Bildirim
3D modellemeci ve programcı aranıyor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
egmtncakgn@gmail.com bana ulaşın para istemem karşılıklı yardımlaşırız olmadı bu linkden ulaşhttps://fullartifull.wixsite.com/fullartfull _____________________________ egmtncakgn@gmail.com -
che121x@hotmail.com
Bilgisayar mühendisliği 2. sınıfa geçeceğim,kendimi oyun programlama konusunda geliştirmek istiyorum,bilgim az.
Bu yüzden her hangi bir ücret talep etmiyorum,yapabileceğim garanti olmadığı için.
Verebilirseniz ufak problemler halinde kod parçalarını verin,eğer yaparsam hem belki fayda sağlamış olurum,bu esnada da kendimi geliştiririm._____________________________ Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler