Şimdi Ara

3D MARK VANTAGE WİNDOWS 7 64 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vista servise pack 1 uyarisi çikiyor yuklemek istedigimde ve indirirken 414 mb ti 184 mb ta indirildi

1 haftadir ugrasiyorum ne kadar pc dergisi varsa aldim hicbiride vermez mi yahu

3 dmark vantage kullanan varsa nerden indiriliyor win 7 64 bit için guncellemeleri de kurdum en son hepsini galiba duzgun bi tane indiremedim

konuyu belki 5. kez açtim kimse cevap vermedi cevap veren olursa şimdiden tşklr

• ]anlaşildi anlayan yok sanirim silinebilir
  • http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmarkvantage/download/ Buradan indiriyorsun ve Patch 1.0.2 yi de indirmen gerekiyor.
  • aynen onu indirdim bir suru link çikti sonra indirmek için sokup aticam ekran kartini olmuyor

vista yuklu degil bende ayrica windows 7 64 bit yuklu butun guncellestirmeleri de indirip yukledim guncelleme merkezinde yinede hata veriyor yuklenmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 23 Eylül 2010; 0:00:22 >
  • Ben de ultimate 64 üzerinde 3dmarkvantage kullanıyorum hatta pc markvantage de kullanıyorum hiçbir sorun çıkmıyor. Yani sorunu linklerde değil senin pc'de aramalısın.
  • şöyle bir yöntem izle bilgisayarında virüs olabilir virüs interneti bir anda kesip indirdigin dosyayı tam indirmiyor olabilir bunun içinde internet download manager programını indir sonra yükle bu programdan indir internet kesilse bile devam ettirme özelligi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Grafik sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.