şuana kadar araştırmalarıma göre philips panelini lg'den alıyor diyor. kimse neye inanacağımı şaşırdım.
televizyonu oyun ve film için alıyorum kablolu tvimden tv izleyeceğim. Akıllı telefonumla da beraber kullanabileceğim 47- 50 inc (markası önemli değil) bir 3d smart led arıyorum. 2500'e kadar da bütçem var. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Kardeş bence tek model var senin fiyat aralığında 47lm670s gözün kapalı almalısın
arkadaşa katılıyorum samsung'un 3d+smart tv sinin 2500e alamazsın
öncelikle çok teşekkür ettim biraz sonra bakmaya gideceğim bu tvye bu arada bir yerde satış danışmanı söylemişti modeli aklımda dğeil de bu akıllı telefonlarla kablosuz bağlantıyla eşleşen ve görüntü video vs. sürükleyerek arktarılan şeyin özelliği ne yani bunun ismi nedir:)
arkadaşlar biraz önce teknosaya gittim ve lg nin 47lm640 dvb-s fhd 3d led lcd tv modelini beğendim 47lm670s i öneren arkadaşa vve sizlere söylüyorum ikisi arasında ne fark var?
Arasındaki fark çerçeve farkı ve sihirli kumandadır.
640 modelinin içinden sihirli kumanda çıkmaz.
47lm660s'de işini rahatlıkla görebilir.
nusabem kardeşim gerçekten çok iyi bir modelmiş inceliyorum. sana bir sorum olacak bu verdiğin modelde 47lm670s arasında ki fark ne. hemen hemen aynı gibi geldi bana da. ona göre tercih edeyim diyorum.
abi ben napıcam biliyomusun 3D 2 tane film indircem,birisi DTS ses formatlı diğeri AC-3 filmler 12 ve 13 gb boyutları 1080p ikiside mkv formatında atıcam harici harddisk'e (1TB)
bu özelliklerde samsung tv var mı? genel olarak lg nin mat bir görüntüsünün olduğunu söylüyor. bir de ben pes oyuncusuyum bu oyuna da uygun olmasını istiyorum. lg lerde takılma vs. olduğunu söyleyen çok sayıda insan var
quote:
Orijinalden alıntı: fehsam
nusabem kardeşim gerçekten çok iyi bir modelmiş inceliyorum. sana bir sorum olacak bu verdiğin modelde 47lm670s arasında ki fark ne. hemen hemen aynı gibi geldi bana da. ona göre tercih edeyim diyorum.
Sadece çerçeve farkı başka bir farkı bulunmamaktadır.
nusabem kardeşim şimdi araştırma halindeyken lg nin genel olrak bu modellerde dahil olmak üzere mat bir görüntüsünün olduğunu söylüyorlar. bir de benim gibi pes2013 kullanıcıları için çok sorunlu olduğunu yazan insanlar var. keskin, net ve canlı görüntü işte ne bileyim smart share dahili wifi akıllı sensör gibi özellikleri içinde barındıran 47 inc samsung markasında bana tavsiye edebileceğin bir model var mı kardeşim. tvyi kuracağım yerin hemen arkadası malesef pencere o yüzden ekranın parlamaması gerek akıllı sensörden kastım o bilgine
Arkadaşım merhaba;
Lg'lerin görüntüsünde oluşan matlığın sebebi ekstra koruma panelinin olmasından kaynaklanmaktadır ve genelde mağazalar; mağaza sekmesinde tvleri satışa sunduğundan dolayı renk ayarlamaları fazla yapılmamaktadır.
Açıkcası fiyat ve çok özellik istiyorsan Lg'yi tercih edebilirsin. Ancak para sıkıntı değil sağlam cihaz olsun görüntü kalitesi ben etkilesin diyorsan PANASONIC TX-L47DT50E 3D FULL HD 119 cm LED TV,,1,600 Hz,4XHDMI,3xUSB,Wİ-Fİ,2D/3D Çevirme ürününü tercih edebilirsin. Kendime almayı düşündüğüm 2 modelden birinci tercihim budur ve fiyatı 3,900 civarındadır.
Diğer tercihimse Samsung46es7000 serisidir, bu model de görüntü netliği ve parlaklığı üst düzeydedir ve bir tv'de ne istiyorsan hemen hemen hepsine cevap verir. Playstation takıp oynadım harika bir görüntü elde ettim.
Bunların dışında uygun ve bol özellikli seçenek istiyorsan da 47LM660'si öneririm fiyatı en uygun olanlardandır.
oyun için panasonic plazma alman gerekir aslında led alcan madem
sd yayın için panasonic plazma yada sony . philips almalısın...
input lag ............ lg ve samsung sorunlular bu konuda
lg lm samsung es modelleri var
elektoworld a geçen pes 2013 oynadık lg vardı berbattı....lm modeli denedik .........görmez olaydık iğrendirdi iyice
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
oyun için panasonic plazma alman gerekir aslında led alcan madem
sd yayın için panasonic plazma yada sony . philips almalısın...
input lag ............ lg ve samsung sorunlular bu konuda
lg lm samsung es modelleri var
elektoworld a geçen pes 2013 oynadık lg vardı berbattı....lm modeli denedik .........görmez olaydık iğrendirdi iyice
dostum samsung modellerini inceliyorum şuanda. görüntü konusunda çok iyi yorum yazmış herkes. 46es6140 led tv. plazma düşünmüyorum led lcd tercihim. bu akşam ya da yarın akşam alacağım televizyonu. samsung için önrebileceğin bir model var mı kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: nusabem
Arkadaşım merhaba;
Lg'lerin görüntüsünde oluşan matlığın sebebi ekstra koruma panelinin olmasından kaynaklanmaktadır ve genelde mağazalar; mağaza sekmesinde tvleri satışa sunduğundan dolayı renk ayarlamaları fazla yapılmamaktadır.
Açıkcası fiyat ve çok özellik istiyorsan Lg'yi tercih edebilirsin. Ancak para sıkıntı değil sağlam cihaz olsun görüntü kalitesi ben etkilesin diyorsan PANASONIC TX-L47DT50E 3D FULL HD 119 cm LED TV,,1,600 Hz,4XHDMI,3xUSB,Wİ-Fİ,2D/3D Çevirme ürününü tercih edebilirsin. Kendime almayı düşündüğüm 2 modelden birinci tercihim budur ve fiyatı 3,900 civarındadır.
Diğer tercihimse Samsung46es7000 serisidir, bu model de görüntü netliği ve parlaklığı üst düzeydedir ve bir tv'de ne istiyorsan hemen hemen hepsine cevap verir. Playstation takıp oynadım harika bir görüntü elde ettim.
Bunların dışında uygun ve bol özellikli seçenek istiyorsan da 47LM660'si öneririm fiyatı en uygun olanlardandır.
müdür önerdiğin yani takip ettiğin tvler çok güzel ama fiyatı biraz tuzlu:) lg almaktan tamamıyla vazgeçtim çok ciddi eleştiriler var. samsung için önerebileceğin bir model var mı? keskin, net ve canlı görüntü özellikle sd yayınlarda yenileme süresinin de en az 200 hz olmasını istiyorum. dahili wifi smart share klavye ve mause bağlama gibi bir şeyi de olursa mükemmel olur:)
merhaba arkadaşlar yeni bir televizyon almayı düşünüyorum en fazla 1.500 tl olacak samsung düşünüyorum ama tv alırken nelere de dikkat edeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: yunusunlukaya
merhaba arkadaşlar yeni bir televizyon almayı düşünüyorum en fazla 1.500 tl olacak samsung düşünüyorum ama tv alırken nelere de dikkat edeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
dostum ben de düşünüyorum. benim bütçem de 2500 yazdıklarımızı oku
Ben ya Philips ya da Samsung 46ES7000 alacağım. Aslında 55" gönlüm isterdi ama fiyatlar ulaşılır olmaktan çok uzak şimdilik...