Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3D Plastik Yazıcı Prusa i3 Parçaları Satın Al 17 Şubat 2015 17:23 1 1 3D Plastik Yazıcı Prusa i3 Parçaları Yakın bir zamanda prusa i3 3D plastik yazıcı yapmak için kolları sıvadım ama bazı işlerimin yoğunluğundan dolayı bu işe yoğunlaşamayacağım. Bütün parçaları eksiksiz bir şekilde almıştım fakat kontrol kartını denerken dikkatsizliğime denk geldi ve yaktım. Alacak arkadaşa parça listesini detaylı bir şekilde aşağıda yazacağım. Fiyat için lütfen pazarlık yapmayın. 1) 5 adet Step motor 2) 2 adet GT2 20 Diş(step motora takılı vaziyette) + 2Metre 6mm Zaman kayışı(plastik parçalara takılı durumda) 3) 7 Adet LM8UU Linear rulman (4 tanesi plastik parçaya takılı durumda) 4) 2 adet M8x320mm indüksiyonlu çelik mil 5) 2 adet M8x350mm indüksiyonlu çelik mil 6) 2 adet M8x370mm indüksiyonlu çelik mil 7) 4 adet M10x210mm gijon 8) 2 adet M10x380mm gijon 9) 2 adet M5x300mm gijon 10) 350W 12V 29A güç kaynağı 11) Plastik parçalar 12) Hotend 13) Hotbed 14) 2 adet Coupler 15) Yaylar 16) Hobbet bold 17) 5 adet 608zz rulman 18) 1 adet 624zz rulman 19) 3 adet endstop 20) 2 adet termistor 21) Kablolar (Kablolar hazırlanmış ve lehimlenmiş bir şekildedir) 22) Ramps 1.4 + Ardunio + Step Sürücüler (arızalı) 23) Civata, somun ve pullar Bu parçaların yanında nasıl yapılacağına dair kitapçığıda göndereceğim. Eğer isterseniz 50 TL'ye yarım kilo abs, yarım kilo plas esun filament gönderilir. +10 TL verildiği taktirde yanında sadece 10 cm kullanmış olduğum kapton bantıda göndereceğim. Makinanın frame kısmını ahşaptan yapmıştım ama sinirlenince elimden kurtulamadı :) Sivasta yaşıyorum ama ilanda istanbul büyükçekmece yazıyor Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sivas Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 3D Plastik Yazıcı (KİT Halinde) 1 Ay Kullanılmış Samsung Galaxy Tab3 Tablet 3D Plastik Yazıcı Prusa i3 Parçaları Piyasadaki Power Balance lara Yüklü Miktarlarda Para Ödemeyin