Şimdi Ara

3D hakkinda bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 yil once Teknosada teshirde panasonic marka bir televizyon vardi.Hayatimda izledigim en gercekci 3d oydu ciddi ciddi gercekten hicbir farki yoktu hersey insanin bir el kadar onunde duruyordu.Bu yil LG marka 3D tv aldik internetten videolar buldum yetmedi filmler satin aldim ama hicbirisi oyle ahim sahim 3D deneyimi yasatmadi.
    Simdi benim ogrenmek istedigim nasil bir cihaz almaliyimki 3d deneyimini en ust seviyede yasayayim.3D bin gercekciligi tv ile mi video ile mi gozlukle mi alakali? Duz gozluklerle pillilerin farki nedir? 3D video cesitleri nelerdir? Tvlerde 3D nin kalitesi hangi ozelliklerle belli olur?

Evlenecegim icin 3D bir tv alacagim ve 2 yil once o panasonicte yasadigim 3d deneyimini tekrar ve tekrar yasamak istiyorum.Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizde de tv 3d değil ancak forumda takip ettiğim kadarıyla orjinal bluray diskte 3d izleyenler mkv izlediklerimizin hepsi hikayeymiş diyor . gözlük olayında da değişiyor galiba . pasif gözlüklü tvlerde daha vasat anladığım kadarıyla . buna rağmen gözlüklerin fiyatı çok ucuz , pilsiz ve sağlığa zararlı değil. aktif olanlarda 3d çok daha iyi ancak kullananlar 10 dk dan fazla dayanamadıklarını söylüyor zira başağrısı , baş dönmesi , halsizlik ve mide bulantısı yapıyor
  • armanac05 A kullanıcısına yanıt
    Hocam o saydiklariniz hamilelik belirtileri

Ben yaklasik 4 ayda 60 a yakin tabi cogu cevirme 3d filmler izledim 3 farkli samsung aktif gozlukle evde kimseye bisey olmadi biraz goz yoruyo ama kuzende lg var ondada bikac kez izledik oda gozu yoruyo

Bence bu bas agrisi falan kisiden kiseye degisiyo yada bi sehir efsanesi

Bu arda 3d 50" alti tv de hic bi ise yaramiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD seçimi hakkinda
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.