Şimdi Ara

3D Max'den anlayan biri el atabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, okul bitirme projesi için Proje geliştirme-1 dersinde hoca ödev verdi bende 3D Max programında gezegenleri çizdim fakat animasyon vermeyi bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı? Skype yada TW'den bağlanıp tarif edebilecek biri. Gerekirse ücret dahi ödeyebilirim. Yardımcı olacak arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Sadece bağlantı kurup tarif etmesi yeterli web'de çok araştırma yaptım ama bir türlü beceremedim kendimi mal gibi hissetmeye başladım... Bu sene okulu kesinlikle bitirmem lazım 6. seneye uzatmak gerçekten hem maddi hemde vakit olarak çok büyük kayıp verir (1 sene zaten uzattım :/ ) Lütfen iletişim kurun acilinden... Şimdiden teşekkür ederim.



  • Gezegen kolay iş ışık zor, gezegen hem kendi hemde güneş etrafında dönsün istiyorsanız, autokeyle yapabilirsiniz detaylandırmak mümkün ancak basit bir şekilde yol çizip gezegeni bu yola bağlarsınız autokeyle de başlama ve bitme noktasını ayarlayıp onuda sürekli hale getirebilirsiniz.
    Nasıl birşey yaptınız biliyorum ama 3 5 sphere koyup yaptım diyorsanız yanılıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    Işık neden zor ?, güneş light emitter olarak kullanılabilir veya güneşle aynı noktaya güneş büyüklüğünde ışık eklenebilir gerekirse karanlıkta kalan alanlar directional light veya diğerleri kullanılarak aydınlatılabilir.
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Siz gereken açıklamayı yapmışsınız sizin söylediğiniz ışıklarıda kullanabilir dome light veya vray kullanıyorsa vray light material ile de işini görebileceğini düşünüyorum, bunlardan en uygunu vray light material olacaktır. Arkadaş daha animasyon kısmını ayarlayamadığı için kavramada yetkin olmadığını düşünerek zor dedim. Realiteye uygun yapacaksa ışık ayarı bilgi ve tecrübe ister yoksa ortaya birkaç tane dönen top çıkar.
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    En basit animasyonun nasıl yapılacağını bilmeyen birisinin realistik ışık ayarlaması mümkün değil. V-Ray kullanabilmesi için ayrıca V-Ray ışık, materyal vs. öğrenmesi gerekeceğinden işini zorlaştırır.
  • Değerli mesajlarınız için çok teşekkür ederim fakat giriş seviyesi biliyorum 3D Max'i, AutoCad programında fazla çalışmadım yani animasyon olarak çok eksiğim var...https://i.hizliresim.com/RgqzJG.png buda projenin resmi
  • Evet sene uzattım 6. sene coming xd

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.