun yok. 3D Secure şifresini ilk kullandığınız işlemde ayriyetten bir site açılır. Bu sitede Profil bilgileriniz yer alır. Sistem Profil bilgilerinizi ilk kez oluşturacağınızdan dolayı Turkcell Online İşlem Merkezinden ( veya 3d Secure gerektiren farklı bir sitede ) 1 defalığa mahsus işlem yapmanıza olanak tanır. Sadece 1 defa kullanabilirsiniz bunu.

Bundan sonraki işlemlerinizde 3D Secure şifreniz olmadan işlem yapamayacaksınız. HCBS Müşteri Hizmetlerini arayıp 3D Secure şifrenizi alabilir, gerekli düzenlemeleri ve profil ayarlarınızı Bankanızın Sitesinden yapabilirsiniz.

Bundan sonra 3D Secure şifrenizi almadan,3D Secure şifresi gerektiren Alış-Veriş sitelerini kullanırken 3D Secure şifrenizi girmeden işlem yapamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d oyun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam dostum bende aynen öyle yaptım. Dediğin gibi bi sayfa açılıyor, orda kendi belirlediğim bi soru çıkıyor, cevaplıyorum. Ondan sonra turkcell in sayfasına geri yönlendiriyor ve bankanıza başvurun yazısı çıkıyor . Akabinde kontör yüklenmiyor. Belki bunu ben 5,6 defa denemişimdir hepsinde aynı hatayı verdi.
  • quote:

o şifre olmadan nasıl yüklediğini anlayamıyorum. 1 aydır denemiyorum fakat ondan önce 2-3 ay boyunca uğraştım hiç yükleyemedim. öküz hsbc müşteri hizmetlerinden aldığım geçici 3d şifreleri hiç bir işe yaramadı. adamlara 3d şifresini her sorduğumda kartın arkasındaki 3 haneli şifre diyorlardı. ondan sonra yarım saat dert anlatıyordum.

turkcell sitesinden yaptum yüklemeyi ilkezkez denedim yükledi 3d secure felan almadım HSBC BANKASINDAN ANLAMADIM GİTTİ
  • 3DSECURE ALMADIM BİLGİLERİM ÇALINIRMI SONUŞTA TURKCELL ONLİNE MERKEZİ GÜVENLİ ORDAN İŞLEM YAPTIM
  • quote:

KARDEŞ BİRAZ ÖNCE yapıkredi bankası kredi kartı olan bir arkadışızla yükledik kendi hatına ona 3 d secure i.çin ONA 3 SECURE ŞİFRESİ İSTEDİ BASTIK KARTINIZ ARKASINDAKİ 3 HANELİ SAYISI YAZIN DEDİ YAZDIK VE SATIN ALDIK
  • 3D ŞİFRE ücretli galiba demi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOLKY

3D ŞİFRE ücretli galiba demi.

hayır hocam ne alakası var...sadece güvenlik için...
  • HSBC bankası kredi kartlarına 3D Secure Güvenlik şifresi almak için:
    https://secure5.arcot.com/vpas/hsbc_tr/enroll/index.jsp?locale=tr_TR&bankid=778 linkini kullanabilirsiniz.
    edit: ilk açtığınızda sayfa hata verebiliyor.yenileyin.

kartın arkasındaki 3 haneli kodun ismi CVC2 kodudur.Güvenlik kodu da densede 3D Secure güvenlik şifresiyle alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 23 Ekim 2008; 16:51:57 >
  • 3D secure şifresi gelmediği için ben de bir yıldır sıkıntı yaşamaktaydım. Banka ve telefon operatörünü değiştirme noktasına gelmiştim. Bu forumdaki bir mesajda belirtilen yolu uyguladım ve sorun çözüldü. Tek fark mesajlardaki gibi spam filtresi için cep telefonumda özel bir app kullanmıyordum. Telefonun mesaj spam filtre özelliğini aktif etmiştim. Bu özelliği kapatınca sorun çözülüverdi. Bankanın da telefon operatörünün de bu konuya hakim olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.