Şimdi Ara

3D oyun oynamak için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerekli olan donanımsal ve yazılımsal içerikler nelerdir belli ancak benim sormak istediğim şey.

3D özellikte çalıştırdığımız oyunda performans düşüşü yaşanacak mı ?
    Nvidia'nın gözlüğünü almak yerine sıradan bir 3D gözlük aynı görüntüyü elde etmemize imkan tanır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 21 Mart 2011; 12:46:23 >

• Benim gözlük hariç hepsi tamam. Sanada yazayım:
    3D destekli bir ekran kartı Nvidia. (Nvidia'nın sitesinden bakabilirsin.)
    Nvidia 3D Vision destekli 120 Hz bir monitör. (120 hz kısmına dikkat önemli.)
    Nvidia 3D Vision Kit. kısaca gözlük.
    Steoroscopic 3D destekli bir oyun yada fim...

Son driverla birlikte karton veya ondan biraz kaliteli cam 3d gözlüklere destek gelmiş ancak Nvidia nın gözlüğüyle kıyaslanamaz bile.
  • karton yada cam dediğin kırmızı-cyan gözlükler ise onun için özel bi ekran kartı gerekmiyor zaten
  • ati ekran karti ile ve 120hz desteksiz bir monitor ile oynama ihtimali yok mu? hani ati ile 3d oynamak icin bir program vardi resmi ya da degil bilmiyorum. Sadece gozluk alsak o program sayesinde 120hz monitorsuz oynayamaz miyiz?
  • 3D destekli ekran kartları hangileri?
    Nvidia sitesinden bulamadım,benim kartım Zotac Gtx 275 amp. (buldum destekliyormuş)
    Yakın zamanda 3D gösterebilen bir tv almayı planlıyorum,uygun gözlüğüde alıp 3D destekli oyunları (mesela Crysis 2) oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

3D destekli ekran kartları hangileri?
    Nvidia sitesinden bulamadım,benim kartım Zotac Gtx 275 amp. (buldum destekliyormuş)
    Yakın zamanda 3D gösterebilen bir tv almayı planlıyorum,uygun gözlüğüde alıp 3D destekli oyunları (mesela Crysis 2) oynayabilir miyim?

Oynayabilirsin.
    3d tv ile zaten muhtemelen gözlük gelir. (bkz. Samsung.) Monitörler için beraber gelmez genelde.
  • Yanlız şunuda göz önünde bulundurun özellikle oyunlarda 3d yi aktif ettiğiniz zaman fps yarı yarıya düşücektir bunu için gtx5.. serili ekran kartlarını tercih etmeniz daha mantıklı olucaktır

quote:

Orijinalden alıntı: mystrious_man

3D destekli ekran kartları hangileri?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k oyun için sistem
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

• Bu videoyu seyrederseniz amd (ati) ile 3d oyun oynamak için gerekli donanımları öğrenebilirsiniz.

6000 serisi bir ekran kartı 3d destekli bir tv veya monitor ile neredeyse bütün oyunları 3d oynayabiliyorsunuz. En ucuz 3d monitor yanında gözlük hediyesi ile acer ın bir ürünü. Hb de ki Link

• Peki arkadaşlar. Ben şu an kullanıyorum diyen arkadaş var mı aramızda acaba ?
  • Metro 2033 DX11 AA ve diğer değerler en sonda hiç takılma olmadan oynarken 3D yi açtığımda yürünmüyor bile.
    3D-Ready dir Metro 2033.
  • arkadaşlar bende 24' samsung syncmaster B2430 full hd marka ekran var bu ekran ile 3d oyun oynamak (gözlükle) mümkünmüdür yoksa illa 3d tv/monitörmü gereklidir?
  • soruma cvp verebilecek arkadaş yokmu ?
  • 3D oyunlar hakkında tüm bilgiler burada.......

http://forum.donanimhaber.com/m_49895815/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

3D oyunlar hakkında tüm bilgiler burada.......

konunuzu inceledim gayet detaylı anlatmışsınız ancak soruma cvo bulamadım ekranım hd değil markasını belirttim üstte bu monitör ile 3d oyun oynamam mümkünmüdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todorov13

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

3D oyunlar hakkında tüm bilgiler burada.......

konunuzu inceledim gayet detaylı anlatmışsınız ancak soruma cvo bulamadım ekranım hd değil markasını belirttim üstte bu monitör ile 3d oyun oynamam mümkünmüdür?

Arkadaşım 3d oyun oynamak için 3d monitör gerekir.Öyle her monitörle 3d oyun oynayamazsınız. Aynı televizyon gibi monitöründe 3d destekli olması şarttır.Konuyu iyi incelerseniz 2. sayfada benim 3d monitörlerle ilgili bir incelemem mevcut.Oradan daha iyi bilgi alabilirsiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

Metro 2033 DX11 AA ve diğer değerler en sonda hiç takılma olmadan oynarken 3D yi açtığımda yürünmüyor bile.
    3D-Ready dir Metro 2033.

Ekran kartınız nedir hocam?
  • amd r9 380x ile 3d oynayabilir miyim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.