Sadece kasa ise böyle bir öneri yapabilirim. Vatanbilgisayar'ın %25 indiriminden faydalanacaksanız yine benzer ürünlere bakabilirsiniz. Oradan şimdi sizin oturduğunuz yerde stokta var mı yok mu bilemem, bakmaya da uğraşmak istemedim. Vatan Pny quadro ekran kartı yok. Vatandan bakarsanız işlemci soğutucusunuz Cooler master 612s, kasayı Xigmatek Midgard 500w bakabilirsiniz. SSD'yi almanızı öneririm.
amd bi sistem bu programlarda performans verir mi
AMD'den kuşkun olmasın, şöyle ki son 6 senedir AMD sistem kullanıyorum. Şu an,
işlemci: amd black edition phenom ii x4 955 anakart: foxconn a7da-s 3.0 ram: G.SKILL Ripjaws Series 8GB (2 x 4GB) 1600
Ekran kartı olarak onboard grafik kullanmaktayım buna ramen,
-Autocad, Inventor, Solidworks, Catia sorunsuz kullanmaktayım --Photoshop cs6, lightroom ve birçok fotoğraf işleme programında hiç sıkıntım çıkmadı
İçin rahat olur düşük fiyata iyi performans alırsın.
Öneri: işlemci için orta karar bir cpu fan alırsan canavar gibi olur sistemin
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
AMD FX-Series 8320 Black Edition 3.5GHz Soket AM3+ -- 380tl MSI 990XA-GD55 AMD 990FX Soket AM3+ DDR3-2133 Anakart -- 222tl CORSAIR Vengeance Low Profile 8 GB (2x4GB) Dual KIT DDR3-1600Mhz CL9 -- 110tl PNY Quadro 600 1GB GDDR3 Ekran Kartı -- 355tl SEAGATE Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB Sata3 6Gb/s Dahili Disk-- 162tl CORSAIR Neutron GTX Serisi (CSSD-N120GBGTX-BK) 2.5" 120 GB Sata3 SSD -- 310tl DARK Orion (DKCHORION500) 500W USB Ses Kırmızı LED Siyah kasa -- 180tl AKASA Nero3 (AK-CC4007EP01) Intel / AMD PWM CPU Soğutucu -- 85tl
Sadece kasa ise böyle bir öneri yapabilirim. Vatanbilgisayar'ın %25 indiriminden faydalanacaksanız yine benzer ürünlere bakabilirsiniz. Oradan şimdi sizin oturduğunuz yerde stokta var mı yok mu bilemem, bakmaya da uğraşmak istemedim. Vatan Pny quadro ekran kartı yok. Vatandan bakarsanız işlemci soğutucusunuz Cooler master 612s, kasayı Xigmatek Midgard 500w bakabilirsiniz. SSD'yi almanızı öneririm.
çok güzel sistem ancak affınıza sığınarak arkadaşa şöyle bi öneri yapabilirim, eğer bütçe sıkıntısı varsa SSD biraz ertelenebilir
quote:
Orijinalden alıntı: riftvadisi
intel böyle prolarda işe yaramaz aslında
quote:
Orijinalden alıntı: riftvadisi
Pek fark yok aralarında. Intel biraz daha pahalıya geliyor ve belli yerlerde daha iyi, bütçe açısından AMD uygun.