Şimdi Ara

3D Kameralı HTC EVO 3D Avea'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HTC'nin özel gözlük olmadan izlenebilen 3D ekranlı yeni modeli HTC EVO 3D, Avea tarafından satışa sunuluyor. 4.3 inç Super LCD ekranı (540×960), Google Android 2.3.4 Gingerbread işletim sistemi ve 1.2 GHz çift çekirdek uygulama işlemci bulunduruyor.

Cihazın çift 5 megapiksellik çift objektifli kamerasıyla hem 2D hem de 3D video çekimi yapılabiliyor. 2D çekimde saniyede 30 kareye kadar çıkabiliyor. 3D görüntülerin kaydedilmesi ve izlenmesinin yanında HD (720p) video da oynatılabiliyor.

Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, HTC EVO 3D’nin Avea tarafından satışa sunulmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Artık mobil kullanıcılar, mekân ve zamandan bağımsız internet erişiminin ayrıcalıklarından yararlanıyor. Dolayısıyla müşterilerimize, akıllı telefon deneyiminde çığır açacak günümüz son teknolojisi 3D ile geliştirilen HTC EVO 3D’yi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren müşterilerimiz stoklarla sınırlı olacak olan bu ürünleri, Avea bayilerinden alabilecekler” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Eylül 2011; 21:03:22 >

• ya telefon teknolojisi çok hızlı gelişmekte ve hala son sürat devam ediyor
  • en az 80 Tl
  • Bu htc vodafonela anlaşma yaptı sözde

ama cihazı tcell ve avea getirdi
  • Vodafonda yokmu acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Vodafonda yokmu acep

vodafone da lg optimus 3d var. 3d ye o kadar merak etmeyin çok kulanışlı değil göz yoruyor bir zaman sonra. Şimdilik kaliteli normal android ile devam. 2bin lira çok para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Eylül 2011; 21:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Vodafonda yokmu acep

vodafone da lg optimus 3d var. 3d ye o kadar merak etmeyin çok kulanışlı değil göz yoruyor bir zaman sonra. Şimdilik kaliteli normal android ile devam. 2bin lira çok para.

O para verilmez zaten, vazgectim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Vodafonda yokmu acep

vodafone da en iyi telefon desire s ti oda bitti. Fiyat performans olarak. Tabiki kaçırmadım aldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vodafonda yokmu acep

vodafone da en iyi telefon desire s ti oda bitti. Fiyat performans olarak. Tabiki kaçırmadım aldım

Burdaki vodafone shop da var, kaça veriyolar biliyomusun?

• quote:

Ayda 49 liralık kampanya ile cepnet içinde alabiliyorduk o kampanya bitti sanırım. Fiyat olarakta 1100 1200 civarı.
  • quote:

quote:

Ayda 49 liralık kampanya ile cepnet içinde alabiliyorduk o kampanya bitti sanırım. Fiyat olarakta 1100 1200 civarı.

Sitesinde hala duruyor ama bitmişte olabilir doğru, neyse iphone5 alırız artık :)
  • Fiyatı konusunda bilgisi olan var mı?
  • 24*49 tl ( cepnetle beraber) desire s kampanyası devam ediyor arkadaşlar.bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofaceofmirror

24*49 tl ( cepnetle beraber) desire s kampanyası devam ediyor arkadaşlar.bilginize.

stok bitene kadar devam yani. bence çok ideal fiyat. Vodafone sayesinde iyi telefonlar sahibi olduk. Ben desire s abim wildfire s:) Birde evde boşta duran vodafone 945.

Ve tekrar bir son yorum olsun bu konuya. Böyle yüksek meblalı bir telefonun pazarlaması oldukça zor olacağından vodafone nun getirmeyişini hoş ve doğru karşılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 24 Eylül 2011; 17:01:09 >
  • Güzel telefon ama Galaxy 2 kullanıyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.