Şimdi Ara

3D Projeksiyon - 3D Projektör ve 3D DLP Link Projektör Gözlüğü (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.388
Cevap
21
Favori
222.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani anladığım görüntü kalitesi açısından Optomanın orjinali ile OEM gözlük arasında en fazla %20-25 fark var diyorsun. Yardımların ve yorumların için teşekkürler.
  • breakerman kullanıcısına yanıt
    Elinde orjinal mevcutsa zaten 2. seçenek OEM olabilir. Aynen dediğin gibi %25 fark 3D de çok fazla fark yaratmaz. İnşallah anlattıklarım sana yardımcı olmuştur.
  • Mastercodex kullanıcısına yanıt
    Gayet yardımcı oldu dostum,yardımların için tekrar teşekkürler.
  • breakerman kullanıcısına yanıt
    Sevindim , sahibinden.com sitesinde bir arkadaş sıfır halde istediğin gözlüklerden satıyor. 100 TL yazmış ama aynı ildeyseniz pazarlık eder satın alabilirsin.Bilgilendirmek istedim.

İlan No : 154264249
  • arkadaşlar epson tw-550 almayı düşünüyorum.kullanan arkadaşlar.aynı sahneyi eco mode ve normal modda fotoğraf paylaşabilirmi? çok fark yoksa alacam.yani eco modeda izleniyosa alacam(gece)
  • ortam karanlık olacaksa eco modda rahatlıkla kullanabilirsin... hatta 3000 lümen karanlık ortamda fazla geliyor, otomatik olarak rahatsız olup eko moda alabilme ihtimalin bile var...
  • arkadaşlar ikinci el epson tw-550 cihaz satan olursa almayı düşünürüm.
  • meraba arkadaslar optoma hd33 ve acer x1240 model iki 3d projektor buldum optoma 1800 parlaklik 4000 kontrast acer 2700 parlaklik 10000 kontrast sagliyo ama optoma native 1080p acer 1024:768 cozunurluk sagliyo yorumlarinizi onerilerinizi rica ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aldığım 3d dlp gözlükte sıkıntı var bunların tamırı mumkunmudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralYLMZ

meraba arkadaslar optoma hd33 ve acer x1240 model iki 3d projektor buldum optoma 1800 parlaklik 4000 kontrast acer 2700 parlaklik 10000 kontrast sagliyo ama optoma native 1080p acer 1024:768 cozunurluk sagliyo yorumlarinizi onerilerinizi rica ediyorum

kralylmz

dostum bu cihazlar yan yana koyulmaz...

çok farklı cihazlar, hd33 al tabii ki, ancak optomanın hd25e modeli var, şuan en gelişmiş optoma modeli odur...

ibocan

dlp gözlükleri servise yollayamıyo musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

quote:

meraba arkadaslar optoma hd33 ve acer x1240 model iki 3d projektor buldum optoma 1800 parlaklik 4000 kontrast acer 2700 parlaklik 10000 kontrast sagliyo ama optoma native 1080p acer 1024:768 cozunurluk sagliyo yorumlarinizi onerilerinizi rica ediyorum

kralylmz

çok farklı cihazlar, hd33 al tabii ki, ancak optomanın hd25e modeli var, şuan en gelişmiş optoma modeli odur...

ibocan

hocam dogrudur bu konuya cok buyuk ilgim olmasina ragmen bilgim sifir zaten hd25in fiyati yuksek geldi ogrenciyim de biraz:)hd33 u de temiz ikinci el 40 saat kullanilmis buldum o yuzden alabilecegim zaten ama gercekten etkileyici bi alet degilse almak icin de almam hic 3d izlememis biri degilim hocam 50" 3d plazma var baya piyasadaki tum 3d yapimlari da izledim zaten bu hd33 hd25den ne kadar eksik bi alettir ve benim uzerimde yaratacagi etki nedir sizce hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

quote:

kralylmz

ibocan

merhaba gozluklerı sahıbınden.com da kullanılmıs olarak satın aldım sanırım şerefli arkadaş bırını bozuk olarak sattı bana(2 adet almıştım)

dogal olarak cok servıs sansım yokta 20-30 tl ye yapabılecek bıryer varsa pyaptırmak ısterım....

saygılar...
  • merhaba. bende dlp gözlük alabileceğim yerler hakkında yardımınızı rica ediyorum. Türkiye de 100 TL den aşağı bulmak zor sanırım. ebay dan ya da çin den getiren arkadaşlardan yardım edebilecek olan var ise sevinirim.
  • ibocan1978 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ,

DLP Link gözlükleri üretirlerken içini açamasınlar diye pres baskı yapıyorlar. Bundan dolayı aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsin.

DLP Link Gözlük için
    -----------------------
    Pilli : Pil bitmiş olabilir / Pil yuvasında temassızlık olabilir. / Düşmeden dolayı gözlük içinde temassızlık olabilir / Ani Soğuk-sıcak değişimlerinden dolayı Likit Kristal cam zarar görmüş olabilr.
    Şarjlı : Gözlüğün içndeki Lityum pilin şarj ömrü bitmiş olabilir / Şarj konnektöründe veya kabloda temassızlık olabilir / Düşmeden dolayı gözlük içinde temassızlık olabilir / Ani Soğuk-sıcak değişimlerinden dolayı Likit Kristal cam zarar görmüş olabilr.

RF Gözlükler için
    -------------------
    Gözlüğün içndeki Lityum pilin şarj ömrü bitmiş olabilir / Şarj konnektöründe veya kabloda temassızlık olabilir / Düşmeden dolayı gözlük içinde temassızlık olabilir / Ani Soğuk-sıcak değişimlerinden dolayı Likit Kristal cam zarar görmüş olabilr. / Sinyal iletişim kablosunda temassızlık olabilir.

3D gözlükler 3V gibi düşük bir voltaj ile çalıştıkları için içindeki elektronik aksamın zarar görmesi çok düşük ihtimaldir. Ancak çok sert çarpma veya düşme sonucu olmaz amam belki lehim kopması yaşanabilir. Bu seçenekleri bir gözden geçirirsen belki çalışma ihtimali var.

Türkiyede bu gözlüklerin teknik servisini verecek firma bulunmadığı için ancak bu şekilde tesbit yapabilirsin. Birde gözlük aktif iken gözlüğün üzerindeki güç butonuna bastığın zaman likit kristal camlarda bir kırpışma görüyorsan o zaman gözlük aktif demektir.Bu dediklerimi bir kontrol edip buradan tekrar paylaşırsan aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlarımızda yaralanmış olurlar.
  • sharp61 S kullanıcısına yanıt
    PM atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • x_falcon_x X kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı almanı önermem.

Çünkü

1. Kesinlikle fiyatından dolayı gümrüğe takılır ve vergi ödemek zorunda kalırsın. Vergiler ile birlikte sana çok pahalıya mal olur.
    2. Marka olarak tanıdık bir marka değil. Bir arıza esnasında destek alamazsın.
    3. Cihazın çözünürlüğü 1024*768 ki artık 1280*720p altı cihazlar üretilmiyor. Çin bu cihazları alternatif olarak üretiyor.
    4- Cihazın ansilümeni 4500 AL olduğu için çok büyük bir perde kullanman gerekecek. Örneğin. 3 x 5 mt yada daha büyüğü.
    5- Ayrıca madem yutdışından getireceksin o zaman 1080p Full HD bir cihaz getirmeni öneririm. Mesela Optoma HD25e gibi . Eğer illada kısa mesafe bir cihaz almak istiyorsan Optoma GT750 , Optoma GT760 , Benq W1080ST gibi bir cihaz bakabilrsin.

(http://www.bhphotovideo.com/c/product/995494-REG/optoma_technology_hd25e_full_3d_home_theater.html/c/product/#inpage:IN+STOCK?gclid=CNas6uDIxL0CFTHItAodpDQASA )

Eğer sıfır değilde 2. el bir kısa mesafe cihaz satın almak istersen Optoma GT750 cihazını öneririm.
    (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-optoma-gt750-3d-projeksiyon-plus-2-adet-3d-gozluk-155909478/detay/ )
  • kısa mesafe olması iyi olur , tavsiyeler için çok teşekkür ederim , verdiğiniz linkleri araştırayım.
  • Arkadaşlar bnm projeksiyonda 2 adet gözlük ayarı var

&#56256;&#56452; DLP-Linki: “DLP Linki” 3D gözlükleri için optimize edilmiş ayarları
    kullanmak istiyorsanız, DLP Linki'ni seçin.

&#56256;&#56452; IR: “IR” tabanlı 3D gözlükler için optimize edilmiş ayarları kullanmak
    istiyorsanız IR'yi seçin.

şu anki gözlüğüm DLP-linki ayarındayken çalışıyo
    PEKİ Bu
    Bu IR tabanlı gözlük dediği nedir ?? tv ler için olan gözlük falan mı ?
  • netses kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın modeli nedir ? Eğer Optoma ise RF 3D gözlükleri kullanabilirsiniz ama başka bir seçenek ise modelini paylaşın yardımcı olayım.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.